من سرويس 1 مگ دارم از مشهد كه خوب كار ميكنه. شما كجا هستيد؟ تهران؟
من سرويس 1 مگ دارم از مشهد كه خوب كار ميكنه. شما كجا هستيد؟ تهران؟
باسلام...میخوام وایمکس بگیرم اما بد افتادم تو شک که چی بگیرم؟ایرانسل یا مبین نت؟ هیچی مثل دانلود رایگان و پوشش تو شهرهای دیگه و ازین جور اشانتیون ها واسم مهم نیست فقط یه اینترنت میخوام 24 ساعته آنلاین باشم با پینگ زیر500 و سرعت دانلود حداقل 10-15 کیلوبایت برثانیه...واسه سیسیکم میخوام که کارمو با سرعت دانلود 6-7کیلو برثانیه و پینگ حدود 700 هم راه انداختم....یه سرویس 512 میخوام بگیرم به نظرتون ایرانسل بگیرم یل مبین نت؟اهواز منطقه فاز1پادادشهر
بحث سر توجيه اقتصادي نيست. بحث سر توزيع بازاره!
الان وايمكس ايرانسل حسابي تو دل همه جا كرده. درسته خيلي ها ناراضي هستن ولي خيلي ها هم راضي و دارن حسابي ازش استفاده ميكنن. قيمت هاي ايرانسل الان به حالت طبيعي رسيده.
نميدونم كي يادشه . يه زماني ايرنسل توي جشنواره هاي سال 86 كه فكر كنم تا قبل از زمستان 86 بود تعرفه ي اس ام اس ايرانسل به ايرانسل رو رايگان و پنج شنبه و جمعه تمامي تماس هاي ايرانسل به ايرانسل رو رايگان كرده بود.
فقط واسه جمع كردن مشتري.
الان اين كارو داره مبين نت ميكنه.
پس فردا كه 200 تومن پول مودم دادين و مجبورتون كرد به جاي مثلا ماهي 15 تومن ماهي 35 تومن بدين ديگه بحثي قرار نيست سر نارضايتي صورت بگيره.
الان ايرانسل سالي يه مقدار قيمتش رو ميبره بالا ولي دقت كنين ماهيانه مثلا 1 مگ ايرانسل چنده مبين نت چنده!!!!!!
فقط واسه مشتري جمع كردنه ولي البته دليل نميشه كه بگم مبين نت بده .ولي قيمت هاش اينطوري نميمونه!!!
[ در مورد سرعت و پينگ و دانلود و اينا ايرانسل طبق قوانين عمل ميكنه يعني 256 حدودا 32 و 512 فكر كنم حدودا 64 بايد باشه! و پينگ هم من تا به امروز بالا 300 نداشتم. معمولا زير 100 هست ]
Last edited by Milad4171; 15-05-2012 at 19:03.
امروز يه كار جالب كردم !
يه مودم usb كه هموني بود كه گفتم دادم درستش كردن رو خريدم از يكي.
اكانت اصليم كه روش 6 ماهي ست شده رو هم از طريق مودم واي فاي و هم از طريق مودم USB دارم دريافت ميكنم. خيلي خوبه .اينطوري هم پول اضافه واسه اكانت ديگه نميدم هم كه اينترنتم رو به صورت پرتابل دارم!.
البته خيلي ها ميگن كار اشتباهي كردي ولي واسه من كه هر جهنمي ميرم نباز به نت دارم خيلي كاربرد داره.
چرا ميگن كار اشتباهي كرديد؟
سلام
من 2 روز پیش وایمکس ثبت نام اینترنتی کردم. کسی میدونه تا چند روز بعد آماده و راه اندازی میشه که بیارن دم خونه ؟!
تنکس
---------- Post added at 04:03 AM ---------- Previous post was at 04:03 AM ----------
سلام
من 2 روز پیش وایمکس ثبت نام اینترنتی کردم. کسی میدونه تا چند روز بعد آماده و راه اندازی میشه که بیارن دم خونه ؟!
تنکس
طول ميكشه . بخاطر اينكه مودم ها در روز مادر نصف قيمت شد فروش و ثبت نام زياد شد . من شنبه ثبت نام كردم ولي خود يارو گفت شايد بيشتر از 3 روز طول بكشه!
الان 5 روز شده. شما تا آخر هفته . يعني 5 شنبه و جمعه روش حساب كن!
ولي بازم معلوم نيست!
-
چونكه به نظر بعضي ها خريد يك مودم جداگانه با يه اكانت جداگانه توجيه اقتصادي نداره!چرا ميگن كار اشتباهي كرديد؟
ولي خوب من فقط به اين دليل مودم خريدم كه بتونم از اكانتم توي شهرهاي مختلف و داخل شهر با لپ تاپم استفاده كنم و نت رو داشته باشم!
اتفاقا كار جالبيه!
خوب چرا اكانت جداگانه خريديد؟ ايرانسل كه اين امكان رو ميده با يك اكانت چند تا مودم داشته باشيم. ضمنا يك اكانت در سراسر كشور جواب ميده.
ميبخشيد البته من سوال زياد ميكنم، براي كسب اطلاعات ميخوام.
يك اكانت در سراسر كشور جواب ميده و من هم ميتونستم و ميتونم يه اكانت جداگانه داشته باشم!
البته چون من مودم رو از كسي خريدم مودم با اكانتش و حساب كاربريش هست! البته بهش گفتم خواستي ميتوني مودم بخري و با اكانت الانت كار كني من نيازش ندارم!
ولي بايد مك آدرس مودم رو يه جورايي ازليست مودمهي در حال استفاده اون اكانت حذف كنم. چون ميتونه مودم رو يه روزي حالا به هر دليلي بسوزونه و يه مودم ديگه بخره!
اين امكان رو ايرانسل ميده ولي نه به صورت علني!
ولي شما ميتونين با مودم هاي مختلف اكانت هاي مختلف رو باز كنين كه با مودم USB اين كار خيلي راحت تر انجام ميشه!
سلام.من توی شیراز هستم و بین مبین نت و ایرانسل گیرم برام این شرایط مهمه:
سرعت شبانه؟از چه ساعتی تا چه ساعتی رایگان هست؟قمیتش چنده؟
بالاتر از 128 هم میدن؟هر یک گیگ که بخواهیم شارژ کنیم چند میشه؟
توضیح مفصلی بدین ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)