تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 754 از 773 اولاول ... 254654704744750751752753754755756757758764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,531 به 7,540 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون. میشه ایرادات این دو مدل LG رو بگین یعنی lw6500 و lw5700. سامسونگی که گفتین چه مزیتی نسبت به این داره؟اگه بخوام بیخیال 3d بودنش بشم آیا چیز خیلی بهتری با همین قیمت ها وجود خواهد داشت که ارزش داشته باشه بیخیال سه بعدی بشم؟
    این تکنولوژی Passive که خوندم خیلی ازش تعریف شده بود و فکر کنم 3D های غیر پسیو انتخاب مناسبی نباشه.
    مزيت خاصي نداره تو سايتهاي مختلف امتيازي كه به اون داده بودن بيشتر از ال جي بود ميخواستم اونو بگيرم حالا كه گرون شد ال جي به صلاحه به نظر من ، 2 اينچم كه بزرگتره ال جي 42 اينچه و سامسونگ 40

داره خودمونی میشه CLP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    گیشا

پيش فرض

حالا اون سوال ما رو که جواب ندادین نظرتون در مورد
    تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن مدل X.VISION LE-40IMP9E
    چیه ؟
    این مدل پنلش ساخت کره جنوبی و مجهز به گیرنده دیجیتال داخلی داره و میتونی تصاویر رو با کیفیت Full HD ببینی و مطمئن هستم گارانتی شرکت مادیران . با اینکه زیاد برند معروفی نیست ولی نسبت به قیمتش و کیفیت تصویرش واقعا قابل رقابت با بقیه برندهاست.
    وضوح تصویر بالا Full HD با رزولوشن 1080 × 1920 پیکسل
    مگاکنتراست دینامیک : 1:3,000,000
    موتور پردازش تصویر M-Star
    زاویه دید بسیار وسیع (178 درجه افقی و عمودی)
    مجهز به تکنولوژی پیشرفته 120HZ
    خروجی صوتی SRS Trusurround XT
    دارای چهار ورودی HDMI

3. 3 کاربر از CLP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه CLP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    گیشا

پيش فرض

والا من تاحالا محصولاتش رو از نزدیک ندیدم
    اما به نظرم زیاد خریدش قابل توجیه نیست چون اونقدر جنس های خوب با قیمت های مناسب از برنهای معروف تو بازار هست که آدم نباید این ریسک رو بکنه
    بله برندهای خیلی بهتری هم هستن و پول بهتری هم میگیرن، X.VISION چند سالیه که تو بازار اومده و کیفیت تصویرش تو مدل های جدیش واقعا خوبه ، این مدلی که دوستمون dada_zebel انتخاب کرده LED و مجهز به گیرنده دیجیتال داخلیه و مهمتر اینکه شرکت سرو صاحابدار مادیران داره تولیدش میکنه. به نظر من انتخاب خوبیه.

5. 2 کاربر از CLP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین که بین این 2 مدل کدوم بهتره یا انتخاب دیگه هم هست برام فقط کیقیت مهمه
    samasung 6920 panasonic palasma u30
    امکانات اصلا
    باز هم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله برندهای خیلی بهتری هم هستن و پول بهتری هم میگیرن، X.VISION چند سالیه که تو بازار اومده و کیفیت تصویرش تو مدل های جدیش واقعا خوبه ، این مدلی که دوستمون dada_zebel انتخاب کرده LED و مجهز به گیرنده دیجیتال داخلیه و مهمتر اینکه شرکت سرو صاحابدار مادیران داره تولیدش میکنه. به نظر من انتخاب خوبیه.
    والا من تا حالا از نزدیک ندیدم
    ایشالا اگر خرید خوب باشه و راضی باشه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین که بین این 2 مدل کدوم بهتره یا انتخاب دیگه هم هست برام فقط کیقیت مهمه
    samasung 6920 panasonic palasma u30
    امکانات اصلا
    باز هم ممنون
    پلاسمای پاناسونیک بهتره چون هرچی باشه پاناسونیک پول مرغوبیت پنل و دوام tv اش رو میگیره ...
    داشتن پنل خوب در tv روی کیفیت تصویر تاثیر میذاره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان - خسته نباشید
    من خیلی وقته که به این تایپیک سر نزدم
    یک تلویزیون میخواستم ال ای دی ، پلاسما بودنش برام مهم نیست
    امکانات اصلا مهم نیست اسمارت نمیخام سه بعدی نمیخام
    فقط کیفیت تصویر برام مهمه
    نمایش رنگ مشکی خوبی داشته باشه - از هر مارکی باشه مهم نیست فقط کیفیت تصویر خوبی داشته باشه
    لطفا چند تا مدل پیشنهاد کنید تا بتونم انتخاب کنم
    اندازه هم - 40 یا 42
    قیمت مهم نیست ولی امکانات لازم ندارم نمیخام پول امکانات و سه بعدی داشتن رو بدم
    با تشکر
    با توجه به اینکه 3d نمیخوای و کیفیت تصویر خیلی برات مهمه راجع به مدل le700m شارپ شک نکن . البته اگه بتونی توی بازار گیرش بیاری . این tv پنلش ژاپنی و full led هست و کیفیت تصویرش بی نظیره . حدود 1600 تومن هست و کنتراست و فرکانس بالایی داره. دارای تکنولوژی کواترون هست و 40 اینچه.

10. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه گشتی تو سایت های مختلف زدم، شما درست می گفتید اکثر تلویزیون های جدید سری ال ای دی DVBT هم دارن ، بودجه من حدود 1500 کمی پائین و بالاست . ممنون میشم در مورد هرتز تلویزیون هم کمی اطلاعات بدید.
    در ادامه صحبت pinokiu عزیز بگم که هرتز همون سرعت refresh شدن تصویر در صفحه هست که هرچی این سرعت بیشتر باشه بهتره و در تصاویر خیلی سریع و متحرک از تاری دید جلوگیری میشه چون تصویر سریعتر refresh میشه و موجب تماشای روان و بدون مشکل تاری دید میشه . البته برای تلویزیونهای 2D فرکانس 100 هرتز واقعا" کافی هست .
    به نظر من اگه میخوای یه کیفیت تصویر خیلی خوب داشته باشی و از برندهای ژاپنی تهیه کنی یا کمی بودجه رو افزایش بده یا 40 اینچ بگیر.
    موفق باشی

12. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حالا اون سوال ما رو که جواب ندادین نظرتون در مورد
    تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن مدل X.VISION LE-40IMP9E
    چیه ؟
    اگر بتونی این مدل رو توی بازار پیدا کنی خیلی خوبه . اگه کیفیت تصویر این tv رو از نزدیک دیده باشی واقعا" از کیفیت تصویرش لذت می بری و به نظر من tv های xvision با خیلی از برندها مثل samsung ، lg و ... برابری میکنه با این تفاوت که قیمتش خیلی مناسبتره . ضمن اینکه پنلش کره ای هست . راستش وقتی کیفیت تصویر خوبش رو دیدم تازه فهمیدم که چرا مادیران با اینهمه عظمتش این tv رو گارانتی کرده . مدل LE-40IMP9E جزء مدلهایی است که با توجه به امکاناتش واقعا" قیمت مناسبی داره.
    مشخصات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگر بتونی این مدل رو توی بازار پیدا کنی خیلی خوبه . اگه کیفیت تصویر این tv رو از نزدیک دیده باشی واقعا" از کیفیت تصویرش لذت می بری و به نظر من tv های xvision با خیلی از برندها مثل samsung ، lg و ... برابری میکنه با این تفاوت که قیمتش خیلی مناسبتره . ضمن اینکه پنلش کره ای هست . راستش وقتی کیفیت تصویر خوبش رو دیدم تازه فهمیدم که چرا مادیران با اینهمه عظمتش این tv رو گارانتی کرده . مدل LE-40IMP9E جزء مدلهایی است که با توجه به امکاناتش واقعا" قیمت مناسبی داره.
    مشخصات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تلویزیون در واقع مونتاژ کدوم برند هست؟
    طراحی خود مادیرانه یا مال یه شرکت دیگست و فقط تو ایران لیبل می خوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •