تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 754 از 1126 اولاول ... 254654704744750751752753754755756757758764804854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,531 به 7,540 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این نرم افزار درصورتی کار میکنه که دیوایس مورد نظر دیتکت شده باشه اگر هارد شما در disk managment هم نیست باید اول از همه چک کنید موتور هارد کار میکنه یا نه اگه کار میکنه میتونه از کابل هارد یا برد یا فریم ویر هارد باشه

هارد حتما روی یک سیستم دیگه تست بشه
    نه در دیوایس منیجر که نیست بله موتورش حرکت داره از کابل هم نیست چون کابلش رو به یک هارد دیگه میزنم کار میکنه روی یک سیستم دیگه هم نمیاد چیکار باید بکنم
    هاردم هم seagate free agent goflex 1 tb هست.امیدی به برگشت اطلاعات هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام
    اطلاعات در مورد تنظیمات AAM در برنامه ی HD Tune Pro میخواستم.

با تشکر

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

قسمت status نوشته failed

این عکسشه
    Last edited by starpars; 18-10-2013 at 11:30.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    اطلاعات در مورد تنظیمات AAM در برنامه ی HD Tune Pro میخواستم.

با تشکر
    سلام .

همانطوریکه در manual برنامه HD Tune گفته شده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - صفحه 35) از این قسمت برای کاهش seek noise یا افزایش سرعت در seek استفاده میشه . قبل از هر چیزی باید مطمئن بشید که هارد مورد نظر از AAM ساپورت میکنه . در صورتیکه هارد از AAM ساپورت کنه در قسمت info این برنامه گزینه Automatic Acoustic Management تیک میخوره . حداقل 128 و حداکثر 254 هست و هرچه این مقدار بیشتر باشد پرفورمنس به همراه صدای بیشتر بوجود خواهد آمد .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

قسمت status نوشته failed

این عکسشه
    رو تست hdd regenerator بردید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام .

همانطوریکه در manual برنامه HD Tune گفته شده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - صفحه 35) از این قسمت برای کاهش seek noise یا افزایش سرعت در seek استفاده میشه . قبل از هر چیزی باید مطمئن بشید که هارد مورد نظر از AAM ساپورت میکنه . در صورتیکه هارد از AAM ساپورت کنه در قسمت info این برنامه گزینه Automatic Acoustic Management تیک میخوره . حداقل 128 و حداکثر 254 هست و هرچه این مقدار بیشتر باشد پرفورمنس به همراه صدای بیشتر بوجود خواهد آمد .
    تشکر دوست عزیز. هارد من وسترن دیجیتالِ یک ترا بایت بِلو هستش و گزینه Automatic Acoustic Management تیک خورده. چند روزه که این هارد رو خریداری کردم و هارد هیچ مشکلی نداره. برنامه ی hd tune هم سالم بودن هارد رو تصدیق میکنه. اما یه صدای خفیفِ قُل قُلی در هنگام کار کردن ازش خارج میشه که البته در هنگام کپی کردن چیزی روی هارد این صدای قُل قُل بلندتر میشه. در برنامه ی hd tune و منوی aac زمانی که ولوم رو 128 قرار میدم و سِت میکنم صدا از کار میفته اما مشکلی که هست اینه زمانی که کامپیوتر رو ری استارت میکنم ولوم دوباره روی 254 قرار میگیره و صدای قُل قُل به گوش میرسه. چطور میتونم این ولوم رو همیشه روی 128 نگه دارم و یا راهِ دیگه ای برای حل این مشکل هست؟ در ضمن بهترین امتیاز میانگین بنچمارک برای یک هارد 1 ترا چقدر باید باشه؟

Last edited by hamedm; 18-10-2013 at 20:37. دليل: غلط املایی

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

رو تست hdd regenerator بردید ؟
    نه اون چطوره؟ کدوم قسمتش برم تست کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام من یک هارد 500 گیگ سیگیت دارم که فکر میکنم بد سکتور شده یو اس بی 3 هست و میدونم رابط مشکلی نداره چون با هارد دیگه کار میکنه و این هارد خراب رو به لپ تاپهای دیگه هم زدم اصلا لپتاپ نیمخونه و هنگ میکنه ولی در قمست دیوایس منیجر پیداست فقط چند بار رو مک اپل کار کرد و دوباره کار نکرد همون چند بار هم بعضی فایلها رو میخواستم بریزم رو لپتاپ قفل میکرد صدا میده یعنی موتورش کار میکنه چراغش جدیدا دیرتر روشن میشه با نرم افزار hddهم میخوام درستش کنم نرم افزار میزنه pleas wait و رو همین میمونه و تکون نمیخوره درصورتی یک هارد دیگه رو زدم نرم افزار به راحتی اسکنش کرد اطلاعات رو هارد هم خیلی مهمه امیدوارم کامل گفته باشم میشه راهنمایی کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

دوستان میدونید این مشکل هارد قابل حل هستش . یا خیر؟
    با برنامه HDD regenerator هم اسکن کردم هیچ بد سکتوری پیدا نکرد . هارد هه لپ تاپمه ...
    راه حلی دارین مشکل رو حل کنم یا راه اول و اخر تعویض هارده ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام .

تشکر دوست عزیز. هارد من وسترن دیجیتالِ یک ترا بایت بِلو هستش و گزینه Automatic Acoustic Management تیک خورده. چند روزه که این هارد رو خریداری کردم و هارد هیچ مشکلی نداره. برنامه ی hd tune هم سالم بودن هارد رو تصدیق میکنه. اما یه صدای خفیفِ قُل قُلی در هنگام کار کردن ازش خارج میشه که البته در هنگام کپی کردن چیزی روی هارد این صدای قُل قُل بلندتر میشه. در برنامه ی hd tune و منوی aac زمانی که ولوم رو 128 قرار میدم و سِت میکنم صدا از کار میفته اما مشکلی که هست اینه زمانی که کامپیوتر رو ری استارت میکنم ولوم دوباره روی 254 قرار میگیره و صدای قُل قُل به گوش میرسه. چطور میتونم این ولوم رو همیشه روی 128 نگه دارم و یا راهِ دیگه ای برای حل این مشکل هست؟ در ضمن بهترین امتیاز میانگین بنچمارک برای یک هارد 1 ترا چقدر باید باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •