تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 754 از 954 اولاول ... 254654704744750751752753754755756757758764804854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,531 به 7,540 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

1. به کسی که تازه کار یا احمق!! باشه میگن نوب
    2. چک کردن پینگ بازیکن ها
    3. توی گارنا روی ایدی مورد نظر راست کلیک می کنید و گزینه ی تونل رو انتخاب می کنید
    4. اگه لول هیرو منظورتونه روی هیرو مورد نظر کلیک می کنید تو قسمت XP Bar (همون بنفشه) لول رو مینویسه (راه واسه تشخیص زیاد داره از جمله ScoreBoard که فعلا واسه شما نیازی نیست)

مرسی

گزینه ی 4 منظورم لول بازیکنها توی گارنا هستش.

مثلا من می خواستم برم توی یه بازی یکی از بچه های بازی گفت که تو لولت 3 هست (البته الان لولم 4 شده)
    نمی دونم گند میزنی به بازیو از اینجور حرفا.می خوام بدونم اون وقتی توی بازی بود چطوری فهمید لول من چیه.

وگرنه من دیگه انقدر بلدم که بدونم لول هیروها رو کجا می نویسه

بازم مرسی

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ممنون

(گزینه ی تشکر نیست نمی دونم چرا ؟؟؟؟؟؟)

چند تا سوال هم دارم

1 ) noobe چیه و چرا به کسایی که زیاد بازی بلد نیستن اینو میگن؟؟؟؟
    2) cp??? چیه؟
    3)چطوری Ping همدیگرو تشخیص میدن؟؟؟؟؟ مثلا یکی میاد میگه Ping me چنده و یکی دیگه بهش میگه؟؟
    4)چطوری می فهمن یه نفر دیگه لولش چنده؟؟؟(توی خود بازی نه تو گارنا)

مرسی

ببخشید اگه سوال هام مبتدیه
    خواهش
    چون اینجا پستاش شمذده نمیشه (اخر دنیاس اینجا)
    نوب به کسی میکن رو اعصاب بقیه راه میره خوب بازی نمیکنه کنترل یونیت نداره تو درگیریها شرکت نمیکنه یا خوب از لواهای هروش استفاده نمیکنه و این مختص همس نه شخصه خاصی منم خودم خیلی جاها نوب بازی در میارم این تو بازیهای خیلی حرفه ای معلوم میشه که با یه اشتباه بازی تموم میشه تو رومای ایران زیاد مهم نیست 10% نوبن 88% خیلی نوبن 2% پرو هستن که یا فان بازی میکنن یا های لول اروپا
    2-Cp مخفف چک پینگه
    3-رو ایدیش کلیک راست پینگ میکنی
    4-دنباله اسمش لیست سمت راستت میگردی لولش رو جلوش نوشته

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

مرسی

گزینه ی 4 منظورم لول بازیکنها توی گارنا هستش.

مثلا من می خواستم برم توی یه بازی یکی از بچه های بازی گفت که تو لولت 3 هست (البته الان لولم 4 شده)
    نمی دونم گند میزنی به بازیو از اینجور حرفا.می خوام بدونم اون وقتی توی بازی بود چطوری فهمید لول من چیه.

وگرنه من دیگه انقدر بلدم که بدونم لول هیروها رو کجا می نویسه

بازم مرسی
    لول گارنا که معلومه! توی لیست ایدی ها 3 تا چیز مهم رو میشه فهمید: اسم ایدی لول ایدی پینگ
    یه سری چیزای دیگه هم هستش که مهم نیست
    اون شماره ها بغله اسم لول هستش

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

برای Earthshaker چه جوری ایتم میرید؟

آخه هیرویی هست که هم میشه آیتم اینتلیجنس رفت هم سترنج...

و سر همین من نمیدونم چی کار کنم؟!!

داره خودمونی میشه jebraiil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما که دادای ما باشی هم استرنج میرن هم انتلجنس
    1-بوت که میندی
    2-هرتاپ هم میبندی
    3-بلود استون هم میبندی
    4-این دگر آبی رو مبندی تا 6 قوی شه(اسمش یادم نیست)
    5-دگر واسه پرش هم میخری
    6-یه ازالتم میتونی بزنی
    یه چیزی اگه بازی باهاش بلد باشیی
    مورد 1و 2و 4 رو ببندی بازی تمومه دیگه به بقیش نمیکشه

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مسابقه "فکر می کنی چقدر DotA بلدی؟!" از تاریخ 1 اسفند 1389 الی 15 فروردین 1390 برگزار می گردد. نفر اول می تونه برنده یک کارت پرافیک Zotac GTX 460AMP بشه!

اکثر گیمرها با بازی پر طرفدار DotA آشنا هستن. شما به عنوان یک DotA باز چقدر راجع به قهرمانان و جادوهای آن ها اطلاعات دارید؟
    DotA یک نقشه برای بازی محبوب شرکت بلیزارد یعنی Warcraft III است، که به جرات امروزه از خود Warcraft III محبوب تر است. هر روز میلیون ها نفر به صورت آنلاین در حال رقابت در DotA هستند، در این چند سال اخیر محبوبیت نقشه DotA به حدی زیاد شده است که حتی به یکی از رشته های مسابقات ESWC نیز تبدیل شده است. به عنوان یک بازی رقابتی، گیمرهای زیادی خود را بازیکن حرفه ای DotA به حساب می آورند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

شما که دادای ما باشی هم استرنج میرن هم انتلجنس
    1-بوت که میندی
    2-هرتاپ هم میبندی
    3-بلود استون هم میبندی
    4-این دگر آبی رو مبندی تا 6 قوی شه(اسمش یادم نیست)
    5-دگر واسه پرش هم میخری
    6-یه ازالتم میتونی بزنی
    یه چیزی اگه بازی باهاش بلد باشیی
    مورد 1و 2و 4 رو ببندی بازی تمومه دیگه به بقیش نمیکشه
    ممنون.

هرتاپ چیه؟!! هر چی فکر کردم نفهمیدم

آخه میشه این ترکیب رو هم رفت:

1- بوت
    2- Fury
    3-heart
    4-assualt

البته بسته به بازی داره...

ID شما توی گارنا چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای Earthshaker چه جوری ایتم میرید؟

آخه هیرویی هست که هم میشه آیتم اینتلیجنس رفت هم سترنج...

و سر همین من نمیدونم چی کار کنم؟!!
    همون طور که گفتین این هیرو بین str و int است ولی معمولا آیتم int براش می رن تو بازی های ۴v4 و 5v5 . آیتم های مناسب این هیرو:
    1-arcan boot
    2-dagger(همون خنجری که می شه باهاش بلینک کرد)
    3-aghanim scepter(همون عصای آبی که قدرت ۶ این هیرو رو بالا می بره)
    4-shivas gard
    5-hearth
    معمولا تا بخواین shiva ببندین بازی تموم می شه. البته این آیتم ها بستگی زیاده بازی هم داره مثلا اگر هیروی tuskar یار شما باشه می تونین از dagger صرف نظر کنین و از اون بخواین که یا لول ۲ خودش شما رو به وسط دشمن ببره تا ۶ کنین.

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام خدمت تمومه برو بچه های فروم، این اولین پست منه، خوشحالم که می تونم در خدمتتون باشم.
    با اجازه قدیمی های فروم:

یه توضیح کلی راجع ES میدم.

نکات مثبت:
    4.75 ثانیه استان گسترده. منظور از گسترده اینه که مختص به یک هدف خاص نیست و تمومه هیروهایی که تو منطقه ی مورد نظر باشن استان می شن. این تایمی که گفتم یکی از طولانی ترین تایم های استان تو دوتاست.
    یک پاشر خیلی قوی، همینطور یه ضد پاشر خیلی قوی. پاشر یعنی کسی که می تونه تو یه لاین پیشروی کنه و یونیت های حریف رو سریع نابود کنه. معمولا هیرو های که لول های گستره دارن و می تونن همزمان به چندین نفر دمیج بدن این قابلیت رو دارن. آیتم های Cleave هم این قابلیتو دارن.
    لول 1 این هیرو (Fissure) یه لول فوق العاده پر کاربرده. (دوستانی که این هیرو رو تجربه کردن متوجه حرف من میشن)
    تا حدودی بی نیاز به آیتم های زیاد، یعنی این هیرو به اون صورت به آیتم نیاز نداره و فقط با 2 3 تا آیتم می تونه کارشو درست انجام بده.
    یک رومر فوق العاده که می تونه در صورت لزوم تو همون لول 1 بره واسه گنک. رومر یعنی کسی که تو لاینه خاصی نمی مونه و واسه کشتن دشمن به کمک هم تیمی هاش تو لاین های دیگه می ره، گنک هم یه جورایی یعنی خفت کردن.

نکات منفی:
    اگر از لول 1 این هیرو، یعنی Fissure درست استفاده نکنید امکان داره هم خودتونو به کشتن بدین و هم نذارین هم تیمی هاتون کسی که می خوان بکشن رو بکشن.
    استیت (State) خیلی ضعیف. استیت یعنی همون اعداد استرنج و اگیلیتی و اینتلجنس. مثلا اگیلیتیش اول بازی 12ست.
    بدون مانا، تقریبا 100% به درد نخور.
    برای اینکه بتونه کارشو درست انجام بده شدیدا به بلینک یا همون دگر نیاز داره.
    بازی باهاش سخته.

آیتم های معمول که اکثر پلیر های پرو ازشون استفاده می کنن:

لازم بدونین هیرو هایی که سایلنسر هستن ضد این هیرو هستن.

کسی هست که بخواد با این هیرو استرنج و تانک بازی کنه؟ یا مثلا بخواد Heart یا Assult یا Blademail ببنده؟

به امید یه گارنا خالی از نوب و لیور.

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام خدمت تمومه برو بچه های فروم، این اولین پست منه، خوشحالم که می تونم در خدمتتون باشم.
    با اجازه قدیمی های فروم:

یه توضیح کلی راجع ES میدم.

نکات مثبت:
    4.75 ثانیه استان گسترده. منظور از گسترده اینه که مختص به یک هدف خاص نیست و تمومه هیروهایی که تو منطقه ی مورد نظر باشن استان می شن. این تایمی که گفتم یکی از طولانی ترین تایم های استان تو دوتاست.
    یک پاشر خیلی قوی، همینطور یه ضد پاشر خیلی قوی. پاشر یعنی کسی که می تونه تو یه لاین پیشروی کنه و یونیت های حریف رو سریع نابود کنه. معمولا هیرو های که لول های گستره دارن و می تونن همزمان به چندین نفر دمیج بدن این قابلیت رو دارن. آیتم های Cleave هم این قابلیتو دارن.
    لول 1 این هیرو (Fissure) یه لول فوق العاده پر کاربرده. (دوستانی که این هیرو رو تجربه کردن متوجه حرف من میشن)
    تا حدودی بی نیاز به آیتم های زیاد، یعنی این هیرو به اون صورت به آیتم نیاز نداره و فقط با 2 3 تا آیتم می تونه کارشو درست انجام بده.
    یک رومر فوق العاده که می تونه در صورت لزوم تو همون لول 1 بره واسه گنک. رومر یعنی کسی که تو لاینه خاصی نمی مونه و واسه کشتن دشمن به کمک هم تیمی هاش تو لاین های دیگه می ره، گنک هم یه جورایی یعنی خفت کردن.

نکات منفی:
    اگر از لول 1 این هیرو، یعنی Fissure درست استفاده نکنید امکان داره هم خودتونو به کشتن بدین و هم نذارین هم تیمی هاتون کسی که می خوان بکشن رو بکشن.
    استیت (State) خیلی ضعیف. استیت یعنی همون اعداد استرنج و اگیلیتی و اینتلجنس. مثلا اگیلیتیش اول بازی 12ست.
    بدون مانا، تقریبا 100% به درد نخور.
    برای اینکه بتونه کارشو درست انجام بده شدیدا به بلینک یا همون دگر نیاز داره.
    بازی باهاش سخته.

آیتم های معمول که اکثر پلیر های پرو ازشون استفاده می کنن:

لازم بدونین هیرو هایی که سایلنسر هستن ضد این هیرو هستن.

کسی هست که بخواد با این هیرو استرنج و تانک بازی کنه؟ یا مثلا بخواد Heart یا Assult یا Blademail ببنده؟

به امید یه گارنا خالی از نوب و لیور.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •