سلام .
هر کدام که ارزانتر هستند و گارانتی بهتر و معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید . البته در مدل دوم میتونید هارد دیسک را lock کنید اگر رمزگذاری و قفل کردن هارد دیسک برای شما مهم هست پس مدل دوم را انتخاب کنید .
سلام .
هر کدام که ارزانتر هستند و گارانتی بهتر و معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید . البته در مدل دوم میتونید هارد دیسک را lock کنید اگر رمزگذاری و قفل کردن هارد دیسک برای شما مهم هست پس مدل دوم را انتخاب کنید .
سلام
گارانتی سازگار خوبه یا آواژنگ ؟
هر دو گارانتی خوبی هستند.
سازگار ارقام معمولا گارانتی های هاردش 2 ساله است.
آواژنگ 1 ساله.
سازگار تا 48 ساعت بعد از خرید در صورت خرابی هارد، معمولا هارد را تعویض میکنه.
سلام به همه دوستان گل
بنده قصد خرید هارد ۴ ترا رو دارم
چه برندی رو بیشنهاد میکنید؟
مزایا و معایب هر کدوم رو هم بگین
با ذکر قیمت
ممنون
سلام من ی هارد 2 ترا میخوام سرعت رایتش بالای 120 مگ باشه
این مدل چطوره ؟ Seagate Backup Plus Slim 2t
سلام .
این مدلی که انتخاب کردید چنین سرعتی نداره . اگر به تست Sequential Write (عکس زیر) دقت کنید میبینید که حداکثر سرعت 112.7MB/s هست که آنهم فقط در بیرونیترین Track این هارد دیسک و هر چه به Trackـهای داخلی برود سرعت هم کمتر میشود .
همچنین در شرایط واقعی ، سرعت به حجم و تعداد فایلهایی که قرار هست Copy / Paste بشوند و آیا روی همان هارد دیسک عملیات Copy / Paste انجام میشود یا روی دو هارد دیسک جداگانه و ... بستگی دارد و ممکن هست خیلی کمتر هم بشود .
اگر روی سرعت حساس هستید پیشنهاد میکنم مدل دسکتاپی Seagate Backup plus را بخرید که سرعت بیشتری نسبت به مدلی که انتخاب کردید دارد .
![]()
مرسی
توی 2 تراهای پرتایل کدوم مدل بیشترین سرعت رو داره ؟
ضد شوک کجااها بدرد میخور ؟
دوستان بین این 2 تا شما باشید کدام یک رو انتخاب میکنید
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB
بدون در نظر گرفتن قیمت
توی دیچی کالا نوشته بود مدل وسترن رو مقاوم در برابر شوک . خش . لغزش
یه توضیح هم در رابطه با ظرافت این هارد ها یه توضیح بدید دوستان
زیادی ظریف هستن یا مشه روشون حساب باز کرد نمیخوام بندازمش زمین منظورم کیفیت ساخت بدنه در کدم مدل بالاتره؟
Last edited by starn; 24-05-2015 at 15:54.
در مورد مدل دوم شما حتما یه نگاه به ویدئوهایی که از باز کردن این هاردا گرفته شده در یوتیوب بنداز هارد داخلی Backup Plus و Expansion هر دو یکی هست (سامسونگ)
ولی اکسپنشن نسبت به بکاپ پلاس باکسش یزره قوی تر بود شما بازم ویدئوهارو ببین...
Last edited by VahidDG2007; 26-05-2015 at 00:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)