تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 754 از 1135 اولاول ... 254654704744750751752753754755756757758764804854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,531 به 7,540 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بالاخره امروز نوبت به موتور ماشین رسید که باز بشه، اول مخلفات جانبی سیلندر جدا شد:

بعد سرسیلندر:

بعد موتور وارونه شد تا کارتل باز بشه:

بعد پیستون ها خارج شدن:

و درنهایت میلنگ در اومد:

و تمامی قطعات اماده اسید شویی و تمیزکاری شد:

انشالله بعد از تمیز شدن میریم سراغ تعمیر و تعویض قطعات، امروز صندلی ها هم تحویل تودوز شد و تا هفته دیگه اماده میشن.
    Last edited by mard1169; 18-10-2014 at 16:47.

2. 9 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اساتید برای نمد زیر کاپوت چی پیشنهاد میدن ، مال ماشینهای دیگه برای ماشینهای ما میخوره یا باید خودمون درست کنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جناب kcnc من نمیدونم شما کدوم شهر هستین ولی بنده اینجا گشتم و پیدا نشد و از اونجا که نمد مشابهی برای نوا و بیوک در بین ماشینهای جدید وجود نداره بنابراین بهترین کار خرید نمد متری و نصب اون با خارهای پهن در داخل کاپوت هست، حالا باز باید دوستان بیان نظر بدن شاید راه دیگه ای هم باشه:

در ادامه کارهای ماشین یه فن گرم کن شیشه عقب از اوراقی خریدم و سرویسش کردم تا اماده نصب شد:

قبلا باند هم داشتم اما طاقچه عقب وضعیت بدی داشت که امکان نصب اینها وجود نداشت:

به دلیل اینکه جنس نو پیدا نشد من با استفاده از قسمتی از موکتی که برای کف خریده بودم ترمیمش کردم، اینجوری از تعمیر با رنگ یا چرم دوام بیشتری داره و جلوه ای مشابه ماشینهای امروزی به طاقچه میده:

در نهایت هم سوراخ ها در داخل موکت تعبیه شد:

اما مشکلی که وجود داره اینه که جای باند ها در روی بدنه نوا کوچیکتر از اندازه باندهای استاندارد بازار هست، به نظرتون چطوری نصبشون کنم؟

5. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تاقچه خيلي خوب شده، اگر محل نصب باند را بزرگتر كنيد، احتمال اينكه انتهاي باندها به فنرهاي درب صندوق عقب برخورد بكنه زياده.

بايد اندازه گيري دقيقي انجام بديد، من پيشنهاد ميكنم از قابهايي كه براي باند در بازار هست استفاده كنيد كه باعث ميشه باند در سطح بالاتري نسبت به تاقچه قرار بگيره و اينجوري مشكل حل ميشه.

موضوع نصب گيربكس T 5 را بيشتر دنبال كردم و با مطالعه چند انجمن و سايت آمريكايي كه اين كارا را انجام دادن، متوجه شدم تغييرات اصلي معمولا در قسمت عقب و گلداني انتهايي انجام ميشه و بعد محل قرار گرفتن ليور دنده.

انجام اين كار روي نوا امكان داره منتها بايد اول فرم گلداني عقب و پنيون كيلومتر را براي ماشين آماده بكنيم و اكثرا از گيربكس كامارو براي اين كار استفاده كردن، بخصوص گلداني انتهاي اون با پنيون كيلومتر مكانيكي.

حداقل دو مدل گيربكس ديگه هم كه با نمونه T5 هماهنگي داشت و 5 دنده بود را استفاده ميكنند كه البته براي ما با محدوديتهاي زيادي كه داريم قابل دسترسي نيست.

مثل نمونه T 45 يك نفر روي نوا مدل 78 دو در خودش سوار كرده بود و جالب اينكه اين مدل گيربكس نيازي به سيستم كلاچ جديد و گلداني متفاوت نداشت و از همان قطعات گيربكس 4 دنده استاندارد ( saginaw) استفاده كرده بود.

گيربكس دستي كه الان سوار شده و
    ( saginaw) نام داره تا حد زيادي با نمونه هاي ديگه همخواني داره و ميشه با تغييرات كمي با مدلهاي ديگه جابجا بشه.

خلاصه اينكه استفاده از نمونه T5 امكانپذير هست ، اما بخاطر اينكه دست ما مثل همقطاران آمريكايي باز نيست، بايد با احتياط جلو بريم و قبل از خريد، حداقل با يك پوسته و يا مدل خراب آزمايش بكينم و ببينيم چه مقدار تغييرات لازمه و چقدر ممكنه هزينه داشته باشه؟

7. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام بر همقطاران گرامی
    برای کاپوت قفل آویز درست کردم.10cm بالاتر از جاییکه اهرم را به سمت جلو میکشیم تا کابوت را باز کنیم یه سوراخ مستطیلی هست،یه صفحه که وسطش یه U شکل جوش کرده بودم جوش زدم،سپس با فرز صافکاری نموده و با اسپری مشکی رنگ زدم. البته به نظرم قفل زدن به این آویز مگر در شرایطی خاص خطرناک است شاید یه مورد اظطراری پیش بیاید و لازم باشد سر باطری را قطع کنیم یا مثلا موتور جوش بیاید یا هر خدایی ناخواسته ی دیگر ...

یه موم درزگیر ژلاتینی انعطاف پذیر هم به قیمت 6هزار گرفتم و مقداری از آن را با رنگ قهوه ای قاطی کردم و یک دست ترک های داشبورد را پر کردم ، یک یا دو دست دیگر لازم دارد تا ترکها صددرصد پر شوند بعدا عکس خواهم گذاشت.این موم در رنگهای مختلف موجود است اما تنها این رنگش گیر من آمد.

رادیاتور را هم که تعمیر کرده بودم داشتم نصب میکردم ،با وجود دقت بسیار بالایی که داشتم یکمرتبه شلنگ گاز کولر پاره شد و حدود نیم ساعت طول کشید که گاز کولر در جلوی چشمانم خارج شود و من هیچ کاری از دستم بر نمی آمد.البته پوسته ی بیرونی شلنگ کولر در روی رادیاتور در محلی که پاره شد قبلا پارگی شدیدی را تحمل کرده بود و من متوجه ش نشده بودم.
    از یخچال ساز پرسیدم گفت گاز R12 داریم اما تبدیل لازم برای شارژ کولر ماشین نداریم.پرس شلنگ و شارژ کولر می ماند برای 8ماه دیگر اگر عمری بماند.
    یک نکته که لازمه بگم اینه که اگر پره های نازک رادیاتور به هم چسبیده باشند بایستی با دقت و حوصله ی فراوان این پره ها را از هم باز کنیم چون اگر چسبیده باشند مانع جریان هوا و تبادل گرما بین رادیاتور و هوا می شوند و به نسبت مقدار پره های چسبیده به هم ممکن است 5 تا 10 و شاید بیشتر درصد!!! از کارایی رادیاتور کاسته شود.
    همچنین بایستی به دقت گرد و غبار روی پره ها را شست و باقیمانده ی بدن حشرات را هم از بین پره ها بیرون راند.این کار با شستن رادیاتور با آب پرفشار شیر(آب کارواش پره ها را کج میکند) ممکن است البته باید چن ساعت مرتب بین پره ها را خیس کنیم تا این مواد و باقیمانده ی حشرات خیس بخورند و نرم شوند.
    و این هم نوای بنده:

1) راستی ترمز دستی(پایی) ماشین من فعلا ضعیفه ، برای توقفهای کوتاه مدت در شیب ها، ماشین را در دنده مخالف(سربالایی در دنده ی D و سراشیبی در R) قرار میدم، مشکلی پیش نمیاد؟
    2) عکس تودوزی یادم رفت بعدا قرار میدم، اون روکش های صندلی جناب mard (صفحه قبل) فابریک هستند. نیستند؟
    3) هنگامیکه اهرم تنظیم مکان هوادهی(سمت راست) پایین و اهرم سمت چپ در حالت گرم باشد، حتی اگر موتور فن(اهرم بالایی) خاموش هم باشد باز موتور فن با دور آرام کار میکند؟ ایا این حالت طبیعی است؟اگر نیست راه حل چیه؟
    4) افسوس صبح ها بایستی حدود 20 ثانیه استارت را بگیرم تا روشن شود،میترسم استارتر و باتری مستهلک شوند.ساسات برقی و اون یکی قطعه ی گرد روی کاربرات خرابند. البته وقتی ماشین گرم یا نسبتا گرمه با یه نیش استارت هم روشن میشه.
    نظر شما در مورد استفاده از اسپری پاک کننده و شوینده ی داخل کاربراتور چیه؟
    Last edited by hamid-r-s; 20-10-2014 at 02:42.

9. 7 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1) راستی ترمز دستی(پایی) ماشین من فعلا ضعیفه ، برای توقفهای کوتاه مدت در شیب ها، ماشین را در دنده مخالف(سربالایی در دنده ی D و سراشیبی در R) قرار میدم، مشکلی پیش نمیاد؟

بايد حتما ترمز دستي را بطور مناسبي رگلاژ كنيد.
    اين كار با رگلاژ ترمز چرخهاي عقب انجام ميشه و تاثير مستقيم و زيادي روي كارايي ترمز دستي داره و در ادامه با استفاده از رگلاژ كابل ترمز دستي در قسمتي كه از زير ماشين به دوتا كابل مجزاي هر چرخ متصل شده.
    توي گيربكسهاي اتوماتيك آمريكاي تنها وضعيتي كه گيربكس قفل ميشه و ماشين حركت نميكنه، حالت پارك ( P ) هست و در بقيه موارد ماشين به راحتي با فشار دست و هل دادن حركت ميكنه( وقتي كه ماشين خاموش باشه) بنابراين گذاشتن در وضعيت ( D ) تاثيري نداره.
    از طرفي اگر ترمز دستي بخوبي عمل نكنه، فشار حركت ماشين در سرازيري يا سربالايي به گيربكس وارد ميشه و ضامن نگهدارنده وضعيت پارك ممكنه بشكنه يا دچار فرسودگي شديد بشه و ديگه به درستي كار نكنه، پس بهترين كار اينه كه هرچه زودتر وضعيت ترمز دستي را درست كنيد.

3) هنگامیکه اهرم تنظیم مکان هوادهی(سمت راست) پایین و اهرم سمت چپ در حالت گرم باشد، حتی اگر موتور فن(اهرم بالایی) خاموش هم باشد باز موتور فن با دور آرام کار میکند؟ ایا این حالت طبیعی است؟اگر نیست راه حل چیه؟

خاموش و روشن شدن فن كولر و بخاري تنها با حركت اهرم وضعيت دريچه ها ( سمت راست) صورت ميگيره و اهرم سمت چپ و يا درجه تنظيم سرعت فن تاثيري توي روشن و خاموش بودن اون نداره. من تابحال نديدم كه بجز اين حالت فن كار بكنه و اگر اينطور باشه احتمالا برق جدا و يكسره براي اون كشيده شده.

4) افسوس صبح ها بایستی حدود 20 ثانیه استارت را بگیرم تا روشن شود،میترسم استارتر و باتری مستهلک شوند.ساسات برقی و اون یکی قطعه ی گرد روی کاربرات خرابند. البته وقتی ماشین گرم یا نسبتا گرمه با یه نیش استارت هم روشن میشه.
    نظر شما در مورد استفاده از اسپری پاک کننده و شوینده ی داخل کاربراتور چیه؟

اينهم مربوط به ساسات ميشه و بايد اون را تنظيم و راه اندازي كنين. وضعيت قرار گرفتن اهرمها و خروسك ساسات و همينطور چوك حرارتي و وكيوم ساسات هم مهم هست. اين موارد را چك كنين تا مشكل پيدا بشه.
    قبل از استارت زدن چند بار پدال را تا ته فشار بديد و رها كنيد تا مقداري بنزين از افشانك به داخل دهنه كاربراتور پاشيده بشه و با نگه داشتن پدال به حالت نيش گاز و استارت زدن احتمالا موتور زودتر و راحتتر روشن بشه.
    اسپري هاي تميز كننده كاربراتور كارايي خوبي دارن و من هم گاهي استفاده ميكنم، هم در حالت روشن و با اسپري كردن در دهانه كاربراتور و هم براي تميز كردن بدنه و بخشهاي خارجي اون تا به مرور جرم و غبار و خاك و چربي باعث كم شدن كارايي بخشهاي مختلف كاربراتور نشده و همه چيز بطور روان و مطمئن كار بكنه.

11. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

باک نشتی داشت بازش کردم دو روزی را بیرون گذاشتم تا بنزین باقی مانده کاملا بخار بشه ، گاز ال پی جی روش نصبه اما ازش استفاده نمیکنم به اجبار اون روز بعد از باز کردن باک با گاز روشن کردم آمپر بنزین رفت روی F ،باک را دادم نشتیش را برطرف کردند نصبش کردم وسیمهاش وصل شد مقداری بنزین داخلش ریختم استارت زدم چند دقیقه ای کار کرد اما آمپر سر جاش نیامد رفتم 40 لیتربنزین زدم فرقی نکرد پست صفحه748را مطالعه کردم
    طبق فرمایش شما

داخل صندوق عقب و درست در پايين محلي كه زبانه قفل صندوق قرار داره، سوراخي هست كه يك سيم از زير ماشين وارد صندوق عقب شده و به دسته سيمكشي ماشين وصل هست و يك سوكت مشكي داره. اون سوكت را باز كنين و از بدنه يك منفي به سيمي كه به دسته سيمكشي وصل شده بديد و سوئيچ ماشين را باز كنين. اين حالت اگر درجه نشانگر بنزين در صفحه كيلومتر به سمت آخر و پر رفت، يعني كه كل مدار سيمكشي و درجه نشانگر سالم هستد
    این کار را انجام دادم اما برعکس عمل کرد به جای اینکه سمت پر بره سمت خالی رفت(رفت روی ساعت9) ! وقتی هم برق + مستقیم از باطری میدم میره سمت پر !
    درضمن برقش راچک کردم 7ولت هستش ،با لامپ از نوع پشت آمپر تستش کردم به زور روشن شد

Last edited by kcnc; 21-10-2014 at 15:45.

13. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فكر ميكنم بهتره كه درجه داخل باك را باز كنيد و آزمايش كنيد، و احتمالا در زمان باز و بسته كردن باك ماشين يك اتصال كوتاه وجود داشته كه تنظيم و يا كيفيت نشانگر را بهم زده.
    براي آزمايش سوئيچ را باز كرده( سيمهاي اون بايد متصل باشه) و شناور درجه توي باك را حركت بديد و فرم پر و خالي بودن باك را مشابه سازي كنيد و در همان حالت وضعيت نشانگر بنزين در پانل را در حالتهاي مختلف درجه و شناور توي باك بررسي كنيد تا مشكل مشخص بشه.

اگر همخواني و هماهنگي وجود نداشت پس به احتمال زياد مشكل از سمت درجه داخل پانل ميتونه باشه كه بايد باز و بررسي كنيد.
    بيشترين ايرادات از مقاومت سراميكي پشت اون بوجود مياد كه يا بايد تعويض بشه و يا با ابداعي ديگه وضعيت اوليه براي اون بوجود بياد.

15. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

امروز بعد از اینکه قطعات از اسید شویی اومد مشخص شد که سرسیلندر به دلیل مشکل جای یک شمع و ترک کوچیکی که در محل یک سوپاپ داره به درد بخور نیس و درنتیجه یک سرسیلندر در حد نو خریداری کردم:

میلنگ هم در قسمت پولی وضعیت جالبی نداشت و با اینکه توسط تراشکار سلامتش کاملا تایید شد ولی برای رفع عیبش میلنگ و پولی به یک تراشکار دیگه سپرده شد:

کار روی تمام قسمتها به صورت روزانه همچنان ادامه دارد.

17. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

خیلی ممنونم علی آقای عزیز
    با راهنمایی شما ماشین سریعتر روشن میشه اما همچنان نیاز به تهیه ی ساسات احساس میشه.
    من وقتی ماشین روشنه و برای چند لحظه کوتاه بخام ماشین را خاموش نکنم ماشین را در سربالایی در وضعیت D و در سرپایینی در وضعیت R قرار میدم و در جاده هموار در N، البته در هر حال دستی ضعیف را هم باهاش استفاده میکنم.این کار ضرر داره؟(مثلا ۳۰ چهل ثانیه)

19. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •