آقا این روش هایی که میگی یعنی چی؟ غیر از اینه که تو این ساعت ها سیستم رو آف نکنیم و بذاریم دانلود بشه؟
صفحات قبلم پرسیدم جواب ندادید
آقا این روش هایی که میگی یعنی چی؟ غیر از اینه که تو این ساعت ها سیستم رو آف نکنیم و بذاریم دانلود بشه؟
صفحات قبلم پرسیدم جواب ندادید
دوستان خواهشا یکی بگه با سرویس 128 تا چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟ الان شاتل سرویس 128 را واقعی کرده و سرعت بیشتر از 17 کیلوبایت نمیره . آیا پارس آنلاین هم اینطوریه ؟ یا هزینه 128 را میدهیم ولی با سرعت 120 دانلود می کنیم . خواهشا جواب بدید
مرسی
دوست عزیز من خودم ضمانت میکنم که سرعت 128 شبانه رو با 100 تا 120 دانلود کنی.ضمنا یه چیز دیگه اگه یه موقع سرعتت کم شد نگو این چه وضعشه چون قضیه مثل همون خیابونه یعنی هرچی خلوتتر باشه میتونی تخت گاز بریی پارس سرویس هاش یه چند هفته ست بهتر شده...موفق باشی
البته منطقه به منطقه و پکیج به پکیج سرعت متغییره
سرعت 100؟ من روی 128شرکت شهراد 200داشتم
روش خاصی نیست
شما ساعت 12:32 کانکت کن و راس ساعت 6:58 هم دیسکانکت کن
فقط دقت کن ساعت سیستم عقب و جلو نباشه و دقیق و بهتر بگم تنظیم با سرور پارس انلاین باشه
فقط دقت کن که 12:32 کانکت کنی و اگر از قبل کانکت بودی دیسکانکت کنی و مجدد کانکت کنی و همچنین ساعت 6:58 نشه 6:59 و 7:00 که ترافیک دانلودی 6 تا 7 رو از حجم شما کم میکنه
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
سرعت واقعی 16 باید باشه حالا پارس انلاین یکم نوسان داره تو سرعت ها و معمولا بالاتر از اون حد سرعت رو ارائه میده
من سرعت 145 رو هم برای این سرویس دیم و هم سرعت 10
به نظر من برعکس گفتی.
پارس یه چند وقته خیلی بدتر شده
سرعتم یه خورده بیش از حد کم نیست؟!
سرویس 256 ه
![]()
نه رایگان نیست مثل اینکه فقط برای تهران و کرج اینطوره
همه جور تبعیض دیده بودم این یکی رو دیگه ...................
بله خوب مشخصه که با سرعت 180 هیچ شرکتی دانلود رایگان نمیذاره
سرعت اون موقع 12:30 تا 1 که برام رایگان حساب نشده رو 150-190 میچرخید !!!
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)