حواسم نبود گفتم نيمه اول نه ايشون متولد نيمه دوم هستن ! بله متولدان نيمه دوم هر سال اين شرايط رو دارن
البته اينم بگم كه قضيه سال بعدش رو نميدونم يعني اون فعلا معلوم نيست ولي امسال رو ميدونم كه بدون هيچ مشكلي ميتونن شركت كنن !!!
حواسم نبود گفتم نيمه اول نه ايشون متولد نيمه دوم هستن ! بله متولدان نيمه دوم هر سال اين شرايط رو دارن
البته اينم بگم كه قضيه سال بعدش رو نميدونم يعني اون فعلا معلوم نيست ولي امسال رو ميدونم كه بدون هيچ مشكلي ميتونن شركت كنن !!!
شایستی بومی تهران بوده!
دم دوستان گرم
منم برنامه رو دانلود کردم ولی هنوز اجراش نکردم
الان اجراش می کنم ببینم چی میشه
خوب ، اجراش کردم کاملا درست بود
خیلی ممنون از Sky ...
در رابطه با ارور ها:
2 تا ارور میده . 1-وقتی اول میخواهید وارد شید که شما در اینجا ok میکنید میاد بیرون بعدش یه صفحه براتون باز میشه باید اون فلش پایین سمت چپ رو بزنید وارد برنامه بشه
2-وقتی برنامه رو اجرا کردین و یوزر ساختین بازم ارور میده که دوباره میاد بیرون ولی وقتی دوباره باز کنید برنامه رو درست میشه و همه چیز آماده هست
فقط یه چیزی از آزمون هاش نمیشه استفاده کرد؟
یا من فقط نمی تونم؟
بازم ز SKy ممنون![]()
دوستان لینک دانلود برای من باز نمیشه!
لطفا کمک کنید یا کسی برنامرو به صورت انلاین بفرسته برام لطفا!
Last edited by lmohsen; 02-06-2010 at 09:58.
همین الان رفتم کارنامه امتحانات پیش رو گرفتم....
زیرش نوشته بود:
شرایط فارغ التحصیلی را دارد...
آخ جوووووووووووون قبولیدمممممممممممممممممم
فکر می کردم دیف بی افتم ولی خدا رو شکر قبول شدم.
وقتی فهمیدم که قبول شدم کلی روحیه گرفتم واسه ادامه ی مسیر
بادبان ها رو بکشید با سرعت تمام پیش به سوی کنکور...
![]()
از لینک اولی دانلود شد!
sky دستت درد نکنه.![]()
چون اين فقط setup نرم افزاره بنابراين سوالات توش نيستن ولي ميتوني سوالا رو كه خودت داري از طريق نرم افزار جواباشو وارد پاسخبرگ مربوط به همون آزمون تو نرم افزار بكني (مثلا سراسري 83) و بعد كه تموم شد ميگه بهت چند درصد زدي درسا رو و تخمين رتبه و ... و هم چنين امكان اين هست كه بريد تو نرم افزار و جواباي درست و غلط و نزده رو وارد كني تا درصد دقيق هر درس رو بهت بده !
دوست عزيز هم sky man عزيز لينك فورشرد رو گذاشتن و هم من رپيدباز رو ! لينك فورشرد كه حالا حالا ها كار ميكنه ماله رپيدبازم تاريخ expire شدنش رو نميدونم !
آقا مسعود عزيز تبريك ويژه ما رو بپذيريدان شا الله كه بعد 10/4 هم بياي و خبر موفقيتتو بدي !
يا علي
تبریک میگم
خوش به حالتون چه قدر زود نتایج امتحانات نهاییتون اومده
من که رفتم گفتند یک شنبه زنگ بزن اگه آماده بود بیا بگیر!!!
امروز سراسری 87 رو زدم
ادبیات 57
عربی 12
دینی 76
زبان 63
ریاضی 29
فیزیک 57
شیمی 40
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)