تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 2199 اولاول ... 25565570574575175275375475575675775875976580585512551755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

میشه روی مودم های DX350 چیز پی ان تنظیم کرد؟

2. این کاربر از albous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام آقا خداوکیلی اینقد که اینجا همه مینالن مبین نت افتضاحه؟؟؟؟ میخواستم بخرم اما اینجا رو که امروز دیدم ناجور تو ذوقم خورد.... یعنی شما میگید نخرم؟؟؟adsl دسترسی ندارم به دلیل فیبرنوری بودنم...من دانلود ندارم واسه دانلود هم نمیخوامش واسه سیسیکم میخوام فقط1- آنلاین بودن همیشگی 24 ساعته بدون قطعی واسم مهمه 2-با حداقل سرعت دانلود 20 کیلو بایت برثانیه...یعنی با سرویس 1 مگ سالانه که قصد خریدشو دارم حتی این 2 خواسته ام هم براورده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. این کاربر از abas.1740 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام آقا خداوکیلی اینقد که اینجا همه مینالن مبین نت افتضاحه؟؟؟؟ میخواستم بخرم اما اینجا رو که امروز دیدم ناجور تو ذوقم خورد.... یعنی شما میگید نخرم؟؟؟adsl دسترسی ندارم به دلیل فیبرنوری بودنم...من دانلود ندارم واسه دانلود هم نمیخوامش واسه سیسیکم میخوام فقط1- آنلاین بودن همیشگی 24 ساعته بدون قطعی واسم مهمه 2-با حداقل سرعت دانلود 20 کیلو بایت برثانیه...یعنی با سرویس 1 مگ سالانه که قصد خریدشو دارم حتی این 2 خواسته ام هم براورده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    والا برای ما اینقدرها هم که میگن خراب نیست
    و عادیه

6. 2 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

روزا که سرعت بالاتر میبندن مثلا سرویس 512 خود روزا با سرعت 110 تا دانلود میکنه

دانلود مجانیش قبلنا خوب بود ولی چند وقته نوسان بالاست ...

خودم برای سیسیکم دارم استفاده میکنم مشکل خاصی ندارم ولی مبین نت شانسیه چون واسه سیسیکم میخاید نباید پینگ زیاد بالا باشه

اگه کسی رو دارید که مبین داشته باشه تو منطقتون پینگ رو چک کنید تا مشکل خاصی نباشه

8. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کدوم شهری؟

10. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بچه ها این سرویس 512 از ساعت 8صبح تا 8شب رایگان رو کی گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطوره ؟
    سرعتش تو روز خوبه ؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان عزیز این مشکلات رو میگید مربوط به قطعی کندی سرعت سراسری است یا منطقه ای ؟ بعدم این مشکلات همیشگی اتفاق می افته یا گاهی دچار مشکل میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

انگار دوباره ساکس بسته شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اهواز هستم

15. این کاربر از abas.1740 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بچه ها این سرویس 512 از ساعت 8صبح تا 8شب رایگان رو کی گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطوره ؟
    سرعتش تو روز خوبه ؟
    بفرما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •