حل شدم مشکلم
به خاطر sp2 + UPDATE ,... که ویندوز من داشت اون کرک جواب نمیداد ( سیستم قبلی هم که نصب کردیم روش sp1 بود )
کرک جدید PES09 رو دانلود کردم و درست شد
حل شدم مشکلم
به خاطر sp2 + UPDATE ,... که ویندوز من داشت اون کرک جواب نمیداد ( سیستم قبلی هم که نصب کردیم روش sp1 بود )
کرک جدید PES09 رو دانلود کردم و درست شد
Last edited by MESHKIPOSH; 27-12-2008 at 23:35.
با عرض سلام..
من تو بازي رزيدنت اويل 1 مشكل دارم..
وقتي نصبش ميكنم.بعد ميخوام بازي رو اجرا كنم ميره تو بازي ولي سريع بيرون مياد و پيغام خطايي هم ميده..
راهنمايي كنيد..
ويندوز xp-گرافيك 256-پنتيوم 4-رم 512
شما خطا رو بگو تا بشه بهتر راهنماییت کرد...
سلام من در اجرای pes2009 مشکل دارم توی مد become a legend بعد از یه بازی close میده خواهش میکنم راهنماییم کنید !
دوست عزيزم در بازي رزيدنت اويل 1 اين پيغام رو ميده:
resident evil.exe has encouh tered a problem and needs close we are sorry for the inconvenience.
send eror report.
این اخطار که خیلی کلیه ولی توی این وضعیت یه جورایی ناسازگاری سیستم بازی و ویندوز رو می رسونه ...
به هر حال من حدس میزنم به احتمال زیادبه علت قدیمی بودن بازی باشه که روی xp اجرا نمیشه احتمالا ویندوزت رو باید 98 کنی.
موفق باشی...
سلام دوستان عزيز
من بازي Left 4 Dead رو گرفتم ولي تمام مراحل بازي باز هستن, لطفا راهنماييم كنيد اين بازي كلا اين جوريه يا نسخه اي كه من خريدم مشكل داره؟ راه حلش چيه؟
ممنون
دوست عزیز
فکر کنم اصلا این بازی اینجوری هست ولی مباحث مربوط به خود بازی رو اینجا مطرح کنید بهتر جواب می گیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. اقا من این call of duty 5 رو گرفتم نصب میشه کرک هم میشه ولی وقتی احرا میکنم یه پنجره به اسم call of duty consol بعد ی ارور میاد میگه error durining initialization unhandled exception caught . کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام
وقتی کرک بازی SpellForce 2 - Shadow Wars رو کپی میکنم این پیغام رو میده:
![]()
چکار کنم؟
ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)