واقعا کسی نمی دونه چطوری میشه به بازی استادیوم اضافه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا کسی نمی دونه چطوری میشه به بازی استادیوم اضافه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا باید از طریق کیت سرور استادیوم رو وارد کنید
یا این که توسط ggs فایل ها رو جایگزین کنید
دوست عزیز نمیخوام استادیومهای جدید رو با استادیومهای خود بازی عوض کنم میخوام استادیومهای بیشتری تو بازی داشته باشم
مثلا به جای 20 تا استادیوم خود بازی میخوام 50 تای دیگه با بازی اضافه کنم
اصلا این کار شدنی هست یا نه
اگه هست یکی راهنمایی کنه
شاید با کیت سرور بتونی همچین کاری بکنی
البته خودم با کیست سرور تا حالا استادیوم وارد نکردم
فکر کنم برای وارد کردن استادیمو فایلهارو بریزی توی پوشه img در کیت سرور در پوشه cv09
سلام به دوستان عزیز
از شما دوستان تقاضای کمک دارم بالاخص از فاشیست جان لططفا کمک کنید :
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از همه ی دوستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربانتان![]()
من که نگفتم الکی!!! اتفاقاً هکرها خیلی راحت این کار رو می کنن. مگه فکر می کنی کیت سرور بیس کارش برچه اساسه؟؟؟ اون یه فایل که کدها رو داخلش نوشتن و هنگام اجرا کردنش کدهاشو اعمال می کنه. این یه نوعشه و نوع دیگرشم مثل این نوین پدار هست. اما ماله نوین پندار فکر نکنم در اصل فایل دستکاری کرده باشن، بلکه یه قفله. شایدم اصله فایل. چون ندیدم نمی تونم دقیقاً بگم. اما اینکه نمیشه، باید بگم چرا. کاملاً میشه. یکی از بزرگترین decoderهای این بازی در دنیا یه ایرانی به اسم حسن قهرمانیه که در تمام نسخه ها کار decodeکردن و آنالیز کدها رو بر عهده داشته و به juce در ساخت کیت سرور کمک می کرده.
کلاً در ایران که قانون کپی رایت وجود نداره، شما نمی تونه یه جنس اورجینال گیر بیاری!!!! شما باید از سایت خود کونامی سفارش بدی تا خودش واست بفرسته و یا اگر بیرون از ایران آشنا داری واست بفرسته.
در حال حاظر امکانش نیست. چون این کار تا الان با کیت سرور صورت می گرفته که در حال حاظر نسخه فعلی کیت سرور این امکان رو نداره!!!!
می تونی از این سایت بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی کمک کنه ای چه فرومیه!!!
نمیشه استادیوم اضافه کرد
دوست عزیز بهنام جون فکر کنم برای وارد کردن استادیوم فایلهای که دانلود کردی معمولا" بین هستند که پسوند خود فایلهای بازی هستند اونارو در پوشه kitserver/img/cv09 کپی کن همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)