* دوستان به نظرتون بهترین هارد اکسترنال برا ps3 چیه ؟
* بعد اگه دیسک بازی رو بلو ری باشه میشه از طریق درایو مثل اوریجینال اجرا کرد ؟
* دوستان به نظرتون بهترین هارد اکسترنال برا ps3 چیه ؟
* بعد اگه دیسک بازی رو بلو ری باشه میشه از طریق درایو مثل اوریجینال اجرا کرد ؟
ببخشید ps3 120gb slim برا --- خوبه یا 160 gb?
کسی جواب این سوالم رو نمیدونه ؟
ببخشيد آيا كسي بازيهاي l.a noire و dirt3 رو روي ps3 بازي كرده يعني اصلا پچ شده؟
رو كنسول چطوري ميشه صافي شكن نصب كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dirt 3 رو نمیدونم ولیl.a noire
پچ شده .
فرقی نداره هر دو -- میشن ولی خب این یکی 40 گیگ بیشتره دیگه ... ولی اگه بخواین هارد اکسترنال بخرید تفاوتی نداره .![]()
كسي ميدونه فيل شكن نصب ميشه يا نه خيلي عجله دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام از این هارد های ide و sata با کابل usb میشه به عنوان هارد اکسترنال برای ps3 بهره برد؟ و به عنوان هار ps3 ازش استفاده کرد؟
رو كنسول كه طي بحثايي كه قبلا شد نميشه همچين كاري كرد ، تنها راه پيشنهادي بچه ها ( Sony_W810 ) اين بود كه برنامه connectify رو نصب كني بعد سيستمت ( مثلا لپ تاپ ) رو به نت و چيز پي ان وصل كني بعد نت رو share كرده و با PS3 پيداش كني و وصل شي ! اين بود سايتشكلا هم خوب بلد نبودم ديدم عجله داري گفتم يه چيزي گفته باشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان عزیز! من دیروز PS3 160Gb خریدم با دو دسته Move با گارانتی لادیز. هکش کردم (ورژن 3.55) چون اهل انلاین نیستم. بیشتر برای دخترم گرفتم. خواستم بدونم موارد زیر درسته:
1- فروشنده میگفت اگه با دیسکهای بازی جدید ,کنسول آپدیت بشه دیگه قابل -- شدن نیست.
2- بازی Sing star dance رو خواستم. میگفت چون جدیده روی کنسولهای -- شده اجرا نمیشه. همینطور La noire.
3- کلا برای مراقبت از کنسول چه چیزهایی (نرم افزاری و سخت افزاری ) باید رعایت بشه.
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)