پرس جو کن ببین کسانی که توی مرکز شما هستن و شاتل دارن وضعیتشون چجوری هست!
پرس جو کن ببین کسانی که توی مرکز شما هستن و شاتل دارن وضعیتشون چجوری هست!
مرگ بر شاتل هیچوقت پورت نداره خاک تو سر، رفتم شهراد خریدم، سرعتش 220 و پینگش هم 300 اما 2گیگ و 15تومن ماهی، تف به مرکز مخابراتی پیام نور خراب شده بی همه چیز یه قرون نیرز پرعوضی الکی! با شماره 4445 بدبختی داریم ها تو تهران adsl سخت گیر میاد همین با سیم های مبینسل بهتره، ویکسم یا وامیکس واکس فلان
Last edited by maziarb; 16-01-2011 at 19:38.
هیچ کدوم! به نظر من pars on line فعلا از همه بهتره.
به چه دردي ميخوه؟؟
براي چه كاري؟؟
سلام. خسته نباشید. اول از اینکه طولانی می نویسم عذر می خوام.
واحد روبروی آپارتمان ما شرکت کامپیوتری بود که اینترنت "Wireless" و "Wi-Fi" می فروخت. و از روی همسایگی به ما هم اینترنت رایگان! داده بودن، به این شکل که سیمی از دکل هایی که روی پشت بام کار گذاشته بودن به پشت "Case" من وصل کردن. این اینترنت هیچ محدودیتی نداشت، یعنی من تقریباً روزی 7، 8 ساعت کانکت بودم و هر چقدر که می خواستم با هر حجمی دانلود می کردم. سرعت دانلودم بین 50 تا 70 و گاهی تا 100 هم می رسید، ولی معمولش همون 60 تا 70 بود. و اون Speed که روی کانکشن می نویسه 100.0mbps بود (فکر کنم پهنای باند باشه اگر درست بگم). همونطور هم که گفتم این اینترنت رو به ما رایگان داده بودن و هیچ شارژ ماهانه و یا تموم شدن نداشتم. اینه که، حالا که اون شرکت از اینجا رفته و اون اینترنت رایگان بدون هیچ محدودیت زمانی و حجمی اینترنت هم باهاشون رفتهمی خواستم چند سوال و چند راهنمایی ازتون داشته باشم.
1) اون اینترنتی که من داشتم، چند کیلو بایت، مگا بایت، و یا گیگا بایت بوده؟؟ چون به من هیچ توضیحی در این باره ندادن.
2) حالا من می خوام برای اولین بار اینترنت پر سرعت بخرم. شما چه پیشنهادی می کنید؟؟
که هم بتونم دانلود با حجم های مختلف بکنم و هم اینکه ساعت های طولانی کانکت باشم.
بعضی ها می گن "وایمکس ایرانسل" خوبه، بعضی ها می گن نه؛ قظع و وصلی زیاد داره.
بعضی ها هم می گم "مبینت" خوبه.
اگر می شه این موارد رو هم توضیح بدید:
فرق "ADSL" با "Wireless" & "Wi-Fi" & "وایمکس ایرانسل" چیه؟؟
کدوم یکی از اینها برای مصرف خونگی بهتره و همینطور قیمت حدودی هر کدوم رو هم بگید.
و در مورد کیلو، مگا و گیگا بایت هم اگر توضیح بدید ممنون می شم.
و در آخر اینکه اگر من اینترنت بگیرم، شارژش چه جوری حساب می شه؟؟ یعنی با دانلود کردن، فیسبوک رفتن و عکس یا فیلم توش گداشتن، تلویزیون های اینترنتی دیدن و...تموم می شه؟؟
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
ازتون خواهش می کنم به من کاملاً توضیح بدید و کمکم کنید تا بتونم اون اینترنتی که داشتم رو بفهمم چی و چقدر (مگ یا گیگ منظورمه) بوده؛ و همینطور بتونم اینترنت خوب و بدون مشکلی رو بخرم. بازم معذرت می خوام که زیاد نوشتم. شدیداً منتظر جواب ها و راهنمایی هاتون هستم.
با توجه به سرعت 512 kb
100 مگابیت پهنای باند کارت شبکس.
کلا هر فعالیتی که توی اینترنت انجام بدی چه دانلود وچه اپلود ازت حجم کم میشه.
dsl از همه به صرفه تره.من با ایرانسل کار نکردم ببینم چجوریه ولی اگه منطقت edge ساپورت میکنه که باقیمتی که داره ونامحدود بودنش به صرفه است.
اینترنت هم غیر از اینترنت زغالی هیچ کدوم محدودیتی برای زمان انلاین بودن ندارند.
پهنای باند هم به کیلو بیت یا حداکثر مگابیت برای مصارف خونگی محاسبه و فروخته میشه.
در صورتی که منابع ذخیره سازی واحدشون مگابایت یا بیشتره که اکثرا این را اشتباه میکنند.
برای تبیل کیلوبیت به کیلوبایت هم اونرا بر 8 تقسیم کنید
ببخشید دوستان من تو منطقه 4 هستم مرکز مخابرات حکمت شعار.
تا حالا هم از لایزر،آسیا تک و چند شرکت دیگه استفاده کردم ام از سرعت هیچ کدوم راضی نیستم.
من برای دانلود میخوام تا حال هم سرعت بیشتر از 20 کیلو بایت دانلود نداشتم.
اما بعضی ها حرف از 2 مگاابایت در ثانیه میزنن؟
من 512 هم داشتم اما با همون بیست تا دانلود میکردم.
حالا میخوام بدونم از کجا سرویس بگیرم؟
سلام دوستان
با سایت speed.io تست گرفتم..
نتیجش این شد:
این اینترنت ما پایش uplode دیگه؟
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
سلام دوستان
با سایت speed.io تست گرفتم..
نتیجش این شد:
این اینترنت ما پایش uplode دیگه؟
درود !
دوستان ADSL مناسب برای کرج ، چه شرکتی هست ؟
خیلی فوری نیاز دارم .
نظرتون در مورد آسیاتک چیه ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
یکی از مسئولین شرکت های ای اس دی ال می گفت ما برای نبستن پورت وقتی که مهلت سرویس مشترک پایان یافت هزینه میگیریم از دوستانی ک در این مورد اطلاعاتی دارن میشه در اختیار ما بذارند که این پورت چیه؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)