سلام من می خواستم یک لپ تاب بگیرم hp مایه های1.300 hp dv5 باشه می خواستم راهنمایی کنید چه مدلی داشته باشه برای بازی نمی خوام
سلام من می خواستم یک لپ تاب بگیرم hp مایه های1.300 hp dv5 باشه می خواستم راهنمایی کنید چه مدلی داشته باشه برای بازی نمی خوام
و بازم یه سوال دیگه
وزن 2.2 داره اگه اشتباه نکنم؛ برای حمل و نقل راحته؟ سنگین نیست؟ چون اینسپایرون رو فقط به خاطر وزنش میخوام عوض کنم
در مورد درايور ها الان از سايت دل Search كردم فقط براي ويستا 32 و 64 بيت داره و فعلا براي ويندوز XP درايوري در نظر گرفته نشده و امكان داره در آينده بسته به تقاضا اين كار عملي بشه ...
وزن دستگاه 2.2 كيلوگرم هست و به نظر من براي حمل و نقل كاملا ايده آل هست .
باز هم ميگم شما كه ميخواي هزينه كني با بالاترين كانفيگ تهيه كن و حتي الامكان با گارانتي هاي معتبر مثل زيگورات و ...
Last edited by Pami; 31-05-2009 at 00:05.
فعلا براي Studio XPS ها بيخيال Windows XP بشيد چون درايوري در سايت دل براي اين سري موجود نيست و امكان داره عرضه بشه و نشه !
وزن مدل پایه 2.2 هست. این میتونه با افزایش کانفیگ افزایش پیدا کنه. نه سنگین نیست.
ممنون از پاسخگویی سریع و راهنمایی هاتون دوستان
شاد و سبز باشید
(ببخشید، چون گزینه تشکر ندیدم، گفتم اینجوری ازتون تشکر کنم!)
بازم یه سوال دیگه!
بالای کیبورد دکمه های تاچ مولتی مدیا داره دیگه؟ چون برام مهمه این دکمه ها، و اینکه ریموت کنترلش موجود هست تو بازار که بشه تهیه اش کرد؟
.
.
.
با سپاس
اين عكس ها رو ببينيد :
حتما پيشنهاد ميكنم قبل از خريد بريد از نزديك ببينيد و با دستگاه كار كنيد و تست كنيد و تو دستتون بگيريد و ميزان وزنش رو بسنجيد ...
سعي كنيد چند دقيقه اي با دستگاه كار كنيد .
با هزینه شما این گزینه خوبه:
HP Pavilion DV6-1125
CPU: Intel Core 2 Duo Processor P8600 2.40 GHz , 3 MB Cache
RAM: 3GB
HDD: 320 GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition HP Brightview Infinity Display
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 with 1790 dedicated
Price: 1,270,000 Tomans
البته اگه اصلاً برای بازی نمی خواهید می تونید پول کمتری هم بدید و این مدل رو بگیرید:
HP Pavilion DV6-1115
CPU: Intel Core 2 Duo P7450 2.13 GHz , Level 2 cache 3 MB
OS: Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)
RAM: 3GB
HDD: 320 GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon 4530 512 MB dedicated
Price: 1,180,000 Tomans
بله داره ، مگه ميشه لپ تاپ مالتي مديا نداشته باشه ؟؟
بله داره و لمسي هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)