شما هم مخابراتی ؟ چه سرویسی با چه سرعتی داری چقدر هزینه کردی ؟
شما هم مخابراتی ؟ چه سرویسی با چه سرعتی داری چقدر هزینه کردی ؟
نه بابا مخابرات چیه؟؟کلا اینترنتای ایران مفتشون گرونه.تا چند روز پیش 1مگ نا محدود داشتم.شرکتش دید انگار نمیصرفه حجماشو ماهیانه کرد قیمتاشو هم برد بالا.الان 512 نا محدود دارم ماهی 23 تومن.
پس چرا بخش "رسیدگی به شکایات" صبانت دوباره دان شده؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه شرکتی 512 نامحدود 23 تومان گرفتی؟
پیشگامان البته تعرفه هاش تا یه دو سه هفته پیش حرف نداشت مثلا 1مگ نامحدود سالی 180 تومن که من برای امتحان کردن یک ماهشو گرفتم سرعتم بین 90 تا 100 بود.قطعی هم خیلی خیلی کم داشت.اما روزهای آخر مونده به سرویس سرعت خیلی نوسان داشت.حتی بعضی وقتها صفر میشد.وقتی میخواستم شارژ کنم دیدم نوشته فقط به صورت ماهیانه و ماهی 42 تومن.واقعا گرونه 512 شو یه سه چهار روزه دارم باورتون نمیشه اول کار که اومد سرویس استارت بخوره سرعت دانلود تا 4 ساعت روی 1.5 مگ بود!!!!که تو این مدت تقریبا 13گیگ دانلود کردم بعدش سرعت اومد پایین و روال عادیش بین 50 تا 60 تاست دوباره امروز دیدم سرعتم روی 1مگ بود.اگه اینجور باشه هفته ای دو سه بار هم همینجور باشه حرف نداره.اما اینا همشون دزدند.
یه ضرب المثلی هست میگه دم خروسو باور کنیم یه قسم حضرت عباسو
حضرات صبانت یعنی موقعی که سرعت ها پایین می آوردید به این موضوع فکر می کردید؟ فکر نمی کنید این عکس بیانگر ریاکاری و دروغ گویی شماست؟ اصلا برای وقت مردم ارزشی قائلید؟
Last edited by mahddi; 03-09-2012 at 00:13.
البته اینی که شما گذاشتی منظورش سرعت نیست.
به هر حال بايد منتظر بد تر از اينا هم بود . فك كنم با اين وضع از آخر برگرديم اينترنت dial up
خب عزیز سرعت با وقت نسبت معکوس داره شما مگه فیزیک پاس نکردیV=X/T
هر چی سرعت بیشتر باشه شما کمتر وقتت پای کامپیوتر تلف میشه
با این تفاوت که شما 15 هزار پول هزینه نصب و 120 هزار هم پول مودم دادی
واقعا چقدر رمانتیکه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)