اقا محمد اقا حميد .....دوستان 2روزه كسي جواب بچه هارو نميده ,جواب ما رو هم بدين :-(
اقا محمد اقا حميد .....دوستان 2روزه كسي جواب بچه هارو نميده ,جواب ما رو هم بدين :-(
سلام
آقا شما دقیقا نقاط قوت این دستگاه را ضعف حساب کردید.
1)-نمایشگر OEL دات ماتریکس (Organic EL)
2)پورت USB از پشت دستگاه که همه دستگاههای حرفه ای از پشت دارای این پورت هستند.البته شاید شما اینجوری برداشت کردید که باید دست را ببرید پشت دستگاه و یو اس بی را وصل کنید ولی اینگونه نیست و با یک کابل شما میتونید اون را زیر فرمان یا داخل داشبورد جاسازی کنید.
1- نمایشرگرهای OEL خوانا نیستند. چون استفاده کرده ام میگم.
الآن اینو دارم :
صفحه نمایشش مثل 9450ه فقط رنگش تفاوت داره. خوندن صفحه بخصوص تو نور آفتاب و یا وقتی پشت فرمونم خیلی سخته.
2- خودم می دونم کابل میخواد. سوار کردن و رد کردن کابل و سوراخ کردن داشبورد به نظر من دردسره. خوب این چه کاریه؟ USB رو میزاشت رو پنل که راحت تر باشه.
فرمت فایل وقتی برای پخش مهم هست که شما با CD یا فلش بخوای آهنگ گوش بدی
وقتی از رو موبایل پخش بشه مهم اینکه اون فرمت رو موبایل شما ساپورت کنی و کاری به پخش نداره.
پخش های سونی نسبت به پایونر - کنوود یا JVC از کیفیت صدای قابل قبولی برخوردار نیستن.
یه سوال کمی بی ربط :
پخش با بلوتوث شارژ موبایل رو سریع خالی نمیکنه؟
والا من که صداشونو شنیدم متوجه تفاوتی نشدم.
ولی چون شما میگید قبول می کنم.
پایونیر که دیگه ازش خوشم نمیاد. مثل اولها نیست. برم یه سرچی تو Kenwood و JVCها کنم.
Last edited by poonel; 31-05-2012 at 18:32.
تو پخش های JVC کدومشون خوبه؟ بلوتوث دار و فلش خور باشه و خروجی های کامل داشته باشه.
در ضمن اینها برای بلوتوث آداپتور میخوان یا بلوتوث داخلی دارن؟
بعضی هاشون انگار CD نمیخورن و به قول خودشون Media Receiver ند درسته؟
این سایتش :
اینم کاتالوگ 2012ش :
خودم نیگا کردم اما زیاد حالیم نشد که کدوم خوبه.
سلام
xford با مانیتور 4.5 برای پرشیا بنظرتون چطوره
ارزش داره
( سیستم پخش فابریکی تمامی خودرو های جدید با گرید A با ضمانت یکساله بهترین کیفیت)
خالی شدن باتری هیچ ربطی به پخش خودرو نداره.
به مراتب هر گوشی که بلوتوثش روشن باشه و باهاش کار کنید شارژ سریعتر خالی میشه.
تو کنوود ها سرچ کنی نتیجه بهتری میگیری تا jvc
Kenwood سایت درست و حسابی نداره.
سایت خاورمیانش به نظر مدلهاش مال سال 2010 هستن!
پس کجا باید سرچ کرد؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)