اقا من که تازه پیش بودم هم باید دفترچه پست کنم ؟
تو رو خدا
یکی بگه استرسم رفت بالای 1000
من موتولد70/12/03 ام
یعنی دیگه نمی تونم کنکور بدم؟
اقا من که تازه پیش بودم هم باید دفترچه پست کنم ؟
تو رو خدا
یکی بگه استرسم رفت بالای 1000
من موتولد70/12/03 ام
یعنی دیگه نمی تونم کنکور بدم؟
نه بابا! واسه کنکور امسال هییییییییییییییییچ مشکلی نداری! ببخشید تقصیر من بود که استرس وارد شد!!!
پ.ن:
راجع به اون لینک 4shared ،من همون روز اول دانلود رو شروع کردم و تا 16 مگابایتش دانلود شد اما بعد قطع شد.
اما حالا که می خوان دانلود بکنم، download now رو که می زنم می ره سر شمارش معکوس و وقتی می نویسه برای دانلود کلیک کنید، وقتی کلیک می کنم دوباره برمی گرده به همون صفحه ی قبلی، یعنی download now . نمی دونید باید چیکار کنم؟!
اون لینک رپیدباز هم که دیگه کار نمی کنه...
Last edited by Amir_oscar; 02-06-2010 at 16:38.
یه راه پیشنهاد بدید تو این یه ماه اخر کمی درصد ریاضیمو ببرم بالا.
معمولا تو امتحنای جامع 20% میزنم .
فقط بگم من تاحالا کتابای هندسه 1 و 2 و گسسته و از نزدیک ندیدم
ممنون
ویرایش : قضیه پست دفترچه چیه ؟
Last edited by B L A S T E R; 02-06-2010 at 19:41.
دوست عزيز شما خيال راحت من تضمينش ميكنم!!! شما نه تنها واسه امسال مشكلي نداري بلكه واسه سال آيندم هيچ مشكلي نداري !!!
كلا History & cookie مرورگرتو حذف كن بعد دوباره برو همون آدرس ان شا الله كه مشكلي نداره !
سلام
من چند روزی دچار مشکل بی انگیزگی شدم که قطعا تو این زمان که همه دارند بهترین استفاده ها رو از زمان می برند من خیلی عقب می مونم.
مثلا سراغ درس که میرم دو خط میخونم وبلند میشم و باز دوساعت دیگه میام سراغ درس وباز هم همین طور
دیگه اون انرژی های قبلی بهم انگیزه نمیده
دیگه هیچ سایت موفقیتی که میخونم درونم تحولی ایجاد نمیکنه
هرچی به رشته مورد علاقم فکر می کنم نمی تونم درونم انرژی مثبت ایجاد کنم.
من خیلی از درسام رو بلدم وکامل خوندم و الآن که باید مرورشون کنم دچار این مشکل شدم.
ایام امتحانا به خودم می گفتم تا امتحانا تموم بشه طوفانی شروع می کنم به خوندن ولی الآن 9 روز از آخرین امتحان گذشته وهنوز هیچ کاری نکردم.سر جمع تو این 9 روز 5 ساعت هم درس نخوندم و الآن که باید جمع بندی کنم هنوز یه کنکور رو نزدم.همین طور هم زمان داره به سرعت طی می شه
دو سه روز هم یه سری تفریح اساسی کردم که بلکه تغییری شکل بگیره باز هم نشد که نشد.
خلاصه به هر دری که به ذهنم میامد زدم و دیگه چیزی به ذهنم نمونده.
به خدا دوست ندارم یه سال دیگه بشینم برا کنکور بخونم چون در طول سال خیلی زحمت کشیدم.خیلی
از همه کسانی که این متن را می خوانند خواهش می کنم بی تفاوت رد نشند و اگه چیزی به ذهنشون میرسه من را کمک کنند.همین طور این نوشته رو نخونده رها نکنید.شاید نظر یکی از شما دوستان بتونه سرنوشت من رو تغییر بده.
بشین یه برنامه برای فردات بریز هیچ درسی رو بیشتر از 1.5 یا 1 ساعت مداوم نخون سعی کن توی این برنامت اکثر درسها رو بخونی ولی زیاد فشرده ننویس قول میدم جواب میده خودم از روزی حدود 8 ساعت رفتم 12 ساعت و حتی تا 13 هم می تونستم برم ولی گفتم بی خیال فردا شاید اذیت بشم زیاد بخونم
حداقل فایدش اینه که میدونی که میتونی روزی 10 الی 12 ساعت بخونی و همین ساعات مطالعه خودش انگیزه میده
شاید زیاد فکر میکنی !
باور کن راست میگم
دیدی بعضی روزا آدم صبح از خواب بلند میشه و همش فکر میکنه که چکار بکنه چکار نکنه یا یه کار رو چطور انجام بده ... خلاصه اونقد فکر میکنه که یه دفه می بینه شب شده و هیچ کاری نکرده !
به نظر من سعی کن زیاد فکر نکنی
من وقتی که نمیدونم که بشینم چه درسی رو بخونم برای هر درس یه عدد میزارم و به یه نفر میگم یه شماره از یک تا 5 بگو ! و میرم همون درس رو میخونم بدون اینکه فکر کنم !
شاد باشی
با با منم نوشته بودم سهمیه ایثار گران دیگه
حالا جوابتون چیه یعنی بدون سهمیه میشه با 401 رفت مکانیک امیر کبیر؟
امسال همه بايد برن سربازي نيمه اول و نيمه دوم هم فرقي نداره من كه تو دفتر چه چيزي با اين مضمون نديدم همه رو مشمول كردنوست عزيز شما خيال راحت من تضمينش ميكنم!!! شما نه تنها واسه امسال مشكلي نداري بلكه واسه سال آيندم هيچ مشكلي نداري !!!
------------------------------------
دوستان آدرس سايتي رو بلد هستن كه سوالات كنكور دست كم از 5 سال پيش تا الان رو داشته باشه ؟
Last edited by GHOST RECON; 02-06-2010 at 21:36.
رفیق شما انگار واردی تو این قضیه!
من متولد تیر 70 ام...امسال مشمول و از این صحبتا میشم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)