تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 1364 اولاول ... 2556557057457517527537547557567577587597658058551255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آقا مهرداد خوب هستی؟

سلام خوبم مرسی از احوال پرسی تون
    خوب از همکار انجمن فیلم باید سوالای سینمایی پرسید
    آماده ای بریم:

خب منم آماده ام

از اين بازيگرا وكارگردانها بهترين فيلمايي كه ديدي چي بوده و براي هر كدوم دليل بيار :

1
    . آل پاچينو
    بعد از ظهر نحس ( به علت بازی فوق العاده پاچینو و کارگردانی بی نقص سیدنی لومت)

بوی خوش زن ( شخصیت پاچینو رو تو این فیلم خیلی دوست دارم یه کلنل غرغرو و با مزه که البته نابیناست )

پدرخوانده 1و2 ( مگه دوست داشتن پدرخوانده دلیل میخواد این فیلم یه غزل نابه . صحنه ای که دارن نقشه ترور آن پلیس فاسد رو تو یک می کشن خیلی جالبه این خانواده یه جور دست به جنایت می زنن که انگار می خوان غدا درست کنند مقدماتشو میچینن و ... صحنه ای که براندو توی غسالخونه پسرش سانی رو هم می بینه بینظیره)

بی خوابی ( فیلمی که درامی پلیسی را دستمایه کار خود قرار داده و با انتخاب یک تیم بازیگری به مقصود خود هم رسیده چشمهای پف کرده پاچینو تو این فیلم ماندگار است)

خب من از پاچینو دیگه نمیگم چون انصافا خیلی تعدادش میره بالا مثلا فیلم مترسک رو مگه میشه دوست نداشت

2. تام هنكس

خب تام هنکس هم یکی از بازیگرهای مورد علاقه منه از بین فیلماش :
    فارست گامپ ( این فیلم واقعا زیباست کمتر کسی رو دیدم از این فیلم بدش بیاد صحنه های پایانی فیلم اشکمو در آورد)
    دور افتاده ( چه کسی جز تام هنکس میتونست یه تنه از عهده این فیلم بربیاد . فیلمی که دو سوم از زمان خودش رو با یک بازیگر طی میکنه. درام موجود در داستانفیلمو دوست دارم مخصوصا اون توپ والیبالی رو که همدم تنهایی تام هنکس در فیلمه)
    نجات سربز راین ( یک فیلم جنگی که نظیرش رو در هیچ جا نخواهید داد صحنه های ابتدایی فیلم که در نورماندی میگذرد نفس ها را درسینه حبس میکند)
    ترمینال( بازی کم نظیر و انرژیک هنکس را در این فیلم خیلی دوست دارم مخصوصا وقتی راز آن کنسرو را به زتاجونز میگوید)

3. رابرت دنيرو

گاو خشمگین ( این فیلمو دوست دارم چون یه دنیرو و یه جو پشی فوق العاده توش داره چون اضمحلال یه شخصیت رو خوب تصویر میکنه چون خشونت جز ارکان اصلیشه و چون مارتین عزیزم کارگردانیش کرده)

روزی روزگاری در آمریکا ( فیلمی در ستایش خاطرات آدمی . انسان بدون خاطرات هیچ چیز نیست . فیلم استاد لئونه حکایت رفاقت هاست )

مخمصه ( مگه میشه صحنه ای که تو کافه نشسته و داره با پاچینو صحبت میکنه را فراموش کرد . )

4. بروس ويليس

حس ششم ( فیلمی که پیچ داستانی جالبی داشت و غافلگیرم کرد . با بازی فوق العاده هالی آزمنت جونز)
    شهر گناه ( فیلمی پست مدرن که نمیشه دوستش نداشت واقعا سخته دلیل بگم چرا دوستش دارم)

5. برد پيت

هفت ( چهره نورانیش در فیلمی که قرار بود که همه چیز سیاه باشد و تاریک کار داریوش خنجی فیلمبردار ایرانی الاصل هفت را بسیار مشکل کرده بود . این فیلم در خشان کافیست تا براد پیت را دوستش داشته باشم)
    بابل( شمایلش شبیه به براد پیتی که میشناختیم نیست اما صحنه هایی که گریه میکند دل تماشاچی را به درد می آورد)
    باشگاه مشت زنی( بازیگوشی او را در این فیلم فراموش نخواهید کرد اثر فلسفی دیوید فینچر که دیدن چند باره اش هم لذت بخش است)
    11 یار اوشن ( یه فیلم باحال. این جمله بهترین توصیف از این فیلمه . براد پیت و کلونی زوجی عالی در این فیلم هستند . )

6
    . لئو دي كاپريو

دارودسته های نیویورکی ( با اینکه دی لوئیس بازی در خشان تری ارائه کرده و دی کاپریو زیر سایه اوست اما لئو هم بازی خوبی را به نمایش می گذارد. فیلمی که خشونت در آن حرف اول را میزند)

رفتگان ( آخرین همکاری او با فیلم اسکاری اسکورسیزی بسیار دیدنی از آب در آمده است. با وجود تیم بازیگری فوق العاده فیلم دی کاپریو خوش می درخشد او و مارک والبرگ بازی کم نقصی رو از خود به نمایش میگذارند)

اگه میتونی منو بگیر ( بار فیلم بر عهده دو نفره کریستوفر واکن و دی کاپریو . فیلمی بازیگوشانه از استاد سرگرمی سازی در سینما " استیون اسپیلبرگ" . )

7. جاني دپ

ادوارد دست قیچی ( گریم او در این فیلم عالیست . ادوارد دست قیچی حکایت تنهایی آدم هاست .حکایت زندگی نابغه ای به اسم تیم برتون است بازی جانی دپ آن قدر عالیست که حیرت زده تان خواهد کرد)

دانی براسکو و پنجره مخفی

8. تام كروز

از تام کروز زیاد خوشم نمیاد به نظر من اون دیوید بکهام دنیای سینماست خیلی تجاری فکر میکنه.اما فیلم آخرین سامورایی اش رو که تازه دیدم خوشم اومد . البته فیلمهایی که بازی کرده رو دوست دارم بازی او را دوست ندارم

9. جك نيكلسون

دیوانه ای از قفس پرید ( بازی جک نیکلسون که برای او نخستین اسکار بازیگری را به ارمغان آورد . فیلمی که به درستی از ویژگی های نیکلسون استفاده کرده و نیکلسون هم در آن بهخوبی میدرخشد.)
    بهترین شکل ممکن( دلیل خاصی واسه دوست داشتنش نمیتونم بیان کنم اما چون نیکلسون بازی پر قدرتی رو از خود ارائه کرده فیلمو خیلی دوست دارم)
    تلالو(شرارت را در این فیلم میتوان در چهره نیکلسون دید. فیلمی از استاد مسلم سینما کوبریک که در ژانر وحشت جز کلاسیک هاست)

10. ژان رنو

حرفه ای ( یا همون لئون. )
    رونین

11. كاترين زيتا جونز

ترمینال ( فیلم اسپیلبرگ فیلمی جذاب و دوست داشتنی است زتاجونز هم در کنار هنکس به خوبی ازعهده نقشش بر میاید)

12. مريل استريپ

کرامر عیله کرامر ( با اینکه فیلم از آن داستین هافمن است اما در لحظات کوتاه حضورش در فیلم نیز عالیست .درامی خانوادگی درباره طلاق و حضانت بچه)

پل های مدیسن کانتی

13. شارون استون

خب این یکی بیشتر جذابیتش به هیکلشه نه فیلماش اما از فیلماش غریزه اصلی اثر بدی نیست

14. نيكول كيدمن

تولد (داستانشو خیلی دوست دارم . موهای کوتاه کیدمن هم به نظر من تو این فیلم جالب بود )

دیگران ( اثری که در زمان اکران دوستداران سینمای وحشت را حیرت زده کرد . فیلمنامه ای عالی با بازی کم نقص کیدمن)

ساعتها ( بازیش در نقش ویرجینیا ولف با آن گریم سخت مستحق اسکاربود )

15. آنجلينا جولي

از چهره اش خوشم میاد اما به نظرم اصلا بازیگر خوبی نیست

16. جودي فاستر

سکوت بره ها ( کلارس استارلینگ آن فیلم به یادماندنی است او به خوبی از عهده نقش مشکلش برمیاد.)

17. جوليا رابرتز

همه کارای خوبشو ندیدم (مخصوصا ارین براکوویچ) اما تو کارایی که دیدم ناتینگ هیل بدک نبود

18
    . چارلزي ترون

وکیل مدافع شیطان ( فیلمی با سه بازیگر مشهور که داستان جذابی را روایت میکند. ترون در این فیلم به خوبی می درخشد)

19. جنيفر كانلي

یک ذهن زیبا ( یک فیلم روانشناسانه از ران هاوارد که عاشقشم)

20. ژوليت بينوش

آبی(کیشلوفسکی) و پنهان (هانکه)

21. فرانسيس كاپولا

پدرخوانده ها (دلیلش رو بالا گفتم)

22. مارتي اسكورسيزي
    رفقای خوب ( یک فیلم گنگستری تمام عیار . استاد در این فیلم در اوج قرار دارد. بازی جو پشی در این فیلم نفس گیر است)
    راننده تاکسی ( فیلمنامه عالی پل شریدر و موزیک برنارد هرمن با کارگردانی مارتی یک اثر ماندگار را پدید آورده است)
    گاو خشمگین و دارو دسته های نیویورکی

23. مل گيبسون

شجاع دل ( خاطره اولین بار دیدن این فیلم رو هیچگاه فراموش نخواهم کرد . فریادش در انتهای فیلم که میگوید آزادی ، مو به تن سیخ میکند)
    مصائب مسیح

24. استيون اسپيلبرگ

فهرست شیندلر ( تصاویر سیاه و سفید که با باهوشی اسپیلبرگ برای این فیلم انتخاب شده ارزش فیلم رو دو چندان میکند. موزیک جان ویلیامز ان قدر زیباست که کلمه ای برای توصیفش پیدا نمیکنم . )
    ای تی ( صحنه غم انگیز خداحافظی ای تی با آن پسرک جوان واسه همیشه تو خاطرم حک میشه)
    نجات سرباز راین
    مونیخ

25. استنلي كوبريك

غلاف تمام فلزی ( نیمه اول فیلم که در اردوگاه آموزشی میگذرد را دوست دارم)
    تلالو
    راههای افتخار
    دکتر استرنج لاو ( نگاهی کمدی به جنگ با بازی های ماندگار پیتر سلرز و جرج سی اسکات)

ممنون فعلا" بای

منم سپاسگزارم.
    واقعا سخته برای بعضی فیلما دلیل بیارم که چرا دوستشون دارم به خاطر این نتونستم واسه همه دلیل بیارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

سلام مهرداد جان ... مرسی که به سئوالاتم جواب می دی ...

چه چیزی در شخصیت مورینیو جذبت کرد که اون رو به عنوان آواتورت انتخاب کردی ؟

حسنهای اخلاقیت از نظر خودت ؟

ویژیگیهای اخلاقیت که خودت ازشون راضی نیستی ؟

ویژگیهای اخلاقیت که اطرافیانت ازشون راضی نیستند ؟

اولین واکنشت در برابر مشکلات ؟

چه خصوصیتی در یک فرد بیشتر از همه تو رو آزار می ده ؟

اگه با یک نفر برخورد کنی که قصد خودکشی داره و فرصت شنیدن یک جمله رو داره جمله تو ؟

با احساس تصمیم می گیری یا با منطق ؟

واکنشت در برابر موانعی که سر راه رسیدن به اهدافت قرار دارن چیه ؟

نظرت در مورد این جمله :" آسمان آبی بود ... ماهی فکر کرد دریاست ... پرید ... " ؟

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

خب سلام

مثل همیشه من رو میشناسی؟؟

سوال سینمایی موسیقیایی

موسیقی متن کدوم فیلم رو دوست داری؟؟(خارجی یا ایرانی فرقی نمیکنه 5 نا بگو)

موسیقی متن دلشدگان رو گوش دادی(البته نه اون که صدا و سیما پخش کرده ها)نظرت رو بگو؟

کار کدوم اهنگ ساز رو برا موسیقی فیلم بیشتر قبول داری(بازم خارجی یا ایرانی فرقی نمیکنه؟)

کدوم موسیقی متن اشکتو در اورده؟ کدوم بهت انرژی داده؟ کدوم خندوندت؟

ایا تا حالا شده فیلمی رو به خاطر موسیقیش ببینی؟

فعلا

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام حق خور!!

سلام . چرا حق خور ؟ اگه ناهماهنگی بوده و شما صندلی نشین نشدی من حق خوردی کردم؟

1
    -شراب چرا تلخه مگه اين نيست كه از انگور مي گيرين؟

نمیدونم سئوالات سخته

2 - به نظرت اين درسته كه:

ميوه را داني شيرني ز چيست؟
    چون بسي شيرين سخن در زير زمين خوابيده است

جالبه اما نظر خاصی دربارش ندارم

3
    -مد چيه و چگونه درست ميشه؟

نمیدونم . علومم تو دبستان هیچ وقت خوب نبود

3
    -قبل از اسلام ايرانيان به 100ونه سخن مي گفتند و در تمامي علوم سر آمد بودند ولي اعراب با آنان چه كردند كه دو قرن خاموش شدند؟

نابود کردند ایران رو . کاری که اعراب با ایران کردند بدتر از کار مغول ها بود.

4
    -فرق مست و هشيار چيه؟

درباره مستی و شراب و این جور چیزا چیزی نمیدونم

5-اول شراب تلخي آخرش هم مستي پس چرا مي نوشن؟

نمیدونم

6-دوره مادر سالاري چطور ارزيابي مي كني؟

یزدان جان سئوالات اصلا واسم مفهوم نیست. منظورتون از این سئوال رو نمی فهمم
    7-تمدن به سوي كجا ميره؟

تمدن داره به سمت نابودی میره . مدرنیسم و پست مدرنیسم باعث شده اخلاقیات از بین بره. تکنولوژی همونقدر که خوب بوده بد هم بوده . همین پدیده گرم شدن زمین و آلودگی محیط زیست نشانه زیاده خواهی انسان است.

8-خدا رو چه جوري مي بيني؟

نمی بینم حسش میکنم . حس میکنم رئوف و صبوره و البته مکار (سر خدا نمیشه کلاه گذاشت)

9-بزرگترين خبط بشر؟

جدایی از اصل خویش
    10-قلب شكسته چيه؟

قلبی هست که هیچ وقت ترمیم پیدا نمیکنه
    11-چرا ما بايد جور خبط آدم رو بكشييم؟

نمیدونم . سئوالات واقعا سخت و نامفهوم بود به خاطر نتونستم خوب جواب بدم شرمنده
    ==========================
    ببخشيد آقا مهدي اينم ماجرا داره!!

مهدی ؟ مهدی کیه؟ من مهردادم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

==========================
    ببخشيد آقا مهدي اينم ماجرا داره!!

مهدی ؟ مهدی کیه؟ من مهردادم
    سلام منظورشون بنده بودن!!!

ببخشید مهرداد جان خیلی دلم میخواد که دوباره برگردم به این تاپیک!! و سوال کنم! ولی دیگه نمیتونم!!!

ولی برای اینکه پست الکی نداده باشم
    یه سوال دارم از خدمتتون

منو میشناسی؟؟؟ دوست داری که من ازت سوال کنم؟؟ اصلا میدونی من چطوری سوال میکنم (اگه نمیدونی میتونی صندلی نشینی boy iran به قبل را بخونی........) اگه بازم مایل بودی که به اون سبک سوال کنم بگو که بیام خدمتت برسم!!! (ولی قبلش حتما اون سری صندلی نشینان را بخون بعد جواب بده)

راستی یزدان جان !!! به من چه ربطی داره که شما سوال کنی یا خیر؟؟؟؟ حالا بعضیا یه فکرایی میکنن!!!
    Last edited by mehdi_vsgh; 16-06-2007 at 17:50.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مهرداد جان ... مرسی که به سئوالاتم جواب می دی ...

سلام سارا خانم . خواهش میکنم وظیفه است.

چه چیزی در شخصیت مورینیو جذبت کرد که اون رو به عنوان آواتورت انتخاب کردی ؟

خب یکی از فاکتورهاش اینه که آدم مغروریه اما نه مغرور بد . من غرورش رو دوست دارم دوم اینکه موفقیت هاش به نظر من تو این چند سال بی نظیر بوده و از همه مهمتر خوش تیپه .

حسنهای اخلاقیت از نظر خودت ؟

راز دار - دلسوز -

ویژیگیهای اخلاقیت که خودت ازشون راضی نیستی ؟

خیلی زود حرف دیگران بهم بر میخوره این یکی از صفاتی هست که ازش راضی نیستم.

زودرنجی

ویژگیهای اخلاقیت که اطرافیانت ازشون راضی نیستند ؟

تو غدا ایراد گیرم به همین دلیل با مامانم مشکل دارم و دوم هم زودرنجیم

اولین واکنشت در برابر مشکلات ؟

اول سعی میکنم آرامش خودمو حفظ کنم بعد دنبال راه حل میگردم و با مشکلم مبارزه میکنم

چه خصوصیتی در یک فرد بیشتر از همه تو رو آزار می ده ؟

دروغگویی

اگه با یک نفر برخورد کنی که قصد خودکشی داره و فرصت شنیدن یک جمله رو داره جمله تو ؟

امید آخرین چیزیه که می میره

با احساس تصمیم می گیری یا با منطق ؟

منطق . تا جایی که بتونم سعی میکنم کنترل زندگیم دستم باشه .

واکنشت در برابر موانعی که سر راه رسیدن به اهدافت قرار دارن چیه ؟

یا از سر راه بر میدارمشون یا مسیرمو برای رسیدن به هدف عوض میکنم.

نظرت در مورد این جمله :" آسمان آبی بود ... ماهی فکر کرد دریاست ... پرید ... " ؟

قشنگه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

mohammad99

خب سلام

سلام داداش

مثل همیشه من رو میشناسی؟؟

بله میشناسم . افتخار داشتم که بعضی پستهاتون رو تو انجمن موسیقی بخونم

سوال سینمایی موسیقیایی

موسیقی متن کدوم فیلم رو دوست داری؟؟(خارجی یا ایرانی فرقی نمیکنه 5 نا بگو)

خارجی : امیلی (زنگ موبایلم هم همینه) -فهرست شیندلر - آخرین وسوسه مسیح- پاپیون- آبی و قرمز (هر دو از کیشلوفسکی) مرثیه ای برای یک رویا هم موزیکش قشنگه. بیل را بکش و روزی روزگاری در آمریکا رو هم دوست دارم

ایرانی : مادر- از کرخه تا راین - بوی پیراهن یوسف - دلشدگان-کیف انگلیسی (این آخری سریاله اما من موزیکشو خیلی قبول دارم)

موسیقی متن دلشدگان رو گوش دادی(البته نه اون که صدا و سیما پخش کرده ها)نظرت رو بگو؟

بله - اتفاقا خیلی هم دوستش دارم مخصوصا آهنگ " مرنجان دلم را "

کار کدوم اهنگ ساز رو برا موسیقی فیلم بیشتر قبول داری(بازم خارجی یا ایرانی فرقی نمیکنه؟)

خارجی : موریکونه -جان ویلیامز-پیتر گابریل- گلد اسمیت - پرایسنر-برنارد هرمن

ایرانی: مجید انتظامی - پیمان یزدانیان

کدوم موسیقی متن اشکتو در اورده؟ کدوم بهت انرژی داده؟ کدوم خندوندت؟

موسیقی فهرست شیندلر و آخرین وسوسه مسیح اشکمو در آورده

موسیقی امیلی بهم انرژی میده

خندون؟ والا چیزی یادم نمیاد

ایا تا حالا شده فیلمی رو به خاطر موسیقیش ببینی؟

بله زیاد . یکی اش همین امیلی که به خاطر موزیک استثنایی یان تیرسن نگاش کردم

فعلا

موفق باشی

ممنون شما هم همینطور

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

mehrdad21 جان از این که به سئوال هام دقیق و زیبا پاسخ دادی کمال تشکر رو هم دارم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام منظورشون بنده بودن!!!

ببخشید مهرداد جان خیلی دلم میخواد که دوباره برگردم به این تاپیک!! و سوال کنم! ولی دیگه نمیتونم!!!

ولی برای اینکه پست الکی نداده باشم
    یه سوال دارم از خدمتتون

منو میشناسی؟؟؟ دوست داری که من ازت سوال کنم؟؟ اصلا میدونی من چطوری سوال میکنم (اگه نمیدونی میتونی صندلی نشینی boy iran به قبل را بخونی........) اگه بازم مایل بودی که به اون سبک سوال کنم بگو که بیام خدمتت برسم!!! (ولی قبلش حتما اون سری صندلی نشینان را بخون بعد جواب بده)

راستی یزدان جان !!! به من چه ربطی داره که شما سوال کنی یا خیر؟؟؟؟ حالا بعضیا یه فکرایی میکنن!!!
    به به آقا مهدی گل . مگه میشه شما رو نشناسم داداشی. میدونم چطوری سئوال میکنی (قضیه چرخهای هواپیما و اینا...)

من نمیدونم چند تا از اون سئوال ها رو میتونم جواب بدم . اما همه جوره در خدمتم

مرسی از اینکه قابل دونستی

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

mehrdad21 جان از این که به سئوال هام دقیق و زیبا پاسخ دادی کمال تشکر رو هم دارم
    ممنون
    خواهش میکنم وظیفه بود . اگه بازم سئوال داشتی در خدمتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •