تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 1049 اولاول ... 255655705745751752753754755756757758759765805855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

فروشگاه پایونیر امین حضور بارش رسید. اینم لیست جنس ها باقیمت: امیدوارم به کارتون بیاد

rs777: 2000000 , es33: 1990000 , 727: 1220000 , 424: 1100000 , htz222: 750000 , htz424: 850000

و دستگاه بلوری سه بعدی bdp-150y- 3d :450000

و باز آدرس:

سه راه امین حضور ، خیابان ایران ، پاساژ الماس ، طبقه همکف ، پلاک 35. فروشگاه پایونیر. آقای علی کاظمی. تلفن : 33512396. 33523167. موبایل: 09125379046

2. این کاربر از ham65kab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خدمت همه.
    می خوام از مدیر محترم این پیج می خوام بپرسم چرا پست های من رو هی پاک می کنه؟ اگه کمک کردن به کسانی که از این سایت دیدن می کنن برای خرید از نظر مدیران سایت کار غلطیه من دیگه مزاحمتون نمی شم و براتون آرزوی موفقیت دارم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام خدمت همه.
    می خوام از مدیر محترم این پیج می خوام بپرسم چرا پست های من رو هی پاک می کنه؟ اگه کمک کردن به کسانی که از این سایت دیدن می کنن برای خرید از نظر مدیران سایت کار غلطیه من دیگه مزاحمتون نمی شم و براتون آرزوی موفقیت دارم
    سلام.
    دوست عزیز وقتی شما پست تکراری میدی خب طبعا پاک میشه.این از نظر شما ایرادی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض مشاوره برای خرید سیستم حرفه ای صوتی تا 2میلیون

سلام خدمت دوستان
    من تا حالا سیستم صوتی خانگی حرفه ای نداشتم و فقط سیستم ماشینم تقریبا حرفه ایه و میدونم صدا سلیقه ایه.
    میخواستم بپرسم ایا با بودجه 2 میلیون میشه سیستم صوتی جمع کرد که جوابگوی متراژ 125 متر باشه؟
    وضوح صدای بالا و حجم صدای بالا داشته باشه و بیس نرم و قدرتی و بتونه جوابگویه مهمونی باشه
    برای همچین سیستمی حداقل چقدر باید هزینه کرد؟
    فرق امپ استریو و av recever تو تعداد کانالاشه؟کیفیت صدای کدوم بهتره؟
    صدای 5 یا 7 کاناله بهتره یا استریو؟
    جمهوری رفتم قیمت هارو دیدم و پیشه خودم به این نتیجه رسیدم که اول امپ یا av recever بگیرم با 2 میلیون وفعلا باند های ضبطم رو بهش وصل کنم. بعدا که پول دستم اومد اسپیکر یا بلند گو بگیرم ایا این کار منطقیه؟
    فرق بلند گو با اسپیکر چیه؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با 2 م اسپیکر میشه گرفت سیستم نمیشه

داره خودمونی میشه se7en_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اهل صدا

مدتی هست تو فکر خرید یه ست اسپیکر و آمپلی هستم که متاسفانه با گرون شدن قیمتا .......

بدجوری از مدل Marantz LS 7000 خوشم اومده مخصوصا کیفیت ساختش ولی متاسفانه صداشو نشنیدم

از هر کسی هم سوال میکنم میگن اسپیکر جالبی نیست یه طوری که نتونستن قانعم کنم
    کشور سازندش کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
    حالا از دوستانی که صدای این اسپیکرو شنیدن خواهش میکنم دلیل اینکه ازش بد میکن رو بفرمایند ( خواهشا یه مقدار فنی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چوب توی انعکاس صدای باس یا بوم بوم بهتر عمل می کنه ولی برای صدای تریبل چندان خوب نیست و به همین خاطر اکثر بلندگوهای های اند تیوتر ها رو توی باکس های داخلی غیر چوبی کار می کنند مثل فوکال و B&W
    در مورد چوب و MDF هم باید بگم که توی اکثر موارد MDF بازخورد فرکانسی بهتری نسبت به چوب های معمولی داره البته به غیر از چوب های خاصی که که درجه فشردگی و فرایند تبدیل خاصی دارند.
    یه نکته کلی هم هست که کلاً جنس بدنه اهمیت کمتری نسبت به طراحی کابینت بلندگوها داره.
    بله تویتر نباید با محفظه ووفر ها یک جا قرار داده بشن.هم فرکانس ووفر ها روی تویتر ها میفته هم فضای باکس ووفرها واسه تیوترها زیاده و یه حالت صدا توی حموم یا اکوی صدا ایجاد میشه.
    واسه طراحی باکس ووفر ها هم باید از نرم افزارهای مخصوصش استفاده بشه تا ووفرها فری ایر نکوبن. و بهتر است به صورت بندپس طراحی بشه که بیشترین بازدهی رو تو حجم و کیفیت صدا داشته باشه.
    اون فرکانس ریسپانس چوب و mdf رو دقیقا نمیدونم کدومش بهتره ولی چوب صدا رو تقه ای تر میکنه و MDF بیشتر واسه حجم صدا خوبه. شیشه هم که جای خود دارد. یه جا میخوندم حدود 10 برابر بیشتر از MDF فرکانس ریسپانس داره. ولی طراحی و ساختش خیلی مشکله. تازه خیلی هم گران در میاد. واسه همین از پلکسی گلاس هم استفاده میکنن.
    تازه این باکس های سیستم های حرفه رو اگه باز کنین میبینین کلی راهرو مانند درست کردن که صدا را هدایت کنند و صدای ووفرهای با هم قاطی نشه.

باکس شیشه ای

باکس پلکسی گلاس

باشد که رستگار شویم
    Last edited by hamidcrazy2; 30-01-2013 at 00:56.

9. 2 کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من تا حالا سیستم صوتی خانگی حرفه ای نداشتم و فقط سیستم ماشینم تقریبا حرفه ایه و میدونم صدا سلیقه ایه.
    میخواستم بپرسم ایا با بودجه 2 میلیون میشه سیستم صوتی جمع کرد که جوابگوی متراژ 125 متر باشه؟
    وضوح صدای بالا و حجم صدای بالا داشته باشه و بیس نرم و قدرتی و بتونه جوابگویه مهمونی باشه
    برای همچین سیستمی حداقل چقدر باید هزینه کرد؟
    فرق امپ استریو و av recever تو تعداد کانالاشه؟کیفیت صدای کدوم بهتره؟
    صدای 5 یا 7 کاناله بهتره یا استریو؟
    جمهوری رفتم قیمت هارو دیدم و پیشه خودم به این نتیجه رسیدم که اول امپ یا av recever بگیرم با 2 میلیون وفعلا باند های ضبطم رو بهش وصل کنم. بعدا که پول دستم اومد اسپیکر یا بلند گو بگیرم ایا این کار منطقیه؟
    فرق بلند گو با اسپیکر چیه؟
    ست کامل سینمای خانگی نمیخوام چون تو رنج قیمت 2م همشون مزخرفن.بهترینش rs777 هست که واقعا صدای گنگ و بی کیفیتی داره وحجم صدای الکی زیاد داره (البته توهین به دوستانی که این مدل رو دارن نباشه)
    این مدل
    Pioneer VSX-1021-K با PIONEER VSX-1121 چه فرقی دارن که 500ت تفاوت قیمت دارن؟ایا جواب کاره منو میده؟
    شما چه پیشنهادی میدین؟
    Last edited by viper.killer; 30-01-2013 at 00:57.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اهل صدا

مدتی هست تو فکر خرید یه ست اسپیکر و آمپلی هستم که متاسفانه با گرون شدن قیمتا .......

بدجوری از مدل Marantz LS 7000 خوشم اومده مخصوصا کیفیت ساختش ولی متاسفانه صداشو نشنیدم

از هر کسی هم سوال میکنم میگن اسپیکر جالبی نیست یه طوری که نتونستن قانعم کنم
    کشور سازندش کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
    حالا از دوستانی که صدای این اسپیکرو شنیدن خواهش میکنم دلیل اینکه ازش بد میکن رو بفرمایند ( خواهشا یه مقدار فنی)
    كشور سازنده شما فكر كن چين مثلا
    بايد ببيني قيمت چنده و صداش چقدر با قيمت نزديك
    بعد بري صداي هم قيمت هاشو بشنوي ببيني چقدر با هم فرق دارن و از كدوم بيشتر خوشت مياد.
    در نهايت شما مخواي گوش كني

12. 3 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله تویتر نباید با محفظه ووفر ها یک جا قرار داده بشن.هم فرکانس ووفر ها روی تویتر ها میفته هم فضای باکس ووفرها واسه تیوترها زیاده و یه حالت صدا توی حموم یا اکوی صدا ایجاد میشه.
    واسه طراحی باکس ووفر ها هم باید از نرم افزارهای مخصوصش استفاده بشه تا ووفرها فری ایر نکوبن. و بهتر است به صورت بندپس طراحی بشه که بیشترین بازدهی رو تو حجم و کیفیت صدا داشته باشه.
    اون فرکانس ریسپانس چوب و mdf رو دقیقا نمیدونم کدومش بهتره ولی چوب صدا رو تقه ای تر میکنه و MDF بیشتر واسه حجم صدا خوبه. شیشه هم که جای خود دارد. یه جا میخوندم حدود 10 برابر بیشتر از MDF فرکانس ریسپانس داره. ولی طراحی و ساختش خیلی مشکله. تازه خیلی هم گران در میاد. واسه همین از پلکسی گلاس هم استفاده میکنن.
    تازه این باکس های سیستم های حرفه رو اگه باز کنین میبینین کلی راهرو مانند درست کردن که صدا را هدایت کنند و صدای ووفرهای با هم قاطی نشه.

باکس شیشه ای

باکس پلکسی گلاس

باشد که رستگار شویم
    تويتر در محفظه بسته قرار داره و اصلا صداي انعكاس داخلي نداره كه بخواد ووفر روي صداش تاثير بزاره.

اين شركتي كه بلندگوي هاي شيشه اي ميسازه چندين سال فقط همين چند مدل توليد ميكنه و هنوز نتونسته هيچ آئوديوفايلي راضي كنه و در نمايشگاه هاي برزگ نيز انچنان شركت نميكنه و ديده نشده. بيشتر ايده اي است كه عملي شده.

14. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •