تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 754 از 2550 اولاول ... 25465470474475075175275375475575675775876480485412541754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,531 به 7,540 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اوه اوه اوه . یه خانوم همین الان زنگ زد میگه من به خاطر این نامه ی تهدید آمیز شما الان زنگ نزدم و زنگ زدم مشکل شما رو برطرف کنم و نامه ی شما رو به بخش حقوقی ندادم و در صورت شکایت بخش حقوقی ما نیز در این کار هستن . من الان رفتم و از پشتیبانی فنی پرسیدم و گفتند که ما بر پایه ی کابل مسی داریم سرویس می دیم و حداقل 30 کیلو بایت از سرعت شما کاهش پیدا میکنه به خاطر نویز . و شما دارین بهترین سرعتو می گیرین . خلاصه اگر شکایت کردین ما در خدمتیم .
    نگین اینا ایمیل ها رو نمی خونن 1 ساعت پیش ایمیل زدم .

---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

بچه ها اگه دوست داشتین ایمیلم رو هم بگذارم تا ببینین این چرا هار شده بود و اینقدر واق واق می کرد .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

آره بذار ایمیلو ببینیم چی نوشتی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آره بذار ایمیلو ببینیم چی نوشتی؟

با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده شکایت نامه ای از شما به دلیل کم فروشی اینترنت تهیه کرده ام که در صورت برطرف نشدن مشکلم به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یا شرکت زیرساخت ارائه خواهم کرد . مشکل من بدین شرح می باشد .
    بنده دارای سرویس 2 مگ ( وی آی پی ) شرکت شما می باشم . حداقل سرعتی که باید به بنده ارائه می کردید باید 256 کیلو بایت می بود که بطور میانگین این سرعت بنده 220 می باشد . بنده نویز خط تلفنم بسیار عادی است و مشکلی در این ضمینه وجود ندارد چون سیمی که از بیرون آمده را به صورت مستقیم به نویزگیر وصل کرده ام و هیچ تلفنی روی خطی که ای دی اس ال وجود دارد ندارم . بنده فکر کنم مشکل را می دانم . من زمانی که سرویسم 128 بود داون استریم من را روی 2 مگ بسته بودین . مسلما در جریان هستین که اگر سرعتی که شما به بنده میدهید حتی 20 مگ باشد و داون استریم 2 مگ سرعتم به هیچ وجه از 2 مگ تجاوز نمی کند . بنده پیشنهاد دارم داون استریم بنده را افزایش دهید تا ببینیم مشکل حل می شود .
    در ضمن این سرعت دانلودم از سرور شما با فایروال و آنتی ویروس و خلاصه هر چیزی که از پهنا را اشکال می کند را خاموش کده ام و سرعت خالص بنده می باشد . البته دقت کنین این تست از سرور کاملا کم بازدید و کم استفاده شما آن هم در زمانی خارج از زمان دانلود رایگان می باشد که مسلما پهنای باند آزاد می باشد :
    [FONT='times new roman', 'new york', times, serif] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[FONT='times new roman', 'new york', times, serif]سرعت دانلود سرویس کلاسیک 120 کیلوبایت است و بنده 3 برابر قیمت سرویس کلاسیک را می دهم که سرعتم فقط یک برابر آن است . آیا این صحیح می باشد ؟ در ضمن سرعت دانلود سرویس توربو 170 است و لطفا قیمتش را با وی آی پی مقایسه کنید . با توجه به این تفاوت قیمت چرا سرعت من فقط 60 کیلوبایت از توربو بیشتر است ؟[/FONT]
    [FONT='times new roman', 'new york', times, serif]و اما سرعت دانلودم در زمان رایگان . تایم رایگان 6 ساعت می باشد . من دیشب و پریشب دقیقا در زمان رایگان 4.56 گیگ دانلود داشتم . 4.56 گیگ در 6 ساعت . که اگر حساب کنید میانگین سرعتم 221 می شود که برای سرویس 2 مگ کم می باشد . امیدوارم مشکل بنده را سریعتر رفع کنید . ممنونم [/FONT]
    [/FONT]

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ویرایش شد . کسایی که پستو دیدن تو خودشون نگه دارن .
    Last edited by razmjoo; 22-06-2011 at 16:23.

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

پس به هیچ جا نرسید ! شما با 230 کیلو بازم ناراحتی ما با 30 کیلو باید چی بگیم ؟!

6. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده شکایت نامه ای از شما به دلیل کم فروشی اینترنت تهیه کرده ام که در صورت برطرف نشدن مشکلم به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یا شرکت زیرساخت ارائه خواهم کرد . مشکل من بدین شرح می باشد .
    بنده دارای سرویس 2 مگ ( وی آی پی ) شرکت شما می باشم . حداقل سرعتی که باید به بنده ارائه می کردید باید 256 کیلو بایت می بود که بطور میانگین این سرعت بنده 220 می باشد . بنده نویز خط تلفنم بسیار عادی است و مشکلی در این ضمینه وجود ندارد چون سیمی که از بیرون آمده را به صورت مستقیم به نویزگیر وصل کرده ام و هیچ تلفنی روی خطی که ای دی اس ال وجود دارد ندارم . بنده فکر کنم مشکل را می دانم . من زمانی که سرویسم 128 بود داون استریم من را روی 2 مگ بسته بودین . مسلما در جریان هستین که اگر سرعتی که شما به بنده میدهید حتی 20 مگ باشد و داون استریم 2 مگ سرعتم به هیچ وجه از 2 مگ تجاوز نمی کند . بنده پیشنهاد دارم داون استریم بنده را افزایش دهید تا ببینیم مشکل حل می شود .
    در ضمن این سرعت دانلودم از سرور شما با فایروال و آنتی ویروس و خلاصه هر چیزی که از پهنا را اشکال می کند را خاموش کده ام و سرعت خالص بنده می باشد . البته دقت کنین این تست از سرور کاملا کم بازدید و کم استفاده شما آن هم در زمانی خارج از زمان دانلود رایگان می باشد که مسلما پهنای باند آزاد می باشد :
    [FONT='times new roman', 'new york', times, serif] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[FONT='times new roman', 'new york', times, serif]سرعت دانلود سرویس کلاسیک 120 کیلوبایت است و بنده 3 برابر قیمت سرویس کلاسیک را می دهم که سرعتم فقط یک برابر آن است . آیا این صحیح می باشد ؟ در ضمن سرعت دانلود سرویس توربو 170 است و لطفا قیمتش را با وی آی پی مقایسه کنید . با توجه به این تفاوت قیمت چرا سرعت من فقط 60 کیلوبایت از توربو بیشتر است ؟[/FONT]
    [FONT='times new roman', 'new york', times, serif]و اما سرعت دانلودم در زمان رایگان . تایم رایگان 6 ساعت می باشد . من دیشب و پریشب دقیقا در زمان رایگان 4.56 گیگ دانلود داشتم . 4.56 گیگ در 6 ساعت . که اگر حساب کنید میانگین سرعتم 221 می شود که برای سرویس 2 مگ کم می باشد . امیدوارم مشکل بنده را سریعتر رفع کنید . ممنونم [/FONT]
    [/FONT]
    البته باید می نوشتین 2 برایر
    یک برابر که همون سرعت 120 میشه

8. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یادم رفته بود اینجا ایرانه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

بچه ها یادتون هست چند وقت پیش همه یه جایی میخواستیم واسه صحبت آزادانه؟
    حالا من این سایتو باز کردم واسه همه بر و بچ آزربایجانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرکی بیاد قدمش روی چشم
    مطمئنا به کمک همتون نیاز خواهم داشت و به چند تا مدیر نیاز داریم و مهمتر از همه به یه گرافیست نیاز داریم

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

راستی بچه ها یه نگاهی به فرومش بندازین اگه کم و کاستی داره بگین

11. 3 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بچه ها یادتون هست چند وقت پیش همه یه جایی میخواستیم واسه صحبت آزادانه؟
    حالا من این سایتو باز کردم واسه همه بر و بچ آزربایجانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرکی بیاد قدمش روی چشم
    مطمئنا به کمک همتون نیاز خواهم داشت و به چند تا مدیر نیاز داریم و مهمتر از همه به یه گرافیست نیاز داریم

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

راستی بچه ها یه نگاهی به فرومش بندازین اگه کم و کاستی داره بگین
    اول از همه به جای (ز) باید (ذ) بزنی.

13. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

والا یکم هم روی من حساب کن
    فقط یکم ها

15. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •