ECO 256
این چطوره؟ خوبه یا کمه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ECO 256
این چطوره؟ خوبه یا کمه؟
خوبه!
اکو 128
![]()
دلم نیومد این نکته را نگم:
همین یک ساعت پیش adlsم قطع شده بود...سریع زنگ زدم به شاتل، واقعا خوب برخورد کردند و خیلی سریع هم مشکلم را رفع کردند...
راستش تو فرهنگ ما شاید برخورد مودبانه و خوب خیلی زیاد پیش نیاد...و امروز واقعا از این سیستم در برخورد و مکالمه و حوصله با مشتریهاشون خوشم اومد...
بابا چرا همتون شوکه شدین این رو دیدین
صبانت اینجوریه
مثلا 128 میده یک ماه سرعت دانلود رو 110 است یا همون 1مگابیت و چند ماه رو 16 است یا همون 128 !!!
من خودم یکسال کاربر صبانت بودم تو این یکسال 3 بار اینطوری شد هر بار هم بین 3 تا 4 هفته اینطوری بود همش هم به خاطر تبلیغات است ...
عوضش میبینی سرعت شبانش 0 میشه یا تو یه شب فقط 200 مگ میتونی دانلود کنی یا یا اصلا شانس آوردی اون هم 1 مگ شد!
کلا صبانت مثل لپ لپ است من که تازه 1 هفته است اومدم شاتل 512 اکو رو گرفتم اگه سرم هم بره دیگه برنمیگردم صبانت 128 رو بگیرم که سرعتش 1 مگ میشه![]()
ping هم دیگه نگو مرتب تایم اوت میداد! اما حالا تو شاتل میفهمم که ADSL یعنی چی
پشتبانی شاتل و صبانت هم غیر قابل مقایسه است درست مثل مقایسه پیکان و کمری است!!!
Last edited by Hossein Adeli; 09-06-2009 at 15:25.
اینم مقایسه کنترل پنل کاربری شاتل و صبانت:
صبانت
شاتل
همونطور که میبینید صبانت هیچی نداره و فقط میتونه ریز مصرف رو نشون بده اونم مال 36 ساعت پیش رو و بگه الان کاربر آنلاین است یا نه تازه هر احد و الناسی میتونه وارد اکانت شما بشه چون فقط username می خواد که او هم شماره تلفن خونه است تغییر پسوردی که حتی کاربران دایال آپ دارن این صبانت نداره پشتیبانی هم که تو صبانت معنی نداره صبانت فقط یه چیز داشت که من رو یکسال نگه داشت اون هم دادن 9 گیگ ترافیک برای 3 ماه به مبلغ 40 تومن بود
Last edited by Hossein Adeli; 09-06-2009 at 23:35.
سلام بچه ها ، ببینید من می خوام از روی صبانت ( جلفا رایانه ) بیام روی شاتل . من مودمو از همونا گرفتم و مدل Corecess 3115 بعد آیا شاتل این موردم رو ساپورت میکنه ؟
و آیا می صرفه که عوض کنم ؟ پینگ و ایناش خوبه ؟ چون می خوام 512 بگیرم می خوام ببینم سرعت شبانش و سرعت معمولش هم چقدره
در کل اطلاعاتم در مورد شاتل زیاد نیست اگر میشه راهنماییم کنید
اصفهان
من یه جستجو انجام دادم متوجه شدم مودم Corecess 3115 از استاندارد+ADSL2 پشتیبانی نمیکنه! برای اتصال به شاتل باید این پروتوکل رو بشناسه
البته ممکنه اشتباه کنم. دوستان دیگه هم نظر بدن
مشکل نداره مودم از هر برندی باشه! این که میگن پشتیبانی میکنه یا نمیکنه به خاطر تنظیمات مودمها هست و سیاست های خرید مودم از خودشان به قول دوستان!
مودم من هم الان fiberhome an1020 هست که قدیمی هست و فکر نمی کنم +ADSL2 را ساپورت کنه!
اگه مودم +ADSL2 را هم ساپورت نکنه جواب میده و مشکلی نیست و زیاد فرقی نداره!
اگه مشکلی نداری خوب چرا میخوای isp عوض کنی از همونجا 512 بگیر!
سرعت هم اگه مخابرات شلوغ نباشه حدود 64 هست!بستگی به مرکز مخابراتت داره بیبن دوستانی که از مرکز شما هستن و از شاتل سرویس میگیرن سرعتشان چنده؟!
من ميخوام به پنلم وارد بشم ولي شناسه و رمز يادم نيست
حالا بايد چكار كنم![]()
شاتل به من می گفت ما D-link , alfex رو ساپورت نمی کنیم من هم خواستم مودم عوض کنم اما وقتی ADSL رو وصل کردن D-link راحت کار کرد اینا فقط حرفه شما هم بهرته صبر کنی وصل کنن اگه دیدی کار نکرد میتونی عوض کنی
پینگ من تو صبانت 500 بود تو شاتل 400 است speedtest.net
روزانه 60 و شبانه 50 است یعنی هر شب 1250 مگ دانلود از ساعت 1 الی 7 بدون هیچ گونی قطعی (صبانت یک ساعت به یک ساعت قطعی دارهاونم فقط 4 ساعت است ) اگه دو پست قبلی من رو خونده باشی کاملا میفهمی چی به چیه
صبانت فقط یه خوبی داره اونم دادن 9 گیگ برای 3 ماه با 40 تومن است برای 128k
در بقیه موارد شاتل بهتره
من خودم DSL-200 دارم که ADSL2 رو ساپورت نمیکنه اما خیلی خوب دارم از اکو 512 استفاده میکنم اینا همش کشکهقیمت مودم هم 25 تومن است
![]()
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)