تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 754 از 1049 اولاول ... 254654704744750751752753754755756757758764804854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,531 به 7,540 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.
    چیز بدردبخوری که نیست.منظورم اینه کارت راه می اندازه ولی بیشتر از اون نه.
    تو این قیمت هم بعید می دونم بشه چیز بهتری گرفت.باید تو اسپیکرهای کامپیوتر پرس و جو کنید من زیاد قیمت ندارم.
    رایان جان من برای یه خونه 80 متری می خوام و اینکه صداش کل پذیرایی که در حدود 30 متره رو بگیره. می خوام به ----- وصل کنم که سه فیش آنالوگ داره و پخش آهنگ برای این نوع فضای نشستن. صداش خوبه و قابلیت های تنظیماتی دستی خوبی داره. قیمت ها هم که رفته بالا که دیگه نمیاد پایین. به نظر خودم چیز خوبیه. کلا بدنش از چوب هست(mdf) و آمپش یچی حدود 20 کیلو وزن داره(شایدم بیشتر. خیلی سنگینه)، برند خوبی هم که هست.(دالبی و سراند و این چیزا هم نمیخوام، چون جایی استفاده می کنم که نمیشه صدای زیادی ازش گرفت مگر گاهی اوقات) به نظرت برای این نوع استفاده خوب هست؟
    پشتش سه تا سیم داره. جک 3.5. باید چه نوع تبدیلی براش بگیرم تا به فیش های آنالوگ که دوتا راست و چپ هست وصل کنم؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان جان من برای یه خونه 80 متری می خوام و اینکه صداش کل پذیرایی که در حدود 30 متره رو بگیره. می خوام به ----- وصل کنم که سه فیش آنالوگ داره و پخش آهنگ برای این نوع فضای نشستن. صداش خوبه و قابلیت های تنظیماتی دستی خوبی داره. قیمت ها هم که رفته بالا که دیگه نمیاد پایین. به نظر خودم چیز خوبیه. کلا بدنش از چوب هست(mdf) و آمپش یچی حدود 20 کیلو وزن داره(شایدم بیشتر. خیلی سنگینه)، برند خوبی هم که هست.(دالبی و سراند و این چیزا هم نمیخوام، چون جایی استفاده می کنم که نمیشه صدای زیادی ازش گرفت مگر گاهی اوقات) به نظرت برای این نوع استفاده خوب هست؟
    پشتش سه تا سیم داره. جک 3.5. باید چه نوع تبدیلی براش بگیرم تا به فیش های آنالوگ که دوتا راست و چپ هست وصل کنم؟
    با این تفاسیر پس مناسبتون هست.اگر صداش هم خوبه پس گزینه عالی ای برای شماست.
    تبدیل 2 به 1 باید بگیرید.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    پایونیر 717 بهتره یا 727؟
    این درسته که 717 بانداش چوبیه و 727 پلاستیکیه؟
    اگه میشه دوستان کیفیت صدای این دو مدل را مقایسه کنن و بگن کدوم بهتره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    پایونیر 717 بهتره یا 727؟
    این درسته که 717 بانداش چوبیه و 727 پلاستیکیه؟
    اگه میشه دوستان کیفیت صدای این دو مدل را مقایسه کنن و بگن کدوم بهتره؟
    در مورد چوبی و پلاستیکی بلی درسته کیفیت را نمی دونم ولی 727 جدیدتره و فکر کنم 717 تولید نمی شه (آخه توی سایت لروپا 717 توی قسمت آرشیوه)

6. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

در مورد چوبی و پلاستیکی بلی درسته کیفیت را نمی دونم ولی 727 جدیدتره و فکر کنم 717 تولید نمی شه (آخه توی سایت لروپا 717 توی قسمت آرشیوه)

با تشکر از دوست عزیزم
    من به نمایندگی پایونیر فروشگاه راستین رفتم و فروشنده فروشگاه می گفت که 717 به خاطر چوبیکی بودن بانداش کیفیت و تفکیک بهتری نسبت به 727 داره
    و کلا سری 414 و 717 و 212 نسبت به سری 424 و 727و 222 کیفیت صدای بهتری دارند
    و قیمت 717 حدود 200 هزار تومن گرونتر بود. (717 قیمتش 1365 و 727 قیمتش 1170 )
    من کاتالوگش رو که از اینترنت گرفتم توی ارنج بلندگوها با هم فرق می کرد.
    به نظر شما حرف فروشنده چقدر درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا چوب صدا را با کیفیت تر منعکس می کنه. و بوم بوم یا تقه بهتری ایجاد میکنه. پلاستیک ضریب ارتعاشش خیلی با چوب فرق میکنه.
    سری777 هم که مثلا چوبی هست از mdf گرید پایین استفاده کرده. اونم نازک. ولی اگه باکس از چوب باشه کیفیت صدا خیلی خوب خواهد شد.(منظور mdf نیست)

9. این کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا چوب صدا را با کیفیت تر منعکس می کنه. و بوم بوم یا تقه بهتری ایجاد میکنه. پلاستیک ضریب ارتعاشش خیلی با چوب فرق میکنه.
    سری777 هم که مثلا چوبی هست از mdf گرید پایین استفاده کرده. اونم نازک. ولی اگه باکس از چوب باشه کیفیت صدا خیلی خوب خواهد شد.(منظور mdf نیست)
    چوب توی انعکاس صدای باس یا بوم بوم بهتر عمل می کنه ولی برای صدای تریبل چندان خوب نیست و به همین خاطر اکثر بلندگوهای های اند تیوتر ها رو توی باکس های داخلی غیر چوبی کار می کنند مثل فوکال و B&W
    در مورد چوب و MDF هم باید بگم که توی اکثر موارد MDF بازخورد فرکانسی بهتری نسبت به چوب های معمولی داره البته به غیر از چوب های خاصی که که درجه فشردگی و فرایند تبدیل خاصی دارند.
    یه نکته کلی هم هست که کلاً جنس بدنه اهمیت کمتری نسبت به طراحی کابینت بلندگوها داره.

11. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این تفاسیر پس مناسبتون هست.اگر صداش هم خوبه پس گزینه عالی ای برای شماست.
    تبدیل 2 به 1 باید بگیرید.
    رایان جان من صدای این اسپیکر رو شنیدم و به نظرم تو این بازار و با قیمت 300 تومن کاملاً می ارزه اگه ورودی صدای آنالوگ کارشون رو راه می اندازه از نظر صدا مناسبه

13. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به تازگی یک سینمای rs33 گرفتم میخواستم بدونم چرا آمپلی ورودی تصویر داره؟ توی کاتالوگش نوشته که تصویر رو از پلیر با یک کابل به hdmi in آمپلی وصل میکنیم و بعد با یک کابل دیگه از hdmi out آمپلی به تلویزیون صدا رو هم با یک اپتیکال به آمپلی وبا یک اپتیکال دیگه از آمپلی به تلویزیون وصل میکنیم چرا تصویر رو مستقیم به تلویزیون و صدا رو فقط به آمپلی ندیم؟ اینجوری دو تا کابل hdmi با دو کابل اپتیکال نیاز هست

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به تازگی یک سینمای rs33 گرفتم میخواستم بدونم چرا آمپلی ورودی تصویر داره؟ توی کاتالوگش نوشته که تصویر رو از پلیر با یک کابل به hdmi in آمپلی وصل میکنیم و بعد با یک کابل دیگه از hdmi out آمپلی به تلویزیون صدا رو هم با یک اپتیکال به آمپلی وبا یک اپتیکال دیگه از آمپلی به تلویزیون وصل میکنیم چرا تصویر رو مستقیم به تلویزیون و صدا رو فقط به آمپلی ندیم؟ اینجوری دو تا کابل hdmi با دو کابل اپتیکال نیاز هست
    شما با يك كابل اچ دي ام اي صدا تصوير همزمان به آمپ ميدي از آمپ به تي وي.اينجوري صدا از امپ و تصوير از تي وي داري
    اپتيكال براي پليرهاي كه اچ دي ام اي ندارن.

16. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •