تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 1024 اولاول ... 255655705745751752753754755756757758759765805855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آره باید بگیری.
    ولی تا کی مهلت داره ؟
    اقا من که تازه پیش بودم هم باید دفترچه پست کنم ؟
    تو رو خدا
    یکی بگه استرسم رفت بالای 1000
    من موتولد70/12/03 ام

یعنی دیگه نمی تونم کنکور بدم؟

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

تو رو خدا
    من موتولد70/12/03 ام

نه بابا! واسه کنکور امسال هییییییییییییییییچ مشکلی نداری! ببخشید تقصیر من بود که استرس وارد شد!!!
    پ.ن:
    راجع به اون لینک 4shared ،من همون روز اول دانلود رو شروع کردم و تا 16 مگابایتش دانلود شد اما بعد قطع شد.
    اما حالا که می خوان دانلود بکنم، download now رو که می زنم می ره سر شمارش معکوس و وقتی می نویسه برای دانلود کلیک کنید، وقتی کلیک می کنم دوباره برمی گرده به همون صفحه ی قبلی، یعنی download now . نمی دونید باید چیکار کنم؟!
    اون لینک رپیدباز هم که دیگه کار نمی کنه...
    Last edited by Amir_oscar; 02-06-2010 at 16:38.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

یه راه پیشنهاد بدید تو این یه ماه اخر کمی درصد ریاضیمو ببرم بالا.
    معمولا تو امتحنای جامع 20% میزنم .
    فقط بگم من تاحالا کتابای هندسه 1 و 2 و گسسته و از نزدیک ندیدم
    ممنون

ویرایش : قضیه پست دفترچه چیه ؟
    Last edited by B L A S T E R; 02-06-2010 at 19:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

1

تو رو خدا
    من موتولد70/12/03 ام

دوست عزيز شما خيال راحت من تضمينش ميكنم !!! شما نه تنها واسه امسال مشكلي نداري بلكه واسه سال آيندم هيچ مشكلي نداري !!!

نه بابا! واسه کنکور امسال هییییییییییییییییچ مشکلی نداری! ببخشید تقصیر من بود که استرس وارد شد!!!
    پ.ن:
    راجع به اون لینک 4shared ،من همون روز اول دانلود رو شروع کردم و تا 16 مگابایتش دانلود شد اما بعد قطع شد.
    اما حالا که می خوان دانلود بکنم، download now رو که می زنم می ره سر شمارش معکوس و وقتی می نویسه برای دانلود کلیک کنید، وقتی کلیک می کنم دوباره برمی گرده به همون صفحه ی قبلی، یعنی download now . نمی دونید باید چیکار کنم؟!
    اون لینک رپیدباز هم که دیگه کار نمی کنه...
    كلا History & cookie مرورگرتو حذف كن بعد دوباره برو همون آدرس ان شا الله كه مشكلي نداره !

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

سلام
    من چند روزی دچار مشکل بی انگیزگی شدم که قطعا تو این زمان که همه دارند بهترین استفاده ها رو از زمان می برند من خیلی عقب می مونم.
    مثلا سراغ درس که میرم دو خط میخونم وبلند میشم و باز دوساعت دیگه میام سراغ درس وباز هم همین طور
    دیگه اون انرژی های قبلی بهم انگیزه نمیده
    دیگه هیچ سایت موفقیتی که میخونم درونم تحولی ایجاد نمیکنه
    هرچی به رشته مورد علاقم فکر می کنم نمی تونم درونم انرژی مثبت ایجاد کنم.

من خیلی از درسام رو بلدم وکامل خوندم و الآن که باید مرورشون کنم دچار این مشکل شدم.
    ایام امتحانا به خودم می گفتم تا امتحانا تموم بشه طوفانی شروع می کنم به خوندن ولی الآن 9 روز از آخرین امتحان گذشته وهنوز هیچ کاری نکردم.سر جمع تو این 9 روز 5 ساعت هم درس نخوندم و الآن که باید جمع بندی کنم هنوز یه کنکور رو نزدم.همین طور هم زمان داره به سرعت طی می شه
    دو سه روز هم یه سری تفریح اساسی کردم که بلکه تغییری شکل بگیره باز هم نشد که نشد.
    خلاصه به هر دری که به ذهنم میامد زدم و دیگه چیزی به ذهنم نمونده.

به خدا دوست ندارم یه سال دیگه بشینم برا کنکور بخونم چون در طول سال خیلی زحمت کشیدم.خیلی

از همه کسانی که این متن را می خوانند خواهش می کنم بی تفاوت رد نشند و اگه چیزی به ذهنشون میرسه من را کمک کنند.همین طور این نوشته رو نخونده رها نکنید.شاید نظر یکی از شما دوستان بتونه سرنوشت من رو تغییر بده.

6. 2 کاربر از saeedsamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من چند روزی دچار مشکل بی انگیزگی شدم که قطعا تو این زمان که همه دارند بهترین استفاده ها رو از زمان می برند من خیلی عقب می مونم.
    مثلا سراغ درس که میرم دو خط میخونم وبلند میشم و باز دوساعت دیگه میام سراغ درس وباز هم همین طور
    دیگه اون انرژی های قبلی بهم انگیزه نمیده
    دیگه هیچ سایت موفقیتی که میخونم درونم تحولی ایجاد نمیکنه
    هرچی به رشته مورد علاقم فکر می کنم نمی تونم درونم انرژی مثبت ایجاد کنم.

من خیلی از درسام رو بلدم وکامل خوندم و الآن که باید مرورشون کنم دچار این مشکل شدم.
    ایام امتحانا به خودم می گفتم تا امتحانا تموم بشه طوفانی شروع می کنم به خوندن ولی الآن 9 روز از آخرین امتحان گذشته وهنوز هیچ کاری نکردم.سر جمع تو این 9 روز 5 ساعت هم درس نخوندم و الآن که باید جمع بندی کنم هنوز یه کنکور رو نزدم.همین طور هم زمان داره به سرعت طی می شه
    دو سه روز هم یه سری تفریح اساسی کردم که بلکه تغییری شکل بگیره باز هم نشد که نشد.
    خلاصه به هر دری که به ذهنم میامد زدم و دیگه چیزی به ذهنم نمونده.

به خدا دوست ندارم یه سال دیگه بشینم برا کنکور بخونم چون در طول سال خیلی زحمت کشیدم.خیلی

از همه کسانی که این متن را می خوانند خواهش می کنم بی تفاوت رد نشند و اگه چیزی به ذهنشون میرسه من را کمک کنند.همین طور این نوشته رو نخونده رها نکنید.شاید نظر یکی از شما دوستان بتونه سرنوشت من رو تغییر بده.
    بشین یه برنامه برای فردات بریز هیچ درسی رو بیشتر از 1.5 یا 1 ساعت مداوم نخون سعی کن توی این برنامت اکثر درسها رو بخونی ولی زیاد فشرده ننویس قول میدم جواب میده خودم از روزی حدود 8 ساعت رفتم 12 ساعت و حتی تا 13 هم می تونستم برم ولی گفتم بی خیال فردا شاید اذیت بشم زیاد بخونم
    حداقل فایدش اینه که میدونی که میتونی روزی 10 الی 12 ساعت بخونی و همین ساعات مطالعه خودش انگیزه میده

8. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[SIZE=2]
    شاید زیاد فکر میکنی !
    باور کن راست میگم
    دیدی بعضی روزا آدم صبح از خواب بلند میشه و همش فکر میکنه که چکار بکنه چکار نکنه یا یه کار رو چطور انجام بده ... خلاصه اونقد فکر میکنه که یه دفه می بینه شب شده و هیچ کاری نکرده !
    به نظر من سعی کن زیاد فکر نکنی
    من وقتی که نمیدونم که بشینم چه درسی رو بخونم برای هر درس یه عدد میزارم و به یه نفر میگم یه شماره از یک تا 5 بگو ! و میرم همون درس رو میخونم بدون اینکه فکر کنم !

شاد باشی

10. این کاربر از sky man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فقط منطقه 2 نه همه می تونن استفاده کنن اما دیگه بهش نمیگن سهمیه منطقه ،میگن سهمیه شاهد همین.
    با با منم نوشته بودم سهمیه ایثار گران دیگه

حالا جوابتون چیه یعنی بدون سهمیه میشه با 401 رفت مکانیک امیر کبیر؟

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وست عزيز شما خيال راحت من تضمينش ميكنم !!! شما نه تنها واسه امسال مشكلي نداري بلكه واسه سال آيندم هيچ مشكلي نداري !!!
    امسال همه بايد برن سربازي نيمه اول و نيمه دوم هم فرقي نداره من كه تو دفتر چه چيزي با اين مضمون نديدم همه رو مشمول كردن
    ------------------------------------
    دوستان آدرس سايتي رو بلد هستن كه سوالات كنكور دست كم از 5 سال پيش تا الان رو داشته باشه ؟
    Last edited by GHOST RECON; 02-06-2010 at 21:36.

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

دوست عزيز شما خيال راحت من تضمينش ميكنم !!! شما نه تنها واسه امسال مشكلي نداري بلكه واسه سال آيندم هيچ مشكلي نداري !!!
    رفیق شما انگار واردی تو این قضیه!
    من متولد تیر 70 ام...امسال مشمول و از این صحبتا میشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •