تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 754 از 848 اولاول ... 254654704744750751752753754755756757758764804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,531 به 7,540 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ظاهرا بعضی از ای اس پی ها این مشکل دانلود از فروشگاه های مایکروسافت و گوگل رو دارن ولی جالبه برای من فقط شب ها اینطوری هست !!! ولی مشکل افت سرعت و پینگ رو من کمتر از یک ماه هست دارم قبلش این مشکل رو نداشتم الان هم چند ماهه که مشترک پارس آنلاین شدم قبلش از مخابرات داشتم با اینکه اکثرا ازش ناراضی هستن و خدایی مشکلاتی که الان با پارس آنلاین دارم با اون نداشتم!!! به نظرتون شاتل چه طوره ؟
    مشکل دانلود نشدن از گوگل پلی در ساعات شب رو من با شاتل اصلا نداشتم شب و روز فرق آنچنانی نداشت و خوب بود اما پارس اشغال چرا دارم حالا خوبه مال شما حداقل قبول کردن مشکل وجود داره من که همون اوایل به پشتیبانیش این مورد رو گفتم اساسا آنکار کردن و گفتن هیچ مشکلی با گوگل پلی ندارد! اينترنت مخابرات رو الان در محل کارم دارم و خیلی بهتر از پارس آنلاین هست من غیر این مشکلاتی که شما گفتید و دارم مسئله اصلیم با پارس آنلاین اینه که نود درصد قند شکن ها کار نمیکنند تک توکی هم کار کنه بسیار کند ولی همونها با مخابرات راحت کار می‌کنند شاتل هم 18 ماه داشتم و یکروز هم چنین موردی نداشتم اما اینجا ده پانزده روز ماه پیش اینطور بود بعد دوهفته ای درست شدن الان دوباره یک هفته ای است که کار نمی‌کنند.پارس آنلاین ثبات نداره قبلن ها تعریفش رو میکردند اما فعلا که اینجوری خرابه اوضاعش

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مشکل دانلود نشدن از گوگل پلی در ساعات شب رو من با شاتل اصلا نداشتم شب و روز فرق آنچنانی نداشت و خوب بود اما پارس اشغال چرا دارم حالا خوبه مال شما حداقل قبول کردن مشکل وجود داره من که همون اوایل به پشتیبانیش این مورد رو گفتم اساسا آنکار کردن و گفتن هیچ مشکلی با گوگل پلی ندارد! اينترنت مخابرات رو الان در محل کارم دارم و خیلی بهتر از پارس آنلاین هست من غیر این مشکلاتی که شما گفتید و دارم مسئله اصلیم با پارس آنلاین اینه که نود درصد قند شکن ها کار نمیکنند تک توکی هم کار کنه بسیار کند ولی همونها با مخابرات راحت کار می‌کنند شاتل هم 18 ماه داشتم و یکروز هم چنین موردی نداشتم اما اینجا ده پانزده روز ماه پیش اینطور بود بعد دوهفته ای درست شدن الان دوباره یک هفته ای است که کار نمی‌کنند.پارس آنلاین ثبات نداره قبلن ها تعریفش رو میکردند اما فعلا که اینجوری خرابه اوضاعش

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    دقیقا من الان چند ماه بیشتر نیست مشترک پارس آنلاین شدم دلیلش هم خوش نام بودن این شرکت در ارائه خدمات بود اما ظاهرا این موضوع مربوط به قدیم میشده و الان کیفیت و سرویس دهی مناسبی مانند گذشته ها رو نداره!!! امروز با شاتل تماس گرفتم اما ظاهرا مرکز مخابراتی ما ظرفیتشون تکمیل هست . فعلا باید ارزیابی کنم ببینم کدوم شرکت تو مرکز مخابراتی ما خدمات بهتری ارائه میده نسبت به بقیه.

در مورد مشکل دانلود از فروشگاه گوگل و مایکروسافت هم دیروز باز زنگ زدم بهم میگه اونها ما رو تحریم کردن باید وی پی ان بری!!! بعد بهش میگم چه طور صبح ها تحریم نیستیم یعنی فقط بعد از ظهرها مار و تحریم میکنن!!!

در مورد نوسان پینگ هم بهم میگه خط شما نویز داره به خاطر اون هست بعد بهش میگم از کی تا حالا مشکل پینگ تایم با نویز خط ارتباط داره!!! یعنی فقط قشنگ بلدن یکجوری بپیچونن ملت رو
    Last edited by irmedia; 28-05-2019 at 18:29.

4. این کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

من هم قبلا شاتل داشتم اونجا هم شب ها سرعت دانلود کم میشد و پینگ سی چهل تا زیاد میشد. تعرفه هاشونم که الان گرون کردند. پارس انلاین هم هر چند شب یکبار سرعت دانلود نصف هم کمتر میشه و پنیگ نوسان داره.
    دانلود از پلی استور هم کلا شب ها منتفیه! اما مثل اینکه قضیه سراسری هست. دوست دیگرم هم در شاتل همین مشکلات رو داره.

6. 2 کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من هم قبلا شاتل داشتم اونجا هم شب ها سرعت دانلود کم میشد و پینگ سی چهل تا زیاد میشد. تعرفه هاشونم که الان گرون کردند. پارس انلاین هم هر چند شب یکبار سرعت دانلود نصف هم کمتر میشه و پنیگ نوسان داره.
    دانلود از پلی استور هم کلا شب ها منتفیه! اما مثل اینکه قضیه سراسری هست. دوست دیگرم هم در شاتل همین مشکلات رو داره.
    شما الان چند وقته از شاتل اومدید پارس؟
    بله پارس ظاهرا مواقع تعطیلی و آخر هفته و عید و... (مثل این 3-4 روز گذشته) کمتر افت سرعت اتفاق میفته و بیشتر در مواقع روزهای عادی سرعت کم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام دوستان سرعت من داغونه یا مال شمام همینطوره؟ باید هی ای پی عوض کنی تا یکم خوب شه فک کنم عملا فقط سایت های داخلی خوب باز میشن و برای دانلود سرعت میدن
    جالبیش اینجاس دی ان اس کانکشن و وقتی از پیش فرض پارس به 1.1.1.1 یا 8.8.8.8 تغییر میدم جون میکنه تا یه چی باز شه
    بماند که تمام سایت های روی بستر cloudflare که از اس اس ال استفاده میکنن کلا باز نمیشن
    برای شما هم به همین شکله؟ سراسریه؟ یا پارس داغونه؟ یا نت من داغونه؟ ینی چی میتونه باشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

[QUOTE=salam4802;9095317]
    سلام
    هیچ شرکت adsl برای استریم خوب نیست چون سرعت آپلود و روی 1 مگابیت محدود کردن روی تمام سرویس ها بهترین گزینه برای استریم اینترنت سیم کارت هست[/QUOadslسلام،تشکر از پاسختون،اتفاقا استریم نیاز به اپلود بالا نداره،واینترنت ای دی اس ال برای استریم مناسبتره،البته باید سرعت ده مگ به بالا داشته باشی،القصه،شما از پارس انلاین برای استریم استفاده کردید و الان این نظر رو دارید یا حدس و گمانتون رو گفتید؟

وقتی شما استریم میکنی اونم مثلا یک بازی و با کیفیت HD یا بالاتر باید فریم به فریم اون در ثانیه آپلود شه روی سرور و ارسال شه به سمت سرور و این مستقیما به سرعت آپلود شما بستگی داره وگرنه کسی که داره استریم شما رو میبینه یا لگ میبینه تصویر و یا اصلا هیچی نمیبینه

بله من چند سالی هست پارس استفاده میکنم و اصلا نه تنها پارس و بلکه هیچ شرکت adsl پیشنهاد نمیدم برای استریم و خود استریم های حرفه ای هم فقط از نت سیم کارت و سرویس های مشابه استفاده میکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام دوستان سرعت من داغونه یا مال شمام همینطوره؟ باید هی ای پی عوض کنی تا یکم خوب شه فک کنم عملا فقط سایت های داخلی خوب باز میشن و برای دانلود سرعت میدن
    جالبیش اینجاس دی ان اس کانکشن و وقتی از پیش فرض پارس به 1.1.1.1 یا 8.8.8.8 تغییر میدم جون میکنه تا یه چی باز شه
    بماند که تمام سایت های روی بستر cloudflare که از اس اس ال استفاده میکنن کلا باز نمیشن
    برای شما هم به همین شکله؟ سراسریه؟ یا پارس داغونه؟ یا نت من داغونه؟ ینی چی میتونه باشه؟؟؟
    منم همین مشکلو دارم یک ماهه هر روز هم بدتر میشه. امروز دیگه فیلمای یوتیوب با کیفیت 240 هم وسطات همش قطع میشه قبلا 720 هم قطع نمیشد. چند تا وی پی ان عوض کردم ولی بازم فرقی نکرد. فکر نکنم تغییر دی ان اس جواب بده من از تو تنظیمات روتر دی ان اسو عوض کردم الان بعضی وی پی انها هم از کار افتادن...
    Last edited by Alime90; 30-05-2019 at 18:26.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من از یه آی اس پی دیگه دارم پهنای باند 18 مگابیت ، تو استریمم هیچ مشکلی ندارم یعنی مکث و ... نداره موقع استریم کردن ، ولی یه چیز رو دیدم که میگم اکثرا از چیز پی ان های بد استفاده می کنن ، مثلا یکی از دوستام لپ تاپش رو آورزه بود درست کنم میگفت اینترنتم با فیلتر شکن خیلی کنده و ... بعد نگاه کردم دیدم داره از سایفون آشغال استفاده می کنه!!! مسلما باید سرعتش بد باشه ...
    من الان چیز پی ان ست اپ کردم تو روتز بیشتر رو تی وی به صورت 4k یوتیوب استفاده می کنم همون اولش که باز میشه میره رو 1440p کیفیتش ، ولی با همین سرویس اگر رو سیستمم از سایفون استفاده کنم به زور رو FHD نشون میده ، خلاصه خواستم بگم مهمه چه چیز پی انی دارید .

12. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mgha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من از یه آی اس پی دیگه دارم پهنای باند 18 مگابیت ، تو استریمم هیچ مشکلی ندارم یعنی مکث و ... نداره موقع استریم کردن ، ولی یه چیز رو دیدم که میگم اکثرا از چیز پی ان های بد استفاده می کنن ، مثلا یکی از دوستام لپ تاپش رو آورزه بود درست کنم میگفت اینترنتم با فیلتر شکن خیلی کنده و ... بعد نگاه کردم دیدم داره از سایفون آشغال استفاده می کنه!!! مسلما باید سرعتش بد باشه ...
    من الان چیز پی ان ست اپ کردم تو روتز بیشتر رو تی وی به صورت 4k یوتیوب استفاده می کنم همون اولش که باز میشه میره رو 1440p کیفیتش ، ولی با همین سرویس اگر رو سیستمم از سایفون استفاده کنم به زور رو FHD نشون میده ، خلاصه خواستم بگم مهمه چه چیز پی انی دارید .
    شما از کدوم چیز پی ان استفاده میکنید ؟ در صورت امکان لینک خرید یا دانلودش رو پی ام کنید ممنون میشم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

لطفا واسه منم اسم وی پی که استفاده می کنید و طریقه ست آپ که میفرمایید رو پیغام خصوصی کنید. ضمنا سرعت آپلود، پینگ 4.2.2.4 و اسم آی اس پی رو هم اگه میشه بگید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •