تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 754 از 762 اولاول ... 254654704744750751752753754755756757758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,531 به 7,540 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی ممنون برای نظرتون خیلی خوشحال میشم دوستان عکس هامو نقد کنن هرچی کوبنده تر بهتر !!
    دفعه بعدی یادم باشه نقدمو PDF کنم پس ممکنه دو الی سه صفحه بنویسم.

متوچه منظورتون از هاله دور عکس نشدم،توی عکس های ماکرو بهتره بکگراند محو باشه تا حواس آدمو از سوژه اصلی دور نکنه
    حرفت درست و متین.باید روی پروانه فوکوس کنی و وسلام.دیگه ادیت نمیخواد که.فوکوس خوب خوش پس زمینه رو محو میکنه.الان عکس اصلی رو با ادیتش مقایسه کردم دیدم تموم کارو نابود کردی تو .
    کل ادیت یه نفر تو عکسش توی این تایپیک به نظر من باید به کم دست بردن تو کنتراست باشه و به کم هم رنگ.
    چراشم میگم.دوربین های دیجیتال مثل دوربین های لنز خور نمیتونن UV رو جمع کنند.به تن آبی توی عکسا هست اونو بردارن کافیه.
    درمورد رنگ هم حالا یه ارفاقی بدیم به دوستان یخوان جلوه رنگی کارشونو بیشتر کنند یا عکس رنگیشونو سیاه و سفید تو معرض نمایش بزارن.
    شاید هم منظورتون سفیدی ته بال های پروانست .. درسته ؟ اون قسمت عکس آسمون بود حذفش کردم،ته بال های پروانه رو به خاطر حالتی که داشت نتونستم دقیق سبز کنم دیگه این طوری شد
    م چهمه فتوشاپ کارها و یا هر ادیتوری رو میشه توی همین کنج و زوایای کار گرفت که نمیتونن کارو شارپ کنن مجبور میشن محو کار کنن.دور پروانه ات دقیقا روایتگر همین مصداقه.
    اینم هر دو عکس بدون ادیت(من حرفی ندارم که همه عکس هامو هم ادیت شدشو بذارم هم بدون ادیتش فقط حجم تایپیک بالا نمی ره ؟)
    لازم به ارائه عکس با ادیت نیست.عکس با ادیت رو میتونی فقط کوچیک شده رو قرار بدی که با کلیک روی اون ما بزرگ شده اونو ببینیم.این کار فک کنم حجم و بالا نمیبره.بازم اگه دید مخالفت میکنن که حجم تایپیک بالا میره میتونی هر کدومو که واقعی تره توی کارت قرار بدی.نه اونی که ساختگیه.
    هنر یه عکاس رو باید توی حین عکاسیش دید نه توی ادیت کار.( 30تا دانشجو سر یه کلاس یه پارچه ساتن فیروزه ای داشتیم و یه انار یا یه پروژکتور و مایقی وسایل اما 30تا دانشجو عکساشون از زمین تا آسمون فرق میکرد.زوایه دید.نورپردازی.محل قرار گیری عکاس.انتخاب مدل عکسبرداری ( دوربین دیجیتال) یا انتخاب دیافراگم و سرعت شاتر و خیلی چیزای دیگه تاثیر گزاره.طبیعت خدا که دیگه جای خودشو داره.ماییم و یه دنیا سوژه و موقعیت)

2. 4 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

الان عکس اصلی رو با ادیتش مقایسه کردم دیدم تموم کارو نابود کردی تو .
    میشه دقیقا بگید کجای عکس نابود شده ؟!! (فکر کنم بیشتر مظورتون همون هاله ته بال های پروانه باشه نه؟ در این مورد حق با شماست)

واقعا شما عکس سمت راست رو ترجیه میدین؟

حرفت درست و متین.باید روی پروانه فوکوس کنی و وسلام.دیگه ادیت نمیخواد که.فوکوس خوب خوش پس زمینه رو محو میکنه،کل ادیت یه نفر تو عکسش توی این تایپیک به نظر من باید به کم دست بردن تو کنتراست باشه و به کم هم رنگ.
    هنر یه عکاس رو باید توی حین عکاسیش دید نه توی ادیت کار.( 30تا دانشجو سر یه کلاس یه پارچه ساتن فیروزه ای داشتیم و یه انار یا یه پروژکتور و مایقی وسایل اما 30تا دانشجو عکساشون از زمین تا آسمون فرق میکرد.زوایه دید.نورپردازی.محل قرار گیری عکاس.انتخاب مدل عکسبرداری ( دوربین دیجیتال) یا انتخاب دیافراگم و سرعت شاتر و خیلی چیزای دیگه تاثیر گزاره.طبیعت خدا که دیگه جای خودشو داره.ماییم و یه دنیا سوژه و موقعیت)
    در مورد ادیت نظر من با نظر شما فرق می کنه،بکگراندی که دوربین من میده با بکگراند دوربین های حرفه ای خیلی فرق می کنه و اکثر عکس هایی که میگیرم بکگراندشون شلوغ میشه و باید با فتوشاپ تارش کنم و شارپنسی که لنز دوربین من میده هم با شارپنس لنز دوربین های حرفه ای فرق میکنه و کمتر از اوناست و باید با فتوشاپ شارپنس رو زیاد کنم،کلا انگار داری محیط اطراف رو از پشت یه شیشه کثیف می بینی و باید ادیتش کرد تا طبیعی تر بشه،به نظر من بعضی وقت ها نیازه ادیت بیشتر از یه افزایش کنتراست و تغییر رنگ باشه مثلا این عکس که آسمون بکگراندشو خراب کرده و یکدستی اونو به هم زده شاید من خیلی توی یکدست کردن بکگراند موفق نبودم ولی به نظرم باید این کارو انجام داد حالا بعدا که بیشتر یاد گرفتم یهتر انجامش میدم

اکثر عکاس های ماهر که از عکس هاشون توی سایت های ایرانی و خارجی استقبال میشه ادیتور های ماهری هم هستن در حالی که یه تغییر کنتراست و افزایش اشباع رنگ ساده مهارت خاصی نمی خواد !

. . .

اینایی که نوشتم نظر منه و به نظر شما هم احترام میذارم اگه امکانش هست دوستان دیگه هم نظراتشونو بگن ممنون میشم
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک parvanddd.jpg  

4. 9 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میشه دقیقا بگید کجای عکس نابود شده ؟!! (فکر کنم بیشتر مظورتون همون هاله ته بال های پروانه باشه نه؟ در این مورد حق با شماست)
    همینی که توس عکس اصلی هیچ هاله ای نیست این یعنی عکس سالم.(از نظر من.....مثالشم میتونم توی عکس پرتره بزنم.متاسفانه بعضیا فکر میکنن هر چی توی رتوش صورت محوی بیشتری به کار بره ادیت عکس زیباتری رو پس رقم زدن.در صورتی که باید در ادیت صورت ضمن رفع نواقص عکس بافت صورت و هم حفظ کرد.که متاسفانه توی رتوشای اکثر عکاسی های امرزی میبینیم که صورت ها رو اونقدر محو میکنن که در مقایسه با سایر اجزای چهره اصلا نامتعارفه .)
    واقعا شما عکس سمت راست رو ترجیه میدین؟
    متاسفانه یا خوشبختانه باید بگم بله.چون عکس اصلی پویایی داره که حس عکاس رو میرسونه.توی اون بنا کمترین ادیت رو کردی.در حد رنگو کنتراست.اما اینجا کلا پس زمینه رو عوض کردی.دلیلی نداره چون پروانه تو توی فضای باز که ممکنه قسمتی از بکگراندت بشه آسمون همچین ادیتی رو براش در نظر بگیری.
    این اصلا موردی نداره.فوقش یه کم با تیره کردن بال پروانه اونو از پس زمینه جدا میکردی.

اکثر عکاس های ماهر که از عکس هاشون توی سایت های ایرانی و خارجی استقبال میشه ادیتور های ماهری هم هستن در حالی که یه تغییر کنتراست و افزایش اشباع رنگ ساده مهارت خاصی نمی خواد !
    یه نمونه عکس اگه داری از ادیت پروانه بزار من گشتم چیزی توی فایل هام نبود.میخوام ببینیم چطوری ادیت هاشون.من ادیت عکسو در همین حد قبول دارم.بیشتر از این دیگه جاش توی این تاپیک نیست.یه تاپیک جداگانه باید زد.

سمت چپ ادیت من برای همه عکسهامه.در همین حد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 7 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

8. 13 کاربر از hosseinkia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 9 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام ، من سعید هستم ، گرافیست ، ادیتور و عکاس ! عکس توی آواتارمم خودمم البته با افکت ها و ادیت های خیلی خفن !
    اولین بارمه توی این تاپیک عکس میذارم ، خوشحال میشم نظرتونو بدونم در مورد این عکس :
    این عکس قدیمیه یخورده ، به زودی عکس های جدیدمو میزارم !

12. 11 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

همینی که توس عکس اصلی هیچ هاله ای نیست این یعنی عکس سالم.(از نظر من.....مثالشم میتونم توی عکس پرتره بزنم.متاسفانه بعضیا فکر میکنن هر چی توی رتوش صورت محوی بیشتری به کار بره ادیت عکس زیباتری رو پس رقم زدن.در صورتی که باید در ادیت صورت ضمن رفع نواقص عکس بافت صورت و هم حفظ کرد.که متاسفانه توی رتوشای اکثر عکاسی های امرزی میبینیم که صورت ها رو اونقدر محو میکنن که در مقایسه با سایر اجزای چهره اصلا نامتعارفه .)

متاسفانه یا خوشبختانه باید بگم بله.چون عکس اصلی پویایی داره که حس عکاس رو میرسونه.توی اون بنا کمترین ادیت رو کردی.در حد رنگو کنتراست.اما اینجا کلا پس زمینه رو عوض کردی.دلیلی نداره چون پروانه تو توی فضای باز که ممکنه قسمتی از بکگراندت بشه آسمون همچین ادیتی رو براش در نظر بگیری.
    این اصلا موردی نداره.فوقش یه کم با تیره کردن بال پروانه اونو از پس زمینه جدا میکردی.

یه نمونه عکس اگه داری از ادیت پروانه بزار من گشتم چیزی توی فایل هام نبود.میخوام ببینیم چطوری ادیت هاشون.من ادیت عکسو در همین حد قبول دارم.بیشتر از این دیگه جاش توی این تاپیک نیست.یه تاپیک جداگانه باید زد.

سمت چپ ادیت من برای همه عکسهامه.در همین حد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    پست های شما همه خوندم. منم با نظر دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در به اشباع رفتن رنگها در بعضی از عکسهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم. ولی خب نظرات در ادیت کاملا با هم فرق داره. البته مانیتور و . . . در عکس خیلی تاثیر داره. بعضی از مانیتورها عکسها رو کم رنگ نشون میدن و طرف میره هی عکس پر رنگ میکنه!
    کلا ادیت اگر زیاد باشه عکس رو مصنوعی میکنه مخصوصا در دوربینهای کامپکت که خیلی خودشو نشون میده!
    توی این عکس پروانه هم رنگها به دید من کمی پر رنگه و اون حاله ی بالای بال پروانه به عکس خیلی لطمه زده! بهتره اینجور عکسهای بد قلق که ادیت خور خوبی نیستند ادیت نشن!

اگر هم موافق باشید دوستان من بعد لینک عکس ادیت نشده هم بزارند. این کار باعث میشه از طرز ادیت دوستان هم بهره ببریم.

14. 6 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام ، من سعید هستم ، گرافیست ، ادیتور و عکاس ! عکس توی آواتارمم خودمم البته با افکت ها و ادیت های خیلی خفن !
    اولین بارمه توی این تاپیک عکس میذارم ، خوشحال میشم نظرتونو بدونم در مورد این عکس :
    به نظر من مهم ترین مشکل این عکس اینه که سوژه ای نداره

جیگرم
    FZ35
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک e2.jpg  

16. 12 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام: دوست عزیز من هر چقدر به عکس نگاه میکنم متوجه شاخصه اصلی اون نمیشم . اگر هدف نشان دادن رنگهای زیبای پاییزی بوده به نظر من با این افکت و بلور شدن خیلی گویا نیست.

18. 5 کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بعد از مدتی غیبت بازم مزاحم شدیم

توی اتوبان ترافیک سنگینی بود ، یه پسر خیلی کوچیک دست فروش اومد از کنارم رد شد ، شاید به جرات بگم کمتر از 7 سال داشت ، خیلی کوچیک بود ، یه بچه تو اون سن کودکی با یه کیسه روی دوشش ، اتوبان ، دست فروشی ، هوای گرم ... همینطور اومد از کنارم رد شد و رفت ... رفت ... رفت ... رفت...

سعی کردم یک تصویر با موبایلم ازش ثبت کنم ...

Last edited by SIMON137; 24-06-2012 at 04:30.

20. 10 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •