تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 905 اولاول ... 255655705745751752753754755756757758759765805855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام

روآ مدل 87 بنزینی

چند ماه پیش واشر سرسیلندرش سوخت و تعویض کردم اما همچنان رادیات داغ میکنه و کسری آب هم نداره !

دلیلش چی میتونه باشه ؟
    سلام
    اگر رادباتور پر یاشه هم داغ میکنه ؟
    یا اول آب رادیاتور کم میشه و بر اثر کم شدنش , حرارت موتور کم کم بالا میره و شروع میکنه به داغ شدن
    اگر از همون اول کار و موقعی که کولانتِ توی رادباتور کافی هست موتور شروع میکنه به داغ کردن پس یا موتور تنظیم نیست و حرارت زیاد تولید میکنه یا تعمیر درست اجام نشده و سرسیلندر بیش از حد کف تراشی شده و ضریبِ تراکم خیلی بالا رفته و حرارت زیاد تولید میشه. (کولانت یعنی مخلوط آب مقطر و ضد یخ)
    اگر سیلندر کف تراشی شده باید از واشر سرسیلندر ضخیمتر استفاده میکردند تا ضریب تراکم بالا نره و موتور داغ نکنه
    ممکن هم هست سیستم خنک کننده مشکل داره و کولانت نشت میکنه و کم میشه و بعد از کم شدن کولانت , کم کم حرارت بالا میره
    بدون اینکه کسری آب داشته باشه داغ می کنه ، یعنی کولانت به اندازه کافی هست و همچنان داغ میکنه

اما همراه با تعویض واشر سر سیلندر موتور کف تراشی نشده چون نیازی نبود

دیاگ هم زدم ظاهرا مشکلی نداشت !
    درود
    علاوه بر مواردی که آقا محمد گفتن، شما اول از همه مطمئن بشین سیستم هوا نداره و هواگیری انجام شده باشه. بعدش ببینید آیا فن ها (هر دو) به موقع کار میکنن؟
    مورد بعدی که میتونه خیلی مشکوک باشه ترموستات هست و ممکنه گیر داشته باشه و کامل باز نشه. موقعی که ماشین داغ هست شما دستت رو به رادیاتور بچسبون و ببین رادیاتور داغ هست و یا سرده؟ اگه سرد باشه مشکل داره. به نظرم برای تست ترموستات رو خارج کن و یکی دو روز ببین بدون ترموستات چطور میشه
    هواگیری رو تقریبا مطمئنم که مشکلی نداره اما بعضی مواقع احساس می کنم هوا می گیره ، بعد یه مدت در رادیات رو که باز می کنم هوا با فشار خارج میشه !

موقعی که ماشین داغ می کنه ، رادیاتور هم داغ میشه ؛ با این وجود بازم لازمه که ترموستات رو چک کنم ؟
    100 درصد واجب شد ترموستان رو تست کنی. البته مشکل تو درب رادیاتور هم گاهی اوقات مشکلات پیچیده ای پیش میاره! اگه با کسی جابجا کنی بد نیستش. همه ی شیلنگ ها و محل های عبور آب رو هم چک کن و کوچکترین نشتی که دیدی رو رفع کن.
    یه مورد دیگه هم میتونه وجود داشته باشه که البته به عنوان آخرین مسئله باید پیگیری بشه. ممکنه به دلیل تاب داشتن و یا کرم خوردگی سرسیلندر و یا بد بسته شدن و در نتیجه خرابی واشر، مقداری کمپرس به سستم خنک کننده وارد بشه و مشکل هوا گرفتن و داغ کردن رو پیش بیاره.

من دیگه موندم با این ماشین چیکار کنم .

بردم پیش رادیات ساز ، یه کم تیوب لاستیک گذاشت زیر در رادیاتور ، کسر آب کمی که داشت بر طرف شد ولی همچنان داغ میکنه .

اخیرا ، در حالت سرد بودن موتور ، توی رادیاتش احساس می کنم روغن هست .

بردم پیش مکانیک میگه مشکلی نداره ؛ رادیات ساز هم میگه مشکلی نداره !

بالاخره این ماشین چه مرگشه ؟

2. این کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بردم پیش رادیات ساز ، یه کم تیوب لاستیک گذاشت زیر در رادیاتور ، کسر آب کمی که داشت بر طرف شد ولی همچنان داغ میکنه .

درود
    اول باید ببینی اون روغن هستش یا کثیفی های مسیر آب. شما یه مقدار پودر رختشویی بریز داخل رادیاتور و یه مقدار که کار کرد آب رو خالی کن و با فشار آب داخل مسیر رو کامل شستشو بده و دوباره پر کن و هواگیری انجام بده (ترموستاتم عوض کنی مطمئنتر میشی) و چند روز کار کن ببین وضعیت آب چطوریه. اگه روغن بیاد که واشر مرخصه. پیشنهاد هم میکنم رادیاتور رو بیاری بیرون و کامل پشتش رو تمیز کنی چون بدجور طی سالیان آشغال میگیره و هوا رو رد نمیکنه. حتی باید پشت رادیاتور کولر هم کاملا تمیز بشه.
    همچنین توجه داشته باشید ماشین چند سال کارکرده تا حدودی عادیه که گرماش بیشتر باشه، چون مسیر های آب کمی میگیرن و کلا مستهلک میشه (البته اگه همیشه ضدیخ داشته باشه چنین مشکلاتی پیش نمیاد). البته شاید هم فشنگی آب خراب باشه ها!! نمیشه از کنار این موارد ساده گذشت.
    در مورد این که میگی آب میزنه بیرون، من احتمال میدم یه مقدار از کمپرس موتور به سیستم خنک کننده وارد میشه و این مشکل برات پیش میاد. بازم موارد بالا رو انجام بده ببین چی میشه

4. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    امروز کاسه چرخ عقب پرایدم رو باز کردم چون ترمز که میزدم صدا میداد.
    یه کپه از لنتها کاملن تموم شده بود ولی یکی دیگه بالای شصت هفتاد درصد لنت داشت.
    اینجوری لنت تموم کردن برای پراید طبیعی هست یا یه جای کار میلنگه؟

6. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

روا هواگیری نداره. یعنی سیستم خنک کننده باز هست پس نیازی به هواگیری نیست!
    شما حتمن واترپمپ رو هم یه چک بکن، احتمالش زیاده که از خرابی واترپمپ باشه.

8. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    امروز کاسه چرخ عقب پرایدم رو باز کردم چون ترمز که میزدم صدا میداد.
    یه کپه از لنتها کاملن تموم شده بود ولی یکی دیگه بالای شصت هفتاد درصد لنت داشت.
    اینجوری لنت تموم کردن برای پراید طبیعی هست یا یه جای کار میلنگه؟
    درود
    احتمالا سبیلندر ترمز اون چرخ که توی همون کاسه قرار داره مشکل داره و یک سمتش روان نیست و یا لوازمش خراب شده. باید تقریبا با هم خورده بشه (البته هیچ موقع دقیقا یکسان خورده نمیشه)
    روا هواگیری نداره. یعنی سیستم خنک کننده باز هست پس نیازی به هواگیری نیست!
    شما حتمن واترپمپ رو هم یه چک بکن، احتمالش زیاده که از خرابی واترپمپ باشه.
    اتفاقا روا شدیدا نیاز به هواگیری داره. هواگیری نشه 10 دقیقه نشده واشر سوزونده، مگر اینکه هواش کم باشه و فقط آمپر مقداری بالاتر از حد مجاز بمونه!
    واتر پمپ روا (پیکان) هم طوری نیست که خرابی به جز نشتی و یا خرد کردن بلبرینگ براش پیش بیاد چون پره ها ی ریخته گری شده ی خیلی فدرتمندی داره و تقریبا هیچ موقع مشکل چرخش آب براش پیش نمیاد و قبلش یکی از مواردی که گفتم به مشکل میخورن.

10. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

اتفاقا روا شدیدا نیاز به هواگیری داره. هواگیری نشه 10 دقیقه نشده واشر سوزونده، مگر اینکه هواش کم باشه و فقط آمپر مقداری بالاتر از حد مجاز بمونه!
    واتر پمپ روا (پیکان) هم طوری نیست که خرابی به جز نشتی و یا خرد کردن بلبرینگ براش پیش بیاد چون پره ها ی ریخته گری شده ی خیلی فدرتمندی داره و تقریبا هیچ موقع مشکل چرخش آب براش پیش نمیاد و قبلش یکی از مواردی که گفتم به مشکل میخورن.
    هواگیری که 100 درصد میخواد ، دیدم که میگم !

رفتم پیش مکانیک ، در مورد واتر پمپ سوال کردم که همین حرف شما رو زد .

مکانیک یه پروانه اضافه برام نصب کرد و مشکل حل شد ؛ دیگه نمی دونم تأثیر پروانه ست یا اینکه هوا خنک شده !
    Last edited by Netw0rks; 09-09-2016 at 15:01.

12. 2 کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هواگیری که 100 درصد میخواد ، دیدم که میگم !

رفتم پیش مکانیک ، در مورد واتر پمپ سوال کردم که همین حرف شما رو زد .

مکانیک یه پروانه اضافه برام نصب کرد و مشکل حل شد ؛ دیگه نمی دونم تأثیر پروانه ست یا اینکه هوا خنک شده !
    اگر ماشین کاملا رو به راه باشه نیاز به پروانه نداره. پروانه صدا رو زیاد میکنه و همچنین باعث میشه ماشین دیرتر به دمای کاری و ایده آل خودش برسه. ولی میتونی فعلا بذاری باشه و هوا یه خورده خنکتر شد برداریش

14. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ، کسی کارواشی که با گازوییل زیرشویی کنن می شناسه ؟ کمکای عقب ماشین یه مقدار غژغژ ! می کنه ، بردم پیش مکانیک گفت ببر کارواش زیرشویی کن با گازوییل ، گفت سمت فرحزاد اینا هست ولی آدرس دقیق تری نداشت ، مث این که غیر قانونی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ماشینم 405 موقع استارت زدن چک چک صدا میکرد استارت نمیزد بردم باتریسازی گفت اتوماتیک خرابه عوض کرد زغالش هم گفت خوبه موتور استارت ک سیم پیچ داره رو هم سمباده کشید لاشو با چاقو هم تمیز کرد چک چکش کم شده ولی قطع نشده موقعی هم که دمای آب رو 90 یا نزدیکش باشه سوییچ رو میچرخونم ولی استارت نمیخوره هیچ صدایی هم نمیده باتری اتمی هم هست یک سال زدم نور چراغ ها هم ضعیف نشده که بگیم مثلا از دینام نمیدونم از چیه مشکل؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

پراید با ترمز معمولی. وقتی ترمز میگیرم، ترمز دل میزنه و نیروی ترمز گیری نوسان میکنه. لنت جلو تموم شده بود و خودم عوض کردم. تا قبل تعویض لنت اینطور نبود. دقیقا بعد تعویض لنت این اتفاق افتاد.
    حس کردم شاید بخاطر لنت نو باشه که شکل سطح دیسک نشده ولی حدود 20 روز میگذره و هنوز هم همینطوره

ای بی اس خدایی شده
    Last edited by siava5h; 12-09-2016 at 18:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •