تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 1137 اولاول ... 255655705745751752753754755756757758759765805855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام...

کسی کتاب حسابان تست سراغ ندار سطحش بین گاج و سبز باشه؟!

سبز خیلی نا امید کننده! ولی گاج انگار زنگ تفریحه!

راستی این شیمی 2 مبتکران هم خیلی آسونه!یعنی یه ذره سر کاریه انگار...

ولی درس نامش توپه توپه...مخصوصا ساختار لوویس...

حالا شیمی چی بگیرم؟!سبز خوبه؟!
    کسی جواب منو نمیده؟!

================================================== ====

ببینم دوست عزیز روستای شما اطراف شهرضا نیست؟
    به گفته ی همون کسی که پست داده:این مال پارساله و مث اینکه مشکل حل شده! یعنی سوئـ تفاهم بوده!

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    حسابان 17-16 / جبر و احتمال 18 / هندسه 20
    به نظر من واسه گسسته و جبر یک کتاب بگیرید
    چون مباحثش نزیدکه به هم
    درس گسسته از اون دروسی هستش که باید تفهیم بشه خوب واسه طرفی که می خواد بخونه
    پس باید کتاب انتخابیش دارای پاسخ تشریحی خوب باشه که انتشارات فار اینجوریه و مولفش هم عطا صادقی مولف سابق اندیشه سازان
    من خوشخوان ،نشر الگو،گاج ،وسه جلد کتاب مبتکران را هم خوندم هر کدوم از این کتابا ویژگی خاص خودشونا دارند
    سعی کن یه دور از فار بخونی بعد گاج بزنی

واسه هندسه پایه اندیشه سازان خوبه گاج هم خوبه
    اگه واقعاهندستون در حد تست هم 20 هستش از اول اندیشه سازان بخونید چون مباحث یک فصل را طبق بندی نکرده و این محک خوبیه وساه اینکه بفهمی مباحث جا افتاده تو ذهنتون
    و

برای هندسه تحلیلی هم چون ماهیتش مثل دیفرانسیل هست کلیه کتابای مرجع دانشگاهیم این دو تا درس با هم ارائه میشند

از بین کتابای هندسه تحلیلی من گاج- دو جلد مبتکران و انشر الگو-خوشخوان - اندیشه سازان را خوندم

با توجه به نمره هندسه و حسابان شما گاج کتاب خوبیه چون ریز طبقه بندی کرده و این توی خوندن به شما کمک می کنه سعی کن اول قسمت درسنامشا بخونی بعد تستاشا بزنی
    واسه دور دوم هم خوشخوان خوبه چون یه سطح بالاتر گاج هندسه تحلیلیش

نشر الگو را به شما توصیه نمی کنمچون سطحش از خوشخوان تو هندسه بالاتره

اصولا مولف های کتاب هندسه تحلیلی دو دیدگاه داراند نسبت به این درس بعضیاشون نوع نوشتشون سبک هندسه گرایش داره بعضیاشون دیفرانسیل کتاب گاج این دو میوضوع با هم بررسی کرده

واسه دیفرانسیل هم توصیه من به شما با توجه به نمره دیفرانسیل تون گاج با کانون را حسابانشا تابستون یه دور کار کن

گاج بهتره

و برای دیفرانسیل اندیشه فائق بگیر البته به شرطی که حسابان خوب بخونی

اندیشه فائق به شرطی که حسابانتا برسونی به سطح 18-19 بهترین کتاب برات

موفق باشی

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------

کسی جواب منو نمیده؟!

================================================== ====

به گفته ی همون کسی که پست داده:این مال پارساله و مث اینکه مشکل حل شده! یعنی سوئـ تفاهم بوده!
    نمره حساباتا بکو تا بگم چه کتابی

3. این کاربر از eshkene بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

داره خودمونی میشه Farrell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من واسه گسسته و جبر یک کتاب بگیرید
    چون مباحثش نزیدکه به هم
    درس گسسته از اون دروسی هستش که باید تفهیم بشه خوب واسه طرفی که می خواد بخونه
    پس باید کتاب انتخابیش دارای پاسخ تشریحی خوب باشه که انتشارات فار اینجوریه و مولفش هم عطا صادقی مولف سابق اندیشه سازان
    من خوشخوان ،نشر الگو،گاج ،وسه جلد کتاب مبتکران را هم خوندم هر کدوم از این کتابا ویژگی خاص خودشونا دارند
    سعی کن یه دور از فار بخونی بعد گاج بزنی

واسه هندسه پایه اندیشه سازان خوبه گاج هم خوبه
    اگه واقعاهندستون در حد تست هم 20 هستش از اول اندیشه سازان بخونید چون مباحث یک فصل را طبق بندی نکرده و این محک خوبیه وساه اینکه بفهمی مباحث جا افتاده تو ذهنتون
    و

برای هندسه تحلیلی هم چون ماهیتش مثل دیفرانسیل هست کلیه کتابای مرجع دانشگاهیم این دو تا درس با هم ارائه میشند

از بین کتابای هندسه تحلیلی من گاج- دو جلد مبتکران و انشر الگو-خوشخوان - اندیشه سازان را خوندم

با توجه به نمره هندسه و حسابان شما گاج کتاب خوبیه چون ریز طبقه بندی کرده و این توی خوندن به شما کمک می کنه سعی کن اول قسمت درسنامشا بخونی بعد تستاشا بزنی
    واسه دور دوم هم خوشخوان خوبه چون یه سطح بالاتر گاج هندسه تحلیلیش

نشر الگو را به شما توصیه نمی کنمچون سطحش از خوشخوان تو هندسه بالاتره

اصولا مولف های کتاب هندسه تحلیلی دو دیدگاه داراند نسبت به این درس بعضیاشون نوع نوشتشون سبک هندسه گرایش داره بعضیاشون دیفرانسیل کتاب گاج این دو میوضوع با هم بررسی کرده

واسه دیفرانسیل هم توصیه من به شما با توجه به نمره دیفرانسیل تون گاج با کانون را حسابانشا تابستون یه دور کار کن

گاج بهتره

و برای دیفرانسیل اندیشه فائق بگیر البته به شرطی که حسابان خوب بخونی

اندیشه فائق به شرطی که حسابانتا برسونی به سطح 18-19 بهترین کتاب برات

موفق باشی

سطح هندسه تحليلي الگو مگه چقدر بالاس ؟

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

این لیست کتاب های ریاضی هستش که من خوندم:
    1) ریاضیات 2 گاج سفید ::تالیف یوسف داستان + مرتضی محمدی نژاد + شاهرخ شهریاری پور (درسنامه + 1200 تست + پاسخنامه تشریحی)
    2) هندسه 1 اندیشه سازان ::تالیف دکتر داریوش صفدری + فرشته بهروزی (410 تست + پاسخنامه واقعا تشریحی!)
    3) حسابان 1 و 2 کانون فرهنگی آموزش (قلمچی) ::تالیف فرهاد حامی (آموزش کامل + 569 تست)
    4) حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 کانون فرهنگی آموزش (قلمچی) ::تالیف رامین مسیح + عباس اشرفی (894 تست + پاسخ ساده)
    5) حساب دیفرانسیل و انتگرال 2 کانون فرهنگی آموزش (قلمچی) ::تالیف فرهاد حامی (661 تست + پاسخ ساده)
    6) هندسه تحلیلی و جبر خطی اندیشه سازان ::تالیف دکتر رضا نونهال آذر (626 تست + پاسخنامه واقعا تشریحی!)
    7) جبر و احتمال اندیشه سازان ::تالیف مهندس فرهاد ابوالقاسمی + مهندس علاء الله صادقی (628 تست + پاسخنامه واقعا تشریحی!)
    8) حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 اندیشه سازان ::تالیف دکتر رضا نونهال آذر (890 تست + پاسخنامه واقعا تشریحی!)
    9) مثلثات کانون فرهنگی آموزش (قلمچی) ::تالیف شاهید ابوالقاسمی (660 تست + پاسخ ساده)
    10) ریاضیات گسسته اندیشه سازان ::تالیف فرزاد جوادی (1379 تست + پاسخنامه واقعا تشریحی!)
    11) ریاضی عمومی 1 و 2 پیش تجربی کانون فرهنگی آموزش ::تالیف فرهاد حامی (درسنامه + 860 تست + پاسخنامه تشریحی)
    12) ریاضیات جامع تجربی مهروماه (7 کتاب در 1 کتاب) ::تالیف مهندس محمدرضا میرجلیلی + مهندس منصور سعیدی (درسنامه + 3881 تست + پاسخنامه تشریحی)
    13) و همچنین اکثر سری کتاب های کوچک ریاضی انتشارات مدرسه را خوانده ام که اکثر مولفین آنها از مجرب ترین دبیران آموزش و پرورش می باشند که در میان آنها دکتر پرویز شهریاری یکی از استادهای تراز اول ریاضی کشور می باشد که صاحب و مولف بیش از 200 کتاب اکثرا در زمینه ریاضیات و دارنده نشان درجه 1 علمی در سال 1345 می باشد و در حال حاضر در سن 85 سالگی به سر می برند. و همچنین اکثر مجلات ریاضی برهان را که به طرح مباحث و مسائل خاص و سخت ریاضی می پردازد را هم تا هرچقدر که برایم در دسترس بوده اند خوانده ام.
    14) و همچنین کتاب «چگونه مساله (ریاضی) را حل کنیم؟» تالیف جورج پولیا و با ترجمه قوی و روان استاد احمد آرام را هم خوانده ام که من با این کتاب «اصولی ترین و بهترین روش حل مساله (ریاضی)» را یاد گرفتم و نگرش فوق العاده نسبت به دنیای ریاضیات پیدا کرده ام که هیچ زمان از من جدا نخواهد شد.

حال منظورم این هستش که تا به حال که نزدیک 12000 مساله ریاضی را از چندین کتاب و چندین مولف و چندین انتشارات مختلف را خوانده ام و حل کرده ام و در اکثر موارد هم ریاضی را بالای 80 زده ام به این فکر نکرده ام که این کتاب ها می توانند با یکدیگر فرقی داشته باشند و تنها آنچه که برایم مهم بودش «صرف زمان + فکر کردن + کسب اطمینان در حل مساله» هستش چرا که ریاضی ریاضی است و هر نوع مساله هم که از آن حل شود پیشرفت محسوب می شود که حال اگر مساله ساده باشد که سریع حل می شود و کمتر نیاز به فکر کردن دارد و سطح اطمینان خاص خودش را هم به شما القا می سازد و اگر هم مساله سخت باشد که زمان بیشتر می خواهد تا بر روی آن فکر شود تا به سطح اطمینان قابل قبولی برسید که مساله را حل کرده باشید.

(دوستان این فقط نظر و تجربه شخصی خودم بوده است و از این که می بینم اکثر دوستان در مورد کتاب های ریاضی با یکدیگر بحث می کنند برایم جالب هستش که البته من حق را به این دوستان میدهم و به خوبی متوجه چرایی این بحث ها و صحبت ها هستم ولی با این حال بهتر دونستم که تجربه شخصی خودم را برایتان گفته باشم شاید مورد استفاده تان قرار گیرد.)

و همچنین قصد این را هم دارم که برای امسال کتاب های زیر را بخونم:
    15) ریاضیات 3 خیلی سبز! (فقط به خاطر تست های سختی که میگن داره و اینکه میخوام کنکور تجربی شرکت کنم)
    16) حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 و 2 رمزینه محمد مهربان (فقط خیلی دوست دارم که سبک آموزش این عزیز را بشناسم و یکسری ضعف های احتمالی خودم را هم باهاش رفع کنم)
    17) ریاضیات گسسته فار مهندس عطاء الله صادقی (فقط هم از برای اینکه گفته شده است که تنها کتابی است که ریاضیات گسسته را کاملا به شکل مفهومی و بسیار استدلالی و با کمترین فرمول آموزش داده است و بیشتر هم از برای مبحث احتمال که مشترک بچه های تجربی می باشد)

6. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سطح هندسه تحليلي الگو مگه چقدر بالاس ؟
    نشر الگو دو تا کتاب تحلیلی داره یکیش آموزش مولف اون حسن محمد بیگی و یکی ماله تست که مولفش علی رضا علی پور کتاب دومی که واقعا از همه کتابا سطحش بالاتره

ببین من کتاب تحلیلی نشر الگو را واسه کسی که می خواد تحلیلی شروع کنه توصیه نمی کنم
    کتاب تحلیلی نشر الگو فقط شما را توی حل مسئله و تسلط قوی می کنه

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

بچه ها اینو حتما ببینید . امضام هم همینه. لیست بهترین کتابها. موفق باشید

کتابهای پیشنهادی کنکوریای 90 ( vahid-p,lohrasbi, samba ) برای کنکوریای 91 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

9. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

لطفا همه دوستان توجه کنند به خصوص عزیزان مذکور:
    samba, lohrasbi, vahid-p, mineworld,
    و کلا هر عزیزی که هم در مورد عربی تجربه ای قابل توجه دارد.

::پیشنهاد vahid-p برای عربی: کتاب درسی + تست گاج (گفته که ایاد فیلی را هم قبول ندارد)
    ::پیشنهاد samba برای عربی: فوت وفن(در صورتي كه يه كمي از عربي مي فهميد) + تست هاي كنكور+كنكور انساني (براي بعد از عيد) + تحليل و بررسي تمامي تمرين هاي كتاب و كارگاه هاي ترجمه(بسيار مهم اند)
    ::پیشنهاد lohrasbi برای عربی: عربی ایاد فیلی تا بهمن + جمع بندی عربی کنکور نشر الگو (که البته با مرتصی علاء دینی که عربی کنکور 90 را 100 زده است مشورت کرده است)
    ::پیشنهاد شخصی mineworld برای عربی به خودم: کتاب تست عربی خیلی سبز! آن هم در صورتی که به تسلط خوبی در درک مفاهیم عربی رسیده باشم چرا که دارای تست های سخت بسیاری می باشد.

حال دوستان شرایط من در عربی میشه گفت چندان خوب نیست و با اینکه این کتاب عربی ایاد فیلی را دارم و تا یک جاهایی را ازش خوندم و راضی هستم ولی خیلی دوست دارم که آن نگاه و تصویر کلی از تسلط بر عربی در ذهنم تداعی شود که راهنمایی این دوستمون lohrasbi پیشنهاد خوبی برای من هسش ولی من با این کتاب جمع بندی که پیشنهاد کرده فکر نمی کنم چندان باهاش راحت باشم و یک جورایی بیشتر تمایلم به سمت این کتاب تست خیلی سبز! هستش ولی با این حال از هیچ چیز در عربی مطمئن نیستم.

دوستان لطف کنید که بیشتر توضیح بدید و بیشتر راهنمایی کنید. کلا در مورد عربی و روش های یادگیری و مطالعه و هرچه که میدونید بگید و من یک جورایی میتونم ازشون استفاده کنم. و اصلا هم نگید که تجربه من کوچولو هستش و نسبت به سایر دوستان شاید جالب نباشد و ..... این جور حرف ها را بی خیال و هم فقط هرچی از عربی میدونی بگو و بگو چه خوندی و از کجا خوندی و چه جوری خوندی و چه تست هایی زدی و چرا این کتاب را خوندی و چرا این تست را زدی و چه درصدهایی تا به حال داشتی و ...

یعنی در واقع شما دوستان این را خوب میدونید که روشی که ممکن است برای یک نفر نتیجه 100% داشته باشد شاید برای دیگری چندان مفید نباشد از برای همین هستش که دوست دارم همه شما دوستان هر گونه تجربه در یادگیری عربی و مرتبط به عربی دارید را بگید و من هم سعی می کنم از بین آنها بهترین را برای خودم پیدا کنم و ازش استفاده داشته باشم.
    Last edited by esilovexp; 16-08-2011 at 17:37.

11. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

لطفا همه دوستان توجه کنند به خصوص عزیزان مذکور:
    samba, lohrasbi, vahid-p, mineworld,
    و کلا هر عزیزی که هم در مورد عربی تجربه ای قابل توجه دارد.

::پیشنهاد vahid-p برای عربی: کتاب درسی + تست گاج (گفته که ایاد فیلی را هم قبول ندارد)
    ::پیشنهاد samba برای عربی: فوت وفن(در صورتي كه يه كمي از عربي مي فهميد) + تست هاي كنكور+كنكور انساني (براي بعد از عيد) + تحليل و بررسي تمامي تمرين هاي كتاب و كارگاه هاي ترجمه(بسيار مهم اند)
    ::پیشنهاد lohrasbi برای عربی: عربی ایاد فیلی تا بهمن + جمع بندی عربی کنکور نشر الگو (که البته با مرتصی علاء دینی که عربی کنکور 90 را 100 زده است مشورت کرده است)
    ::پیشنهاد شخصی mineworld برای عربی به خودم: کتاب تست عربی خیلی سبز! آن هم در صورتی که به تسلط خوبی در درک مفاهیم عربی رسیده باشم چرا که دارای تست های سخت بسیاری می باشد.

حال دوستان شرایط من در عربی میشه گفت چندان خوب نیست و با اینکه این کتاب عربی ایاد فیلی را دارم و تا یک جاهایی را ازش خوندم و راضی هستم ولی خیلی دوست دارم که آن نگاه و تصویر کلی از تسلط بر عربی در ذهنم تداعی شود که راهنمایی این دوستمون lohrasbi پیشنهاد خوبی برای من هسش ولی من با این کتاب جمع بندی که پیشنهاد کرده فکر نمی کنم چندان باهاش راحت باشم و یک جورایی بیشتر تمایلم به سمت این کتاب تست خیلی سبز! هستش ولی با این حال از هیچ چیز در عربی مطمئن نیستم.

دوستان لطف کنید که بیشتر توضیح بدید و بیشتر راهنمایی کنید. کلا در مورد عربی و روش های یادگیری و مطالعه و هرچه که میدونید بگید و من یک جورایی میتونم ازشون استفاده کنم. و اصلا هم نگید که تجربه من کوچولو هستش و نسبت به سایر دوستان شاید جالب نباشد و ..... این جور حرف ها را بی خیال و هم فقط هرچی از عربی میدونی بگو و بگو چه خوندی و از کجا خوندی و چه جوری خوندی و چه تست هایی زدی و چرا این کتاب را خوندی و چرا این تست را زدی و چه درصدهایی تا به حال داشتی و ...

یعنی در واقع شما دوستان این را خوب میدونید که روشی که ممکن است برای یک نفر نتیجه 100% داشته باشد شاید برای دیگری چندان مفید نباشد از برای همین هستش که دوست دارم همه شما دوستان هر گونه تجربه در یادگیری عربی و مرتبط به عربی دارید را بگید و من هم سعی می کنم از بین آنها بهترین را برای خودم پیدا کنم و ازش استفاده داشته باشم.

تست نشر الگو هم کتاب خوبیه و تستای سنگینی داره

13. این کاربر از eshkene بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

تست نشر الگو هم کتاب خوبیه و تستای سنگینی داره
    eshkene جون ممنون
    ولی اگر کمی بیشتر توضیح دربارش میدادی و در مورد روش مطالعه ات و روش کارت در عربی و کلا هرگونه تجربه که در عربی داری برایم بگی خوشحال می شوم به خصوص اینکه میدونم ریاضی را بالای 90 زدی که البته شاید دوستان بگن که چه ربطی داره ولی برای من یکی هر شخصی که مخش برای ریاضی کار کند برای خیلی چیزهای دیگه هم کار خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

eshkene جون ممنون
    ولی اگر کمی بیشتر توضیح دربارش میدادی و در مورد روش مطالعه ات و روش کارت در عربی و کلا هرگونه تجربه که در عربی داری برایم بگی خوشحال می شوم به خصوص اینکه میدونم ریاضی را بالای 90 زدی که البته شاید دوستان بگن که چه ربطی داره ولی برای من یکی هر شخصی که مخش برای ریاضی کار کند برای خیلی چیزهای دیگه هم کار خواهد کرد.

دوست عزیز عربی یه درسیه که ماهیت پلکانی داره یعنی خیلی یهم پیوستس
    در نتیجه شما باید اونا درس به درس بخونید
    یعنی از عربی 1 بعد 2 و بعد 3
    کتاب تست نشر الگو که مولفش مصطفی خاکباز هستش بر خلاف کتابای دیگه مثل گاج سفید ،ایاد فیلی ، خیلی سبز و...... به صورت درس به درس تست اورده درسته تستاش سخته اکثرا ولی باعث میشه مباطلب پلکانی تو ذهن جا بگیره
    اول کتابشم حدود 100 تا تست واسه جمع بندی عربی 1 اورده
    بعدش رفته سره عربی 2 درس اول
    اولش تستای ترجمه اونا اورده بعد قواعد بعد درک مطلب
    هر دو درسم یه آزمون اورده
    این کتاب واسه کسی که عربیا میخواد واسه دور اول بخونه بهتره
    کتاب خیلی سبز چون موضوعیه واسه کسی خوبه قبلا عربیا از نظر قواعد در حد 60 خونده
    بعد خیلی سبزا میخونه تا مطالب تو ذهنش سازمان دهی بشند

16. 2 کاربر از eshkene بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •