تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 1126 اولاول ... 255655705745751752753754755756757758759765805855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر دوست عزیز. هارد من وسترن دیجیتالِ یک ترا بایت بِلو هستش و گزینه Automatic Acoustic Management تیک خورده. چند روزه که این هارد رو خریداری کردم و هارد هیچ مشکلی نداره. برنامه ی hd tune هم سالم بودن هارد رو تصدیق میکنه. اما یه صدای خفیفِ قُل قُلی در هنگام کار کردن ازش خارج میشه که البته در هنگام کپی کردن چیزی روی هارد این صدای قُل قُل بلندتر میشه. در برنامه ی hd tune و منوی aac زمانی که ولوم رو 128 قرار میدم و سِت میکنم صدا از کار میفته اما مشکلی که هست اینه زمانی که کامپیوتر رو ری استارت میکنم ولوم دوباره روی 254 قرار میگیره و صدای قُل قُل به گوش میرسه. چطور میتونم این ولوم رو همیشه روی 128 نگه دارم و یا راهِ دیگه ای برای حل این مشکل هست؟ در ضمن بهترین امتیاز میانگین بنچمارک برای یک هارد 1 ترا چقدر باید باشه؟

پیشنهاد میدم که برنامه hddscan را دانلود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تست کنید . اگر با این روش مشکل شما حل نشه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .

طبق عکس زیر ابتدا هارد مورد نظر را از قسمت select drive انتخاب و سپس از قسمت feature ، روی IDE feature کلیک کنید .

در قسمت Automatic acoustic management مقدار آنرا کاهش بدید و سپس دکمه set را بزنید تا تغییرات اعمال شود .

در مورد سوال آخر ، هر هاردی با توجه به ویژگیهایی که داره بنچمارکهای متفاوتی دارند و دقیق نمیشه گفت بهترین امتیاز مربوط به کدام مدل میشه . مثلاً هاردهای WD Black معمولاً access time پایینتری دارند در صورتیکه هاردهای سیگیت سری 7200.14 در زمینه sequential transfer rate پرسرعتترین هستند .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پیشنهاد میدم که برنامه hddscan را دانلود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تست کنید . اگر با این روش مشکل شما حل نشه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .

طبق عکس زیر ابتدا هارد مورد نظر را از قسمت select drive انتخاب و سپس از قسمت feature ، روی IDE feature کلیک کنید .

در قسمت Automatic acoustic management مقدار آنرا کاهش بدید و سپس دکمه set را بزنید تا تغییرات اعمال شود .

در مورد سوال آخر ، هر هاردی با توجه به ویژگیهایی که داره بنچمارکهای متفاوتی دارند و دقیق نمیشه گفت بهترین امتیاز مربوط به کدام مدل میشه . مثلاً هاردهای WD Black معمولاً access time پایینتری دارند در صورتیکه هاردهای سیگیت سری 7200.14 در زمینه sequential transfer rate پرسرعتترین هستند .

مرسی از راهنماییت دوست عزیز. با این نرم افزار هم بعد از ری استارت دوباره عدد روی 254 قرار میگیره. به نظر شما احتیاجی هست هارد رو به گارانتی ببرم یا ممکنه این صدا بعد از مدتی از کار بیفته؟ البته همونطور که گفتم تو تست های مختلفی که گرفتم هارد هیچ مشکلی بجز این صدای شبیه صدایِ قلیان نداره.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنماییت دوست عزیز. با این نرم افزار هم بعد از ری استارت دوباره عدد روی 254 قرار میگیره. به نظر شما احتیاجی هست هارد رو به گارانتی ببرم یا ممکنه این صدا بعد از مدتی از کار بیفته؟ البته همونطور که گفتم تو تست های مختلفی که گرفتم هارد هیچ مشکلی بجز این صدای شبیه صدایِ قلیان نداره.
    صدا دادن هارد به خاطر وجود اجزاء متحرک مثل هد و پلاتر طبیعی هست . در بعضی از مدلها این صدا بیشتر و در بعضی ها کمتر هست و این کاملاً عادی هست . تا زمانیکه هارد سالم باشه من فکر نمیکنم گارانتی تعویض کنه . آیا درب کیس را بستید ؟ آیا هارد در جای خودش به خوبی پیچ شده ؟

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

صدا دادن هارد به خاطر وجود اجزاء متحرک مثل هد و پلاتر طبیعی هست . در بعضی از مدلها این صدا بیشتر و در بعضی ها کمتر هست و این کاملاً عادی هست . تا زمانیکه هارد سالم باشه من فکر نمیکنم گارانتی تعویض کنه . آیا درب کیس را بستید ؟ آیا هارد در جای خودش به خوبی پیچ شده ؟
    بله دوستِ عزیز. درب کیس بسته ست و هارد هم به محکمی سر جاش پیچ شده. شما هم حتما میدونید که هاردهای سری بلوی وسترن به بی صدایی معروفند. به نظر شما اگه مشکل سخت افزاری و جدی بود با کم کردن ولوم aac مشکل حل میشد؟ و آیا کلا نمیشه Automatic Acoustic Management رو تبدیل به custom کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

دوستان نظری ندارین ؟

دوستان میدونید این مشکل هارد قابل حل هستش . یا خیر؟
    با برنامه HDD regenerator هم اسکن کردم هیچ بد سکتوری پیدا نکرد . هارد هه لپ تاپمه ...
    راه حلی دارین مشکل رو حل کنم یا راه اول و اخر تعویض هارده ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مشکل هارد شما نرم افزار قابل حل نیست باید ببرید برای تعمیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

مشکل هارد شما نرم افزار قابل حل نیست باید ببرید برای تعمیر
    برای تعمیر ؟ میشه یک تعمیر گاه معرفی کنید ؟ من هرجا پرسیدم فقط ریکاوری میکنند.....

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

برای تعمیر ؟ میشه یک تعمیر گاه معرفی کنید ؟ من هرجا پرسیدم فقط ریکاوری میکنند.....
    من مشهد هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام من یک هارد 500 گیگ سیگیت دارم که فکر میکنم بد سکتور شده یو اس بی 3 هست و میدونم رابط مشکلی نداره چون با هارد دیگه کار میکنه و این هارد خراب رو به لپ تاپهای دیگه هم زدم اصلا لپتاپ نیمخونه و هنگ میکنه ولی در قمست دیوایس منیجر پیداست فقط چند بار رو مک اپل کار کرد و دوباره کار نکرد همون چند بار هم بعضی فایلها رو میخواستم بریزم رو لپتاپ قفل میکرد صدا میده یعنی موتورش کار میکنه چراغش جدیدا دیرتر روشن میشه با نرم افزار hddهم میخوام درستش کنم نرم افزار3ساعت pleas wait و الان 12 ساعت هست 3تا سکتور پیدا کرده که دو تاش بدسکتور هست و صفر درصد هست 976میلیون سکتور هم داره اطلاعات رو هارد هم خیلی مهمه امیدوارم کامل گفته باشم میشه راهنمایی کنید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من یک هارد 500 گیگ سیگیت دارم که فکر میکنم بد سکتور شده یو اس بی 3 هست و میدونم رابط مشکلی نداره چون با هارد دیگه کار میکنه و این هارد خراب رو به لپ تاپهای دیگه هم زدم اصلا لپتاپ نیمخونه و هنگ میکنه ولی در قمست دیوایس منیجر پیداست فقط چند بار رو مک اپل کار کرد و دوباره کار نکرد همون چند بار هم بعضی فایلها رو میخواستم بریزم رو لپتاپ قفل میکرد صدا میده یعنی موتورش کار میکنه چراغش جدیدا دیرتر روشن میشه با نرم افزار hddهم میخوام درستش کنم نرم افزار3ساعت pleas wait و الان 12 ساعت هست 3تا سکتور پیدا کرده که دو تاش بدسکتور هست و صفر درصد هست 976میلیون سکتور هم داره اطلاعات رو هارد هم خیلی مهمه امیدوارم کامل گفته باشم میشه راهنمایی کنید؟
    از تب health نرم افزار hd tune میتونید عکس بزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •