تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 755 از 1135 اولاول ... 255655705745751752753754755756757758759765805855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا میده. سرویس حجمی که زیر ماهیانه 4 گیگ باشه شبانه رایگان نداره. مثل این سرویس من که سرعتش تفاوت محسوسی تو شب و روز نداره

اینم تست روزانه به سرور باکو مستقیم:

و الان با فندق شکن به قول دوستمون:

و خداییش این چند بار که تست سرعت گرفتم ماتریکس مشکلی با فندق شکن نداره اینجوری که صحبت کردید! یه سوالی از تامین کننده فندق شکنتون بپرسین شاید دست اون تو کاره
    دوست عزیز شما حرفات خیلی مشکوک میزنه!!!!
    تو پست قبلی نوشتی اون سرعت نتت هست اونم با فیلتر شکن و وسط دانلود شبانه بعد تو این پستت میگی نتی که شما گرفتی شبانه نداره؟؟؟؟!!!
    شما احیانا برا ماتریکس کار نمیکنی؟؟؟؟

در ضمن نت بدون شبانه که به درد نمیخوره بریز دور.....این 4 گیگی که شما میگی من توی یک شب و نیم دانلود میکنم سرعت روزانم هم اندازه شماست!!!!

2. 2 کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خیلی رو فندق شکنت حساب باز نکن!
    اینم فندق شکن من با مانریکسه اونم وسط ساعت دانلود شبانه 3 صبح - مرکز امیرکبیر:

من خودم ماتریکس دارم ولی اصلا خوب نیست... امروز مهلتش تموم شد ولی دیگه تمدیدش نمیکنم... اصلا نمیشه باش فیلم آنلاین دید... به ظاهر سرعت دانلودش خوبه ولی با قند شکن نمیدنم چرا جواب نمیده... پینگش بالاس... اینم یه تست از اون زمانی که داشتم...

4. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوست عزیز ماتریکس یه همچین سرعتی نمیده مخصوصا توی شبانه!!!
    فکر می کنم اسپید تست وقتی از فیلتر شکن استفاده میکنی قاتطی میکنه!!!
    حالا دوستان چه اصراری به فیلتر شکن دارن؟؟؟ آرش جان خواهشا یه تست سرعت بدون استفاده از فیلتر شکن بذار!!!! از سرور باکو!!!
    بدون شیلتر شکن اینترنت ایران مفتشم گرونه.... من تنها دلیلی که از ماتریکسمو دیگه تمدید نمیکنم این بود که روو شیلتر شکن جواب نمیداد... آسیاتک هم به دلیل شبانه کم و اینکه با شیلتر شکن خوب نبود... اینجور شرکتا پورتاشونو میبندن...

اینم یه دونه از باکو و مادرید... من کلا سرعت دانلود روو 2 مگ بست و بالاتر از 1/75 نمیره...

اینم قند شکن... زیاد تفاوتی نداره...

من قبلا هم عرض کردم اگه تونستید با قند شکن فیلم آنلان خوب ببینید بدون قطعی یعنی اینترنتتون خوبه... وگرنه خوب نیست.... الان این تست ماتریکسم بودش ولی تمدید نکردم... دانلود الکی بی خاصیت به درد نمیخوره... همین رو رو در رو به پشتیبانیش گفتم... گفتم برید پورتاتونو درست کنید ملت راضی باشن...

Last edited by arashsard; 20-01-2013 at 13:26.

6. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خداییش این چند بار که تست سرعت گرفتم ماتریکس مشکلی با فندق شکن نداره اینجوری که صحبت کردید! یه سوالی از تامین کننده فندق شکنتون بپرسین شاید دست اون تو کاره
    من همون شیلترشکنی که ماتریکس استفاده میکردم همیار هم استفاده میکردم اما تفاوت زمین تا آسمون.... سرعت دانلود ماتریکس به ظاهر بالا بود اما اصلا خوب نبود... وقتی یه دانلود انجام میدادی میخواستی یه صفحه باز کنی اصلا خیلی کند میشد... 2 تا صفحه
    همزمان باز میکردی جونش بالا میومد... فیلم انلاین هم که 2 ثانیه یه باز قطع میشد.... فکر میکردن با سرعت دانلود بالا میتونن دهن منو ببندن اما من

8. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

بعد به من می گن تازه از خارج اومدی
    خداوکیلی با این سرعت نمی شه شبی 8 گیگ زد ؟؟
    ایشون نتشون شبانه نداره واسه همین سرعت اینجوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما حرفات خیلی مشکوک میزنه!!!!
    تو پست قبلی نوشتی اون سرعت نتت هست اونم با فیلتر شکن و وسط دانلود شبانه بعد تو این پستت میگی نتی که شما گرفتی شبانه نداره؟؟؟؟!!!
    شما احیانا برا ماتریکس کار نمیکنی؟؟؟؟

در ضمن نت بدون شبانه که به درد نمیخوره بریز دور.....این 4 گیگی که شما میگی من توی یک شب و نیم دانلود میکنم سرعت روزانم هم اندازه شماست!!!!
    عزیز من حرفی که از من نقل کردی رو یک بار دیگه بخون من استفاده دانلود شبانه ندارم ولی شب وسط دانلود ملت من میتونم راحت اینترنت رو با سرعتی که دیدی کار کنم چه با فیلتر شکن چه بدونش.
    این چیزی که شما از اینترنت میخوای میتونی از ماتریکس هم بگیری بری شب دانلود رایگان کنی ولی با سرعت محدود نه این چیزی که تو تست من میبینی...
    لطفا سعی کن تو زندگیت دنبال در آوردن حقیقت باشی نه بستن چشمت. اینکه من سرعت با فیلترشکن گذاشتم واسه اینه که بعضیها از جمله این کاربر 'arashsard' ادعایی از سرعت کم فیلترشکن با ماتریکس کرده و من که مدت هاست مشتریشونم خلاف این ادعا رو میبینم. مدرکش رو هم قرار دادم که سرویسی که ازش راضیم رو اعلام کنم.

من قبلا هم عرض کردم اگه تونستید با قند شکن فیلم آنلان خوب ببینید بدون قطعی یعنی اینترنتتون خوبه... وگرنه خوب نیست.... الان این تست ماتریکسم بودش ولی تمدید نکردم... دانلود الکی بی خاصیت به درد نمیخوره... همین رو رو در رو به پشتیبانیش گفتم... گفتم برید پورتاتونو درست کنید ملت راضی باشن...
    شما یک تلاشی برای عوض کردن فیلتر شکنت بکن ببین مسئلت شاید حل بشه. همیار پورت فیلتر شکنش بازه و ماتریکس بستس حرف حساب نیست چون اینترنت هر دوتا داره از مخابرات و نهایتا زیرساخت مملکت رد میشه و شرکتی نمیاد علاوه بر این شدت فیلترینگ یک بلای دیگه هم سر این مشترک های بیچاره بیاره و خودش رو ضایع کنه مخصوصا شرکت شیرازی که وابسته به همین رضایته مشترکه که یک دلیل سرویس خوب ماتریکسه.
    یک دلیل دیگه هم اینکه 50 درصد سهام همیار از شهرداری شیرازه و یک شرکت خصوصی حساب نمیشه که بخواد رضایت رو حرف اول بزاره همین که با خیال راحت خط رو رو 2 مگ میبنده و اهمیتی به وضعیت رقابتی سرعت نمیده گویاست.

11. این کاربر از bunnybug بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxell2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز رفتم با همیار نت قرار داد بستم.....512 یک ماهه ...حالا تا ببینیم این چطوریه....گفت 1 مگ بردار گفتم اگه این یک ماه خوب بود برا تمدید میکنمش 1 مگ....

ولی یه چیزی...میگفت همه سرویس ها رو یک ماهه که واقعی کردیم...گفت نمیتونیم بیشتر از سرویستون سرعت بدیم تا پهنامون درست بشه.....گفتم دوستم ازتون گرفته 256 سرعتش 2 مگه....گفت حتما پهنای باندمون اونورا زیاد بوده

پناه بر خدا...امیدوارم تو زرد از آب در نیان

13. این کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من همون شیلترشکنی که ماتریکس استفاده میکردم همیار هم استفاده میکردم اما تفاوت زمین تا آسمون.... سرعت دانلود ماتریکس به ظاهر بالا بود اما اصلا خوب نبود... وقتی یه دانلود انجام میدادی میخواستی یه صفحه باز کنی اصلا خیلی کند میشد... 2 تا صفحه
    همزمان باز میکردی جونش بالا میومد... فیلم انلاین هم که 2 ثانیه یه باز قطع میشد.... فکر میکردن با سرعت دانلود بالا میتونن دهن منو ببندن اما من

آقا آرش البته این موضوع بستگی به فیل تر شکن هم داره . شما وقتی میخوای فیل تر شکن بگیری اول آی پی هاشو بگیر پبنگ کن هرکدام پینگش پایینتر و بدون تایم اوت بود خوبه . مثلا" من از یه جا گرفتم پینگ یکی 350 هست پینگ یکی 230 که اونکه 230 هست خیلی خوب جواب میده تازه با اینترنت داغون مخابرات .

15. این کاربر از reza00980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

امروز رفتم با همیار نت قرار داد بستم.....512 یک ماهه ...حالا تا ببینیم این چطوریه....گفت 1 مگ بردار گفتم اگه این یک ماه خوب بود برا تمدید میکنمش 1 مگ....

ولی یه چیزی...میگفت همه سرویس ها رو یک ماهه که واقعی کردیم...گفت نمیتونیم بیشتر از سرویستون سرعت بدیم تا پهنامون درست بشه.....گفتم دوستم ازتون گرفته 256 سرعتش 2 مگه....گفت حتما پهنای باندمون اونورا زیاد بوده

پناه بر خدا...امیدوارم تو زرد از آب در نیان
    این خططتون رو مخابرات تخلیه کرد ؟

17. این کاربر از reza00980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxell2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی دوستان اون جریان ممنوعیت خدمات بر فیبر نوری رو هم پرسیدم...گفتن مخابرات به شرکت های خصوصی اجازه سرویس دهی بر فیبر نوری نمیده...گفته همه خدمات فیبر نوری رو خودم میدم.....تو روهشون...خخخخ

19. این کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •