تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 754 از 1364 اولاول ... 2546547047447507517527537547557567577587648048541254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,531 به 7,540 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فوتبال هم بازي مي كني؟ يا تماشا؟
    سلام من فوتبال سالنی بازی میکنم بازیم هم بد نیست خوبه.

تماشا هم میکنم و تقریبا هرروز اخبار فوتبال رو دنبال میکنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست گرامی

1-3 تا از بهترين كارگردانان ايران؟

به ترتیب : علی حاتمی ، داریوش مهرجویی و مجید مجیدی

2-سینما زیاد میری؟اخرین فیلمی که در سینما دیدی چی بوده؟

سینما میرم اما نه زیاد . بیشتر تو برنامه های اکران فیلم سالن کوچک حوزه هنری و سینماتک موزه هنرهای معاصر استفاده میکنم آخرین فیلمی هم که تو سینما دیدم خون بازی بود

3-پرسپوليس يا استقلال؟

تعصب خاصی رو تیمهای ایرانی ندارم اما بین این دو استقلال

4- بهترین سایتی که تا حالا سرزدی؟

جواب این سئوال سخته چون خیلی سایت خوب میشناسم و دوستشون دارم اما در مجموع سایت popurls.com رو بهترین سایت می دونم البته من مرجع مهمی مثل ویکی پدیا رو نگفتم چون اینقدر خوبه که همه اونو میشنانسن.

ممنون

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

mehrdad21 سلام .. امیدوارم حالتون خوب باشه
    اگه سئوال های من در زمینه فیلم نیست ببشید .. سئوال های که من دوست دارم در مورد هر کاربر اینترنتی بدونم می پرسم

1- خودتون سایت . یا وبلاگ دارید ؟ اگه دارید ادرسشو بگید ؟
    2-. از اینترنت در امد هم دارید ؟
    3- نظرتون در مورد داشتن یک سایت بزرگ و در کنار آن کسب در امد چی هست ؟
    4- نظرتون در مورد سایت های تفریحی چی هست ؟
    5-سیاسی هستید ؟
    6-نظرتون در مورد فیلتر کردن سایت ها ؟
    7-از چه خبر نگاری خوشتون میاد ؟
    8- نظرتون در مورد اسم یوزر من ؟
    9- از چه شخصیتی خوشتون میاد در هر زمینه می خواد باشه ؟
    10 - دوست داشتید جای چه شخصی بودید ؟
    11- اگه ایرانی نبودید یا ساکن ایران نبودید دوست داشتید کجا بودید؟
    12- اینترنت پرسرعت دارید ؟
    13- به صورت میانگین روزی چند ساعت از اینترنت استفاده می کنید ؟

اگه سئوال هام زیاد بود یا نظر متنی مشکلی داشت ببخشید
    موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان متاسفانه yazdan عزيز عنوان كردن ديگه فرصت صندلي نشيني ندارن. بنده حسابي شرمنده ايشون شدم.
    ايشالا توي يه فرصتي جبران كنيم و روي صندلي در خدمت ايشون باشيم. پس صندلي نشين هفته اينده مشخص نيست

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

سلام آقا مهرداد خوب هستی؟
    خوب از همکار انجمن فیلم باید سوالای سینمایی پرسید
    آماده ای بریم:
    از اين بازيگرا وكارگردانها بهترين فيلمايي كه ديدي چي بوده و براي هر كدوم دليل بيار :
    1. آل پاچينو
    2. تام هنكس
    3. رابرت دنيرو
    4. بروس ويليس
    5. برد پيت
    6. لئو دي كاپريو
    7. جاني دپ
    8. تام كروز
    9. جك نيكلسون
    10. ژان رنو
    11. كاترين زيتا جونز
    12. مريل استريپ
    13. شارون استون
    14. نيكول كيدمن
    15. آنجلينا جولي
    16. جودي فاستر
    17. جوليا رابرتز
    18. چارلزي ترون
    19. جنيفر كانلي
    20. ژوليت بينوش
    21. فرانسيس كاپولا
    22. مارتي اسكورسيزي
    23. مل گيبسون
    24. استيون اسپيلبرگ
    25. استنلي كوبريك

ممنون فعلا" بای

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان متاسفانه yazdan عزيز عنوان كردن ديگه فرصت صندلي نشيني ندارن. بنده حسابي شرمنده ايشون شدم.
    ايشالا توي يه فرصتي جبران كنيم و روي صندلي در خدمت ايشون باشيم. پس صندلي نشين هفته اينده مشخص نيست
    فدات سعيد جان
    تقصي از جانب شما نبوده كه .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوبی مهرداد جان ؟

مرسی.

خیلی خیلی ممنون چه شعرای قشنگی انتخاب کرده بودی

لطف دارید خوشحالم که مورد توجهتون قرار گرفته

1- کدوم دانشگاه درس خوندی؟

دانشگاه آزاد واحد اراک

2-اگه قضیه کسادی بازار کار نبود امکان داشت به جای کامپیوتر کارگردانی یا ادبیات را واسه ادامه تحصیل انتخاب کنی؟

من خودم زیاد به بازار کار اهمیت نمیدم و همیشه میرم دنبال علاقم انتخاب رشته تحصیلیم زیر فشار خانواده بود من هنر رو خیلی دوست دارم و الان دارم پدرم رو متقاعد میکنم که به خواهرم اجازه بده هنر رو دنبال کنه
    تو آینده نزدیک سعی میکنم دوره کارگردانی رو تو بیرون ببینم همچنین دوره روزنامه نگاری که شغل مورد علاقه منه
    3- اهل کتاب هم هستی ؟ اگه اره می شه لطفا اسم چندتا از کتاب هایی که دوست داشتی را بگی؟

بله هستم . من از اونایی دسته آدمایی هستم که بابام بهم میگه سرانه مطالعه تو ایران رو بردن بالا.
    خب کتاب که خیلی خوندم اما چند تاشو اینجا لیست میکنم

رمان و داستان کوتاه: صدسال تنهایی (کتابی که وقتی خوندمش احساس کردم تمام وجودم غرق لذت شده . )
    مسخ و محاکمه از فرانتس کافکا ( روزی که مسخ رو می خوندم خوب یادمه خیلی واسه گرگور سامسا گریه کردم نقد ناباکوف کبیر رو هم که به این رمان خوندم به خود لرزیدم یه نقد استثنایی که حکایت از هوش سرشار ناباکوف داشت . روزی که داشتم می خوندم این رمان رو یکی از هم خونه ای هام تو اراک منو دست انداخت که این کتابا چه فایده ای داره که میخونی بعد صفحه اول رو باز کرد و به مسخره و با صدای بلند شروع کرد به خوندن کتاب مسخ (اون شب نوبت اون بود که غذا درست کنه) بعد از چند صفحه دیدم که صداش در نمیاد وقتی کتاب را تا انتها خوند اعتراف کرد اشتباه کرده و این قدر داستان واسش جذاب بوده که حتی لحظه ای نتونسته اونو زمین بزاره بهر حال ما اونشب به خاطر خوندن این رمان شام نخوردیم)

بارون درخت نشین(اثری دلنشین و دوست داشتنی از ایتالو کالوینو . یکی از کتابهایی که خوندنش یه تجربه فراموش نشدنی واسه من بود)
    کوری (ساراماگوا . این کتاب داستان جالبی دارد دوبار نیمه کاره رهاش کردم چون فضای وحشتناک داخل رمان منو میترسوند اما بالاخره یه روز خوندمش و از خوندنش لذت بردم)

دنیای سوفی (یه کتاب بی ادعا و ساده درباره موضوع پیچیده ای به نام فلسفه . دنیای فلسفه دنیای پیچیده ای است اکثر افراد در فهم فلسفه مشکل دارند چون انتزاعی است و مابه تفاوت عینی ندارد . این کتاب با زبانی ساده و داستانی جذاب شما را به تاریخ فلسفه میبرد)

بوف کور ، سه قطره خون (صادق هدایت ، خب برای منی که از فیلمای لینچ خوشم میاد عجیب نیست که رمان بوف کور رو دوست داشته باشم .به اعتقاد من فیلم بزرگراه گمشده بسیار شبیه به داستان بوف کور است)

دلتنگی های نقاش خیابان چهل و هشتم ( مخصوصا داستان " تقدیم به ازمه با عشق و نکبت)

البته کتابهای دیگری هم هستند که اگه بخام بگم چند صفحه ای باید بنویسم راجع بهشون

مثل: پدرو پارامو، فاوست، افسانه های تبای ، زنده ام تا روایت کنم

اما در انتها میخواستم نام یک داستان کوتاه از مجموعه پرندگان مرده گابریل گارسیا مارکز رو ببرم که بسیار دوسش دارم نام آن داستان" زیباترین غریق جهان " بود اونقدر ازاین داستان خوشم میاد که برای اولین بار که وبلاگ زدم عنوان وبلاگم همین بود

کتابهای متفرقه:

سری کتابهایی که نشر مرکز در ارتباط با زندگینامه فیلسوف ها چاپ کرده است رو خیلی دوست دارم.
    تاریخ جنون و بررسی پرونده یک قتل از میشل فوکو ( این کتاب دوم بی نهایت زیباست)
    مدرنیسم و پست مدرنیسم (مجموعه مقالات که به صورت کتابی در آمده است)
    تفسیر خواب (زیگموند فروید)
    هنر سینما (دیوید تامپسن)
    تجربه مدرنیته
    مجموعه اشعار شاملو

4- الان سر کار می ری؟

متاسفانه نه . سربازی نرفتم هنوز

5- اگه متن ادبی یا شعر بنویسی واسه کسی هم می خونیش؟

بله میخونم . البته یه سری شعرام رو فقط برای کسانی میخونم که خیلی برام عزیز باشن

6- کسی بیاد تو اتاقت چی بیشتر از همه توجهشو جلب می کنه ؟

خب اول از همه به هم ریختگی اتاقم . اما در مجموع فکر میکنم کتابخونه ام بیشتر نظرها را به خود جلب میکنه

7- معمولا وقتهای بیکاریتو چه کار می کنی؟

فیلم میبینم.نقد فیلم مینویسم . روزنامه و مجله میخونم. ترجمه میکنم . طرح فیلمنامه می ریزم . از فعالیت های دیگه هم میتونم به پینگ پنگ و شطرنج بازی کردن اشاره کنم .

8-معنی اسمت چیه ؟ یک اسم قشنگ دختر و پسر هم بگو لطفا

معنی دقیقش رو نمیدونم اما فکر کنم معنای آدم مهربون رو داره . اسم خودمو خیلی دوست دارم اما از اسم دختر اسم سارا به نظرم خیلی قشنگه و پسر هم آرش بسیار زیباست .

9-هیچ وقت طالع بینی ها را می خونی؟

میخونم . البته بیشتر برای سرگرمی . خودم هم انواع و اقسام فال با ورق رو بلدم . البته به بیوریتم خیلی اعتقاد دارم چون علمیه.

10- فال حافظ می گیری برای خودت ؟ اگه اره خودت معنی می کنی یا از اونا که یک زیرنویسی به

اسم معنی فال داره؟

خودم نمی گیرم بعضی وقتا از این دستفروش ها میگیرم . اما اگه فال بگیرم خودم معنی میکنم

مرسی واسه وقتی که می ذاری و به سوال ها جواب می دی

خواهش میکنم سئوالات شما منو به وجد میاره چون از موضوعات مورد علاقه ام می پرسید . سپاسگزارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گه سئوال های من در زمینه فیلم نیست ببشید .. سئوال های که من دوست دارم در مورد هر کاربر اینترنتی بدونم می پرسم

سلام . خواهش میکنم . همه که نباید درباره فیلم بپرسن من دوست دارم درباره موضاعات دیگه هم ازم سئوال بشه

دارم اما مدتهاست بهش سر نزدم و دیگه علاقه ای به وبلاگ نویسی ندارم mehrdad21.persianblog.com

2- از اینترنت در امد هم دارید ؟

متاسفانه خیر

یه طرحی رو با دانشجویان ریخته بودیم اما تیم کاری که من انتخاب کردم پشتمو خالی کردن جریان از این قرار بود من پیشنهاد دادم یه مجله الکترونیکی در زمینه کامپیوتر بزنیم و هر قسمت مدیر خودشو داشته باشه و یه سردبیر هم داشته باشیم من مطلب شماره اول رو هم یه تنه در آوردم و خیلی هم وقت صرف کردم اما طراح سایت ما رو قال گذاشت و بچه ها هم کم کم دلسرد شدند .

4
    - نظرتون در مورد سایت های تفریحی چی هست ؟

سایت های تفریحی وطنی رو زیاد دوست ندارم اما به بعضی از خارجی ها سر میزنم
    5-سیاسی هستید ؟

بله به شدت اما در پی سی ورلد تابع قوانین اینجا هستم . من از اون آدمایی هستم که پیگیر مسائل سیاسی کشور هستم و همیشه سر مسائل سیاسی بحث میکنم . هر روز هم سه تا روزنامه سیاسی رو میخونم .

نظرم که به درد جایی نمیخوره . اما به شدت مخالفم بعضی وقتا وقتی می بینم یه سایت بی مورد فیلتر شده به حال ایرانی ها و خودم غصه میخورم . شیوه های محدودیتی تا حالا تو هیچ جا جواب نداده

خبرنگار زیاد نمی شناسم اما روزنامه نگار زیاد میشناسم این افراد رو خیلی دوست دارم
    تو عکاس های روزنامه : ساتیار امامی ، سربخشیان
    تو روزنامه نگارهایی که درباره سینما می نویسند: امیر قادری -محسن آزرم- حمید رضا صدر (نابغه است این بشر)
    مجید اسلامی (سردیر هفت)
    روزنامه نگارهای سیاسی: محمد قوچانی (سردبیر هم میهن)، مسعود بهنود (اطلاعات غنی تاریخیش بی نظیره)
    عماد الدین باقی

روزنامه نگارهای ورزشی : دل آرام عظیمی (جهان فوتبال ، مقاله هایش را در صفحه خارجی خوندید.؟ او بی نظیر است .تیتر بی نظیرش بعد از باخت ایتالیا به کره در جام جهانی 2002 رو هیچ وقت فراموش نمیکنم :" مانکن ها به بهشت نمی روند" )
    مهدی امیر پور ( نویسنده خوش ذوق هم میهن و همشهری جوان)
    سیامک رحمانی ( او جز کسانی است که به علت همکاری با هفته نامه محبوبم " تماشاگران" بسیار دوستش دارم الان هم که در همشهری جوان قلم میزند.)

متفرقه: بزرگمهر شرف الدین (بهترین نویسنده در تیم چلچراغی ها ، تسلط او بر موضوعاتی که مطرح میکند حیرت انگیز است)
    از خارجی ها هم : جیمز برادینلی ، تاد مک کارتی (منتقد نامدار ورایتی) ، راجر ایبرت(هر سه اینها منتقد سینما هستند)

به نظر من اسم قشنگیه ( خب نظر من به این بر می گرده که من بدجوری وطن پرستم و خیلی وطنم رو دوست دارم)

لوییز نازاریو رونالدو . خیلی دوستش دارم . چون سوای فوتبالش آدم خیرخواهیه . همیشه عصبانی میشم وقتی کسی بهش چیز میگه.

از گری کاسپاروف هم خیلی خوشم میاد یه مقاله هم درباره خداحافظی اش نوشتم اما هیچ وقت چاپش نکردم .

جای هیچ کس . همین خودم خوبم

11
    - اگه ایرانی نبودید یا ساکن ایران نبودید دوست داشتید کجا بودید؟

یونان یا ایتالیا چون تاریخچه دارند و قدیمی هستند یکی از آرزوهام اینه که آکروپلیس و فلورانس رو ببینم

متاسفانه خیر .

من هر روز استفاده نمیکنم به خاطر اینکه زیاد مسافرت میرم اما اگه تهران باشم 5 ساعت.

موفق باشی

خواهش میکنم . من در خدمتم

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام حق خور!!
    1-شراب چرا تلخه مگه اين نيست كه از انگور مي گيرين؟
    2- به نظرت اين درسته كه:
    ميوه را داني شيرني ز چيست؟
    چون بسي شيرين سخن در زير زمين خوابيده است
    3-مد چيه و چگونه درست ميشه؟
    3-قبل از اسلام ايرانيان به 100ونه سخن مي گفتند و در تمامي علوم سر آمد بودند ولي اعراب با آنان چه كردند كه دو قرن خاموش شدند؟
    4-فرق مست و هشيار چيه؟
    5-اول شراب تلخي آخرش هم مستي پس چرا مي نوشن؟
    6-دوره مادر سالاري چطور ارزيابي مي كني؟
    7-تمدن به سوي كجا ميره؟
    8-خدا رو چه جوري مي بيني؟
    9-بزرگترين خبط بشر؟
    10-قلب شكسته چيه؟
    11-چرا ما بايد جور خبط آدم رو بكشييم؟
    ==========================
    ببخشيد آقا مهدي اينم ماجرا داره!!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گه سئوال های من در زمینه فیلم نیست ببشید .. سئوال های که من دوست دارم در مورد هر کاربر اینترنتی بدونم می پرسم

سلام . خواهش میکنم . همه که نباید درباره فیلم بپرسن من دوست دارم درباره موضاعات دیگه هم ازم سئوال بشه

دارم اما مدتهاست بهش سر نزدم و دیگه علاقه ای به وبلاگ نویسی ندارم mehrdad21.persianblog.com

2- از اینترنت در امد هم دارید ؟

متاسفانه خیر

یه طرحی رو با دانشجویان ریخته بودیم اما تیم کاری که من انتخاب کردم پشتمو خالی کردن جریان از این قرار بود من پیشنهاد دادم یه مجله الکترونیکی در زمینه کامپیوتر بزنیم و هر قسمت مدیر خودشو داشته باشه و یه سردبیر هم داشته باشیم من مطلب شماره اول رو هم یه تنه در آوردم و خیلی هم وقت صرف کردم اما طراح سایت ما رو قال گذاشت و بچه ها هم کم کم دلسرد شدند .

4
    - نظرتون در مورد سایت های تفریحی چی هست ؟

سایت های تفریحی وطنی رو زیاد دوست ندارم اما به بعضی از خارجی ها سر میزنم
    5-سیاسی هستید ؟

بله به شدت اما در پی سی ورلد تابع قوانین اینجا هستم . من از اون آدمایی هستم که پیگیر مسائل سیاسی کشور هستم و همیشه سر مسائل سیاسی بحث میکنم . هر روز هم سه تا روزنامه سیاسی رو میخونم .

نظرم که به درد جایی نمیخوره . اما به شدت مخالفم بعضی وقتا وقتی می بینم یه سایت بی مورد فیلتر شده به حال ایرانی ها و خودم غصه میخورم . شیوه های محدودیتی تا حالا تو هیچ جا جواب نداده

خبرنگار زیاد نمی شناسم اما روزنامه نگار زیاد میشناسم این افراد رو خیلی دوست دارم
    تو عکاس های روزنامه : ساتیار امامی ، سربخشیان
    تو روزنامه نگارهایی که درباره سینما می نویسند: امیر قادری -محسن آزرم- حمید رضا صدر (نابغه است این بشر)
    مجید اسلامی (سردیر هفت)
    روزنامه نگارهای سیاسی: محمد قوچانی (سردبیر هم میهن)، مسعود بهنود (اطلاعات غنی تاریخیش بی نظیره)
    عماد الدین باقی

روزنامه نگارهای ورزشی : دل آرام عظیمی (جهان فوتبال ، مقاله هایش در صفحه خارجی خوندید. او بی نظیر است .تیتر بی نظیرش بعد از باخت ایتالیا به کره در جام جهانی 2002 رو هیچ وقت فراموش نمیکنم :" مانکن ها به بهشت نمی روند" )
    مهدی امیر پور ( نویسنده خوش ذوق هم میهن و همشهری جوان)
    سیامک رحمانی ( او جز کسانی است که به علت همکاری با هفته نامه محبوبم " تماشاگران" بسیار دوستش دارم الان هم که در همشهری جوان قلم میزند.)

متفرقه: بزرگمهر شرف الدین (بهترین نویسنده در تیم چلچراغی ها ، تسلط او بر موضوعاتی که مطرح میکند حیرت انگیز است)
    از خارجی ها هم : جیمز برادینلی ، تاد مک کارتی (منتقد نامدار ورایتی) ، راجر ایبرت(هر سه اینها منتقد سینما هستند)

به نظر من اسم قشنگیه ( خب نظر من به این بر می گرده من بدجوری وطن پرستم و خیلی وطنم رو دوست دارم)

لوییز نازاریو رونالدو . خیلی دوستش دارم . چون سوای فوتبالش آدم خیرخواهیه . همیشه عصبانی میشم وقتی کسی بهش چیز میگه.

از گری کاسپاروف هم خیلی خوشم میاد یه مقاله هم درباره خداحافظی اش نوشتم اما هیچ وقت چاپش نکردم .

جای هیچ کس . همین خودم خوبم

11
    - اگه ایرانی نبودید یا ساکن ایران نبودید دوست داشتید کجا بودید؟

یونان یا ایتالیا چون تاریخچه دارند و قدیمی هستند یکی از آرزوهام اینه که آکروپلیس و فلورانس رو ببینم

متاسفانه خیر .

من هر رزو استفاده نمیکنم به خاطر اینکه زیاد مسافرت میرم اما اگه تهران باشم 5 ساعت.

موفق باشی

خواهش میکنم . من در خدمتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •