نه اشتباه نکن من صبا و آسیا و داتک داشتم از همون روز دزدی کردن / شاتل و های وب و پارس و پیشگامان و عصرتلکام دزدی ندارن
نه اشتباه نکن من صبا و آسیا و داتک داشتم از همون روز دزدی کردن / شاتل و های وب و پارس و پیشگامان و عصرتلکام دزدی ندارن
اینجا هیچکس سرویس محدود فن آوا نداره؟!
آره دیگه،هر چی ISP خلوت تر بهتر،کیفیت بیشتر،دست خدا به همراهتان![]()
من دارم. سرویس نامحدود داشتم که مجبور شدم موقت بکنمش محدود.
با سلام به همه
دوستان يك مدتيه تقريبا 1 ماهه كه فن آواي كرج شديدا دچار افت كيفيت و سرعت شده و تقريبا هر وقت اذاكرات اجلاس شروع ميشه يا مسائل سياسي و اقتصادي توي كشور جنجال به پا ميكنه اولين ISP فن آوا هستش كه دچار اختلال شديد اينترنت ميشه - كسي ميتونه يك ISP بهتر به غير از شاتل-پارس آنلاين - داتك - آسيا تك توي كرج معرفي كنه
چون من همه اينها رو تست كردم و همشون واقعا آشغالن من هميشه 6 ماهه 2 مگ نامحدود ميگيرم و پولش برام مهم نيست
ولي الان يك ماهه كه شديدا دارم متضرر ميشم و اعصابم ريخته بهم
مركز مخابرات شهيدان غياثي كرج هم كه خودش شديدا مشكل داره قوز بالا قوز
مرسي ممنون
با سلام به همه
دوستان يك مدتيه تقريبا 1 ماهه كه فن آواي كرج شديدا دچار افت كيفيت و سرعت شده و تقريبا هر وقت اذاكرات اجلاس شروع ميشه يا مسائل سياسي و اقتصادي توي كشور جنجال به پا ميكنه اولين ISP فن آوا هستش كه دچار اختلال شديد اينترنت ميشه - كسي ميتونه يك ISP بهتر به غير از شاتل-پارس آنلاين - داتك - آسيا تك توي كرج معرفي كنه
چون من همه اينها رو تست كردم و همشون واقعا آشغالن من هميشه 6 ماهه 2 مگ نامحدود ميگيرم و پولش برام مهم نيست
ولي الان يك ماهه كه شديدا دارم متضرر ميشم و اعصابم ريخته بهم
مركز مخابرات شهيدان غياثي كرج هم كه خودش شديدا مشكل داره قوز بالا قوز
مرسي ممنون
سپنتا و عصر تلکام رو هم امتحان کن / های وب هم اوضاش داغونه از بس شلوغه
من دو تا سرويس 2 مگ نامحدود داشتم كه يكيش به دليل افت شديد كيفيت و سرعت توي اين چند ماهه اخير قطعش كردم و الان يكي دارم كه 2 ماهه ديگه داره و اگر همينطوري بمونه قطعش ميكنم
چون همش بهونه و دروغ ميگن البته اين كار همه ISP هاست و وقتي زنگ ميزني اولش ميگن خوب شما اول برنامه Team Viewer رو نصب كنين تا ما بتونيم تشخيص بديم مشكلتون چيه بعدش كه ميگي بابا ما خودمون يك روزي خداي اينترنت بوديم از اين جنگولك بازيها باسه ما درنيارين 2 تا گزينه ميگن 1- سيستم تلفن و سيم كشي منزل شما دچار نويز شديد شده و همين باعث افت كيفيت ميشه و يا مودمتون نويز توليد ميكنه 2- ما يك كارشناس بفرستيم درستش كنه و اگر نشد اين نويز مربوط به مخابرات هستش
البته تاحدودي نويز اصلي خط مربوط به سالن MDF مخابرات هستش كه هر چند وقت يكبار به ISP ها ههههه غ اعلام خرابي ميكنن و ميگن كه بايد تجهيزاتشون رو بروز يا تعويض كنن همين مسئله باعث بروز مشكلات فراوان ديگه اي پشت صحنه ميشه كه خودش باعث افت شديد كيفيت و سرعت ميشه مثلا مودم فن آوا N600 بوده الان مخابرات گفته اين مودم ديگه سازگاري و آپديت لازم با سيستمهاي ما رو نداره و شما بايد تعويضش كنين - البته عرض شد مثال - كه كاملا دروغه شما اگر بيرون تشريف ببريد و دقت كنيد ميبينيد كه مخابرات يكسره داره اين كافوها رو و تي فو هارو ميريزه بيرون دوباره جمعشون ميكنه - و قرار بود كلا اين قضيه سيم كشي فيزيكي كه به نوعي دچار اختلال و وقفه شديد ميشه رو با فيبر نوري عوضش كن چند سال ملتو سركار گذاشتن پول دولت رو هم خوردن خدا رو شكر الان اعلام كردن كلا اين پروژه از بيخ مشكل داشته - شما باشي خندت نميگيره من دقيقا از سال 89 يادمه داشتن توي منطقه باغستان و اشتراكي فيبر نوري ميكشيدن حالا ميگن كلا اين كار اشتباه بوده همون زوج سيم با حرارت و نويز عاليه
من ديگه واقعا نميدونم چي بگم
فكر كنم سپنتا باز بهتر باشه حداقل پشتيبانيش رو ميدونم خوبه چون يكي از دوستهاي خودم سال 81 اونجا بودش و ملت واقعا راضي بودن البته اگر نتركيده باشه
روز بروز داره به حجم كاربرها اضافه ميشه از يك طرف ميگن ايران به رتبه 5 در اينترنت دست پيدا كرد جالبه صفحات معمولي گوگل حداقل چند دقيقه طول ميكشه تا باز بشه
شديدا هم پولي شدن همين فن آوا 2 سال پيش نامحدود 1 مگ 160 ميگرفت الان 210 ميگيرن
شما چند ساله که منتظرید ما بروبچ نامحدود بریم تا بازی آنلاین بزنید
عجب صبر ایوبی داشتید![]()
Last edited by *Forgotten*; 29-05-2015 at 16:43.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)