تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 773 اولاول ... 255655705745751752753754755756757758759765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من یه تلوزیون 32 می خواستم برای شرکتم قیمت 600 - 700 هزار تومن

اگه با همین قیمت اینچ بالاتر هم بود بهتر
    ایتم هایی که برای من مهمه
    HDMI
    usb
    و ...
    می خواستم نمونه کارا که بیشتر عکس هستند تو این تلوزیون به مشتری نشون بدم
    یعنی می خوام کار را با کنتراست و وضوح بالا نشون بده و بتونم
    با هاش مشتری بگیرم
    بیشتر کارم ها با نرم افزار 3Dmax هست و می خوام بتونم سیستم کامپیوترم را بهش وصل کنم اگه تیونر داخلی هم داشت که بهتر
    بیشتر نظرم رو سونی هست چون آشنا دارم می تونم قسطی بگیرم
    از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنن .

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین که بین این 2 مدل کدوم بهتره یا انتخاب دیگه هم هست برام فقط کیقیت مهمه
    samasung 6920 panasonic palasma u30
    امکانات اصلا
    باز هم ممنون
    من خودم یکسل و نیم پیش یه 42 ال جی پنل 100 هرتز خریدم خیلی ازش راضییم ولی الان که این پلاسمای u30 رو دیدم با خودم گفتم کاشکی صبر میکردم یه 50 اینچش رو میگرفتم 1800 کیفیت ساخت عالی ظاهر بینظیر اصلا ادم به tv های پاناسونیک نگاه میکنه حال میکنه به نظر من اگه پولت میرسه یه 50 اینچه vt30 یا st30 بگیر وگرنه همین u30 هم خوبه به قیمتش واقعا میرزه فقط هم سعی کن 50 اینچ بگیری

3. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

در تکمیل بنر تبلیغاتی سونی مربوط به جشنواره نوروزی 90 سونی که جناب پونل لطف فرمودند ارائه دادند

علاوه بر جایزه ی نیم میلیارد تومانی، شما می توانید بدون قرعه کشی از دیگر هدایای ارزنده بهرمند شوید:

با خرید تلویزیون سه بعدی HX800 یک عدد سینمای خانگی 3D Blu-ray، سه عدد فیلم 3D Blu-ray و دو عدد عینک 3D هدیه دریافت نمایید.

با خرید سینمای خانگی BDV-E970 یک عدد .......

ادامش رو تو لینک مطالعه بفرمایید

ال جی هم قراره از 7 بهمن جشنواره نوروزی رو اجرا کنه

لینک اطلاعات در مورد جشنواره و جوایز ال جی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنوز تو سایت گلدیران خبر ارائه نشده...

لینک اطلاعات در مورد جشنواره و جوایز سونی

حواست نیست انگاری! الان سال 90 ایم.جشواره نوروزی با نام 91 میاد.

لینک ها و جوایزی که گفتی ماله پارساله.

5. این کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

در تکمیل بنر تبلیغاتی سونی مربوط به جشنواره نوروزی 91 سونی که جناب پونل لطف فرمودند ارائه دادند

علاوه بر جایزه ی ویژه نوروزی سونی سونی ، شما می توانید بدون قرعه کشی از دیگر هدایای ارزنده ما بهرمند شوید:

با خرید دوربین W530 ، یک عدد مموری استیک 4 گیگابایت هدیه دریافت نمایید.

با خرید دوربین H70 ، یک عدد مموری استیک 4 گیگابایت و یک عدد کیف LCS-BDE هدیه دریافت نمایید.

با خرید دوربین W570 ، یک....

ادامش رو تو لینک مطالعه بفرمایید

ال جی هم قراره از 7 بهمن جشنواره نوروزی رو اجرا کنه

لینک اطلاعات در مورد جشنواره و جوایز ال جی

هنوز تو سایت گلدیران خبر ارائه نشده...

لینک اطلاعات در مورد جشنواره و جوایز سونی

حواست نیست انگاری! الان سال 90 ایم.جشواره نوروزی با نام 91 میاد.

لینک ها و جوایزی که گفتی ماله پارساله.

گرامی حق با شماست، اتفاقا من حدس میزدم 1 جای کار ایراد داره اما باور بفرمایید چند بار هم چک کردم و اصلا متوجه نشدم

با تشکر از شما تمام لینک ها و ایرادات رفع گردید!

جشنواره گلدیران هم اینطور که من دیدم عین جشنواره قبلیش هست
    الان تو گلدیران بنرش موجود هست..

7. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوباره سلام دوستان.
    من رفتم توی بازار و چند مدل LED رو از نزدیک دیدم و سه بعدی و ... رو هم تست کردم.اولا که سه بعدی Passive به نظرم خیلی بهتر بود. بهتر از این نظر که زاویه خیلی باز تری داره و از هر زاویه ای سه بعدی هست. تصاویر بیشتر در بیرون صفحه به نظر میومد در صورتی که در اکتیو تصویر سه بعدی بیشتر توی عمق صفحه تشکیل میشد و خیلی از صفحه بیرون نمیومد. سبک بودن و ارزون بودن عینک و عدم نیاز به شارژ و ... هم که از سایر مزایاش بود. بعضی مغازه دارها میگفتن اکتیو چون Full HD هست از Passive که HD هست خیلی بهتره ولی در عمل اصلا تفاوت چندانی وجود نداشت.
    خلاصه تصمیمی گرفتم اگه قرار شد سه بعدی بردارم Passive انتخاب کنم. مدل پسیو رو توی LG و Toshiba دیدم.
    این مدلها رو تست کردم:
    - سامسونگ ۶۹۴۰ (که تقریبا مشابه ۶۹۲۰ و ۶۹۶۰ هم هست)
    - LG مدل ۵۷۰۰ و ۶۵۱۰۰
    - سونی مدل nx720
    توشیبا سری Vl (مدل دقیقش یادم نیست ولی ۴۲ اینچش حدود ۳ ملیون بود).
    متاسفانه شارپ رودوست داشتم تست کنم که پیدا نکردم. (من شیرازم)

خلاصه انصافا توشیبا متفاوت بود هم از نظر سه بعدی و هم از نظر تفکیک رنگ و ... (LED ۶ رنگ هست)

اما در نهایت تصمیم گرفتم بیخیال 3D بشم. به این دلایل:
    - یک 3D Blueray Player که مجبور هستین همراه سینمای خانگی بخرید (خود 3D BR Player حدود ۲۰۰ تومن هست ولی سینمای خانگی بدون Player پیدا نکردم که بشه باند و اینا رو از اون استفاده کرد) قیمتش حدود ۸۵۰تومن به بالا میشه.
    - فیلمهای 3D هنوز کمه و شبکه های ماهواره ای 3D هم هنوز نیست و اگه باشه یه ----- ۴۰۰-۵۰۰ تومنی هم واسه اون باید بخریم. و فیلمها هم اگه باشه گرونه. هر فیلم حدود ۲۰-۳۰ هزار تومن.
    - وقت واسه گیم و اینا هم ندارم که دلم خوش باشه بازیهای 3D بازی میکنم.

خلاصه گفتم اگه یه ۴۰ اینچ 3D نسبتا خوب که واقعا از 3D بودنشم لذت ببرم بخوام بخرم حدود ۴ میلیون در میاد! حساب میز و این چیزا هم که جداست

الان تصمیم گرفتم با همون بودجه حدود ۲ میلیون تومن یک LED ترجیحا ۴۶ اینچ یا حداقل ۴۲ اینچ خیلی خوب بخرم.
    کیفیت تصویر و تفکیک رنگ و نمایش رنگ مشکلی و ... واسم خیلی مهمه. فرمتهای ویدئویی متنوع رو هم اگه پخش کنه که بهتر.
    کیفیت تفکیک رنگ توشیبا رو خیلی خوشم اومد.

حالا میشه راهنمایی کنید با این وضعیت چه گزینه هایی واسه خرید وجود داره؟ ۴۶ اینچ ۲ بعدی کیفیت خیلی خوب حدود ۱.۸ تا ۲ میلیون.
    سینمای خانگی هم اگه همراش بود و کیفیتش خوب بود لطفا بگین. DVD Player خوب خودم دارم ولی ظاهرا مجبورم همراه سینمای خانگی هم یکی بگیرم. البته سینمای خانگی رو پیشنهاد کردن که سونی بگیرم. ولی حالا اینجا بحث تلوزین هست.

ممنون
    Last edited by armin3000; 20-02-2012 at 21:31.

9. این کاربر از armin3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض تقاضای کمک برای خرید led 46 اینچ

با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید محترم سایت p30world

راستش چند وقته که قصد خرید یک led سه بعدی رو دارم بعد از کمی تحقیق و دیدن چند مدل از شرکتهای مختلف با توجه به هزینه ای که برای این کار اختصاص دادم سامسونگ 46D7770 گزینه مناسبی به نظرم اومده اما با توجه به اینکه همیشه سعی می کنم قبل از خرید وسایل مصرفی با اهل فن مشورت کنم و همچنین به خاطر هزینه ای بالغ بر 3200000 تومنی که باید برای این تلویزیون بپردازم حساسیت مشورت کردن رو بیش از پیش می کنه. مطمئنا من هم مثل خیلیهای دیگه نمی خوام احساس پشیمانی بعد از خرید یه وسیله با این قیمت رو داشته باشم . اصلا به نظر شما عزیزان با این مبلغ آیا گزینه های بهتری هم وجود دارند که هم led باشند و هم سه بعدی و هم smart و هم عینک سه بعدیشون از نوع اکتیو باشه ؟؟؟ (ظاهرا از شانس خوب من به تازگی سامسونگ قیمت هاشو بالا برده !!!)

از همه عزیزانی که اطلاعات با ارزشی دارن که می تونه خریدارهای کم تجربه ای مثل من رو راهنمایی کنه خواهش می کنم که ما رو از نظرات با ارزششون محروم نکنن.

پیشاپیش از همه اساتید و دوستانی که وقت می ذارن و کمک می کنن کمال تشکر و سپاس رو دارم

همیشه پیروز و سربلند باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستانی که panasonic st30 50 یا 55 دارن لطفا در مورد کیفیت 3D و قابلیت اسفتاده از آن یعنی اینکه چشم رو اذیت میکنه یا نه یا حداکثر چقدر میشه از عینکهاش و 3D به طور مداوم استفاده کرد نظر بدن

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

بازهم سپاس دوست عزیزم.
    ولی فکر کنم منظورت 46ex720 بود !
    بهرحال خودمم همین گزینه رو انتخاب کردم. هرچند هنوز نمیدونم چه قیمته!
    اینکه خیلی گرونه :-(
    حیف شد. سقف بودجه 2 تومنه.
    یه 46 اینچ میخوام. ترجیحا سونی.
    دوستان نظرتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوباره سلام دوستان.
    من رفتم توی بازار و چند مدل LED رو از نزدیک دیدم و سه بعدی و ... رو هم تست کردم.اولا که سه بعدی Passive به نظرم خیلی بهتر بود. بهتر از این نظر که زاویه خیلی باز تری داره و از هر زاویه ای سه بعدی هست. تصاویر بیشتر در بیرون صفحه به نظر میومد در صورتی که در اکتیو تصویر سه بعدی بیشتر توی عمق صفحه تشکیل میشد و خیلی از صفحه بیرون نمیومد. سبک بودن و ارزون بودن عینک و عدم نیاز به شارژ و ... هم که از سایر مزایاش بود. بعضی مغازه دارها میگفتن اکتیو چون Full HD هست از Passive که HD هست خیلی بهتره ولی در عمل اصلا تفاوت چندانی وجود نداشت.
    خلاصه تصمیمی گرفتم اگه قرار شد سه بعدی بردارم Passive انتخاب کنم. مدل پسیو رو توی LG و Toshiba دیدم.
    این مدلها رو تست کردم:
    - سامسونگ ۶۹۴۰ (که تقریبا مشابه ۶۹۲۰ و ۶۹۶۰ هم هست)
    - LG مدل ۵۷۰۰ و ۶۵۱۰۰
    - سونی مدل nx720
    توشیبا سری Vl (مدل دقیقش یادم نیست ولی ۴۲ اینچش حدود ۳ ملیون بود).
    متاسفانه شارپ رودوست داشتم تست کنم که پیدا نکردم. (من شیرازم)

خلاصه انصافا توشیبا متفاوت بود هم از نظر سه بعدی و هم از نظر تفکیک رنگ و ... (LED ۶ رنگ هست)

اما در نهایت تصمیم گرفتم بیخیال 3D بشم. به این دلایل:
    - یک 3D Blueray Player که مجبور هستین همراه سینمای خانگی بخرید (خود 3D BR Player حدود ۲۰۰ تومن هست ولی سینمای خانگی بدون Player پیدا نکردم که بشه باند و اینا رو از اون استفاده کرد) قیمتش حدود ۸۵۰تومن به بالا میشه.
    - فیلمهای 3D هنوز کمه و شبکه های ماهواره ای 3D هم هنوز نیست و اگه باشه یه ----- ۴۰۰-۵۰۰ تومنی هم واسه اون باید بخریم. و فیلمها هم اگه باشه گرونه. هر فیلم حدود ۲۰-۳۰ هزار تومن.
    - وقت واسه گیم و اینا هم ندارم که دلم خوش باشه بازیهای 3D بازی میکنم.

خلاصه گفتم اگه یه ۴۰ اینچ 3D نسبتا خوب که واقعا از 3D بودنشم لذت ببرم بخوام بخرم حدود ۴ میلیون در میاد! حساب میز و این چیزا هم که جداست

الان تصمیم گرفتم با همون بودجه حدود ۲ میلیون تومن یک LED ترجیحا ۴۶ اینچ یا حداقل ۴۲ اینچ خیلی خوب بخرم.
    کیفیت تصویر و تفکیک رنگ و نمایش رنگ مشکلی و ... واسم خیلی مهمه. فرمتهای ویدئویی متنوع رو هم اگه پخش کنه که بهتر.
    کیفیت تفکیک رنگ توشیبا رو خیلی خوشم اومد.

حالا میشه راهنمایی کنید با این وضعیت چه گزینه هایی واسه خرید وجود داره؟ ۴۶ اینچ ۲ بعدی کیفیت خیلی خوب حدود ۱.۸ تا ۲ میلیون.
    سینمای خانگی هم اگه همراش بود و کیفیتش خوب بود لطفا بگین. DVD Player خوب خودم دارم ولی ظاهرا مجبورم همراه سینمای خانگی هم یکی بگیرم. البته سینمای خانگی رو پیشنهاد کردن که سونی بگیرم. ولی حالا اینجا بحث تلوزین هست.

ممنون
    led هاي خيلي خوب همشون سه بعدي هستن معمولا يا بالعكس هر تلويزوني كه سه بعدي قابل قبولي داشته باشه حتما دو بعديشم خوبه خوب شما بگير از سه بعديش استفاده نكن...

14. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید محترم سایت p30world

راستش چند وقتیه که می خوام یه led سه بعدی بگیرم بعد از چند مدت تحقیق و دیدن چند مدل تو ویترینهای فروشگاههای tv و با بودجه ای حدود 3200000 تومن انتخابی بهتر از سامسونگ 46D7770 پیدا نکردم. خودم همیشه عادت دارم که قبل از خرید وسایل الکترونیکی ابتدا از اساتید اهل فن مشورت بگیرم حالا هم از تمام عزیزانی که دستی بر آتش دارن خواهش می کنم که من رو از اطلاعات و راهنمایی های با ارزششون محروم نکنن . به نظرتون انتخاب های مناسب تری با این بودجه وجود داره ؟؟؟

پیشاپیش از وقتی که میزارین کمال تشکر و سپاس رو دارم
    همواره پیروز و سربلند باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •