سایت PES Patch یه نظرسنجی درباره ی سرعت بازی انجام داده و دوستانی که مایلند در این نظرسنجی شرکت کنند به لینک زیر برند:
این هم نتایج نظرسنجی تا این موقع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سایت PES Patch یه نظرسنجی درباره ی سرعت بازی انجام داده و دوستانی که مایلند در این نظرسنجی شرکت کنند به لینک زیر برند:
این هم نتایج نظرسنجی تا این موقع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
باید پوشه ای به نام dt0d.img در img کیت سرور درست کنید و فایل دستکش را اونجا کپی کنید.
آخه TCI هم شد اسپانسر؟من یکی که اگه TCI اسپانسرم بشه کل PES 2010 رو پاک می کنم!!
![]()
حسين جان اولا از زحماتت ممنون
دوما بچه ها راست ميگن اين مخابرات رو به دلايلي كه خودت مي دوني بي خيال شو كه خيليا از اسمش كهير مي زنن
سلام
بچه ها کسی لینک رپید شیر از گزارشگر ایتالای نداره!!؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان کسی نبود برای ما قرار بده. حالا هرپچی بود من فقط می خوام اسم بازیکن ها و لیگ ها و لباس ها و اسم تیمها درست بشه. ظاهرا این 0.7 راسه کارمه.
به نطر من MTN ایرانسل سرویس دهنده برتر سال 87 رو بزار
ولی اگه mc donald (مک دونالد ) , microsoft (ماکروسافت ) رو هم بزاری عالیه .
مخصوصا مک دونالد .
پپسی هم بد نیست .
![]()
Last edited by Google Spider; 04-11-2009 at 11:25.
مثل سال گذشته یه سری تیم ها را برای قرار دادن در پچ خودش به نظرسنجی گذاشته و تیم هایی که بیشترین رأی را بیارن، در پچ قرار داداه میشن. استقلال و پرسپولیس هم گذاشته؛ اگر میخوایین این دو تیم در پچ باشند، به لینک زیر بره و نظر بده:
مهم مهم مهم **********شما میتونید با پاک کردن کوکی (cookie) در browser که استفاده میکنید مثلا در opera این کار را دوباره انجام بدهید و رای بیشتری بدید***********
از منوی tools ------->preference------->cookies--------->manage cookies در قسمت جستجو gaming را type کنید هر چیزی پیدا کرد روdelete کنید
برای اینکه پس از رای دادن نخواهید دوباره این کار رو انجام بدین و بشه دوباره رای داد در همون قسمت cookies قبل از ورود به گزینه manage cookie در قسمت بالای گزینه تیک delete new cookie when exit opera را بگزارین تا هر دفعه که خواستین رای بدین فقط یه بار برنامه opera را ببندید
به امید همکاری شما واسه دیدن تیمهای کشورمون در patch جدید
کد:
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هر نفر 20 بار رای بده بالای 1000 نفر میشه لطفا هر چند براتون سخته ولی انجام بدید
من تا حالا 200بار رای دادم
سلام... من چند روزه نيومدم تاپيك ... دوستان خواهشا اگه پچ خوبي اومده ( برا درست كردن لباس تيما و ...) به منم معرفي كنيد ممنون ميشم .
راستي : بعد از هربار كه با كيت سرور چيزي وارد بازي كرديم اگه دوباره خواستيم چيز ديگه اي واردكنيم بايد گزينه remove رو بزنيم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)