ساکتي رو به نبود فرد ميگي يا نبود بحث ؟؟
فکر کنم از بس همه رو اعصاب هم راه رفتن خسته شدن و رفتن استراحت
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ساکتي رو به نبود فرد ميگي يا نبود بحث ؟؟
فکر کنم از بس همه رو اعصاب هم راه رفتن خسته شدن و رفتن استراحت
بسی خندیدیم.رفتار حرفه اي همينه ديگه وقتي مربي چاله ميدوني باشه از باقي انتظار نداشته باش
بچه ها برین اینجا نظر بدین که این استقلالی ها بد جوری دارن کل کل میکنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کل : ؟؟؟
من فکر کردم منظورت کچله ::به ياد اون کل منصور افتادم که بعد بازي داشت کلي ... ميگفت
بابا بيخيال اونها دارن ميسوزن دارن شرررررررررررررر ميگن
مر30 خبر
با کمال پرویی میاد دروغ میگه حیف که دارم دنباله منبعه خبر میگردم وگرنه زودتر حالشو میگرفتمکل : ؟؟؟
من فکر کردم منظورت کچله :: به ياد اون کل منصور افتادم که بعد بازي داشت کلي ... ميگفت
بابا بيخيال اونها دارن ميسوزن دارن شرررررررررررررر ميگن
بابا زدن نداره که اون الان تو حس کنفي ميباشد که حس معنوي اي براش به شمار مياد
100 البته این استقلالی جماعت ارثی یه ریشه هایه تهاجم دارن منتظرن یه چیزی بهشون بگی دوا کننبابا زدن نداره که اون الان تو حس کنفي ميباشد که حس معنوي اي براش به شمار مياد
مخصوصا که حالا به قوله تو کنفم شدن که دیگه بدتر
علي كريمي هافبك تيم پرسپوليس تهران به عنوان بازيكن اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران انتخاب شد. به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ برتر اين فدراسيون عصر شنبه اسامي برترينهاي اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر و شهرآورد شصت و پنجم پايتخت را اعلام كرد كه علي كريمي به عنوان بازيكن اخلاق هفته انتخاب شد.
همچنين خسرو حيدري از تيم استقلال و عليرضا محمد از تيم پرسپوليس به عنوان بازيكنان اخلاق ديدار روز جمعه دو تيم معرفي شدند.
Last edited by f.kh0511; 04-10-2008 at 21:06.
علي كريمي هافبك تيم پرسپوليس تهران به عنوان بازيكن اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران انتخاب شد. به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ برتر اين فدراسيون عصر شنبه اسامي برترينهاي اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر و شهرآورد شصت و پنجم پايتخت را اعلام كرد كه علي كريمي به عنوان بازيكن اخلاق هفته انتخاب شد.
همچنين خسرو حيدري از تيم استقلال و عليرضا محمد از تيم پرسپوليس به عنوان بازيكنان اخلاق ديدار روز جمعه دو تيم معرفي شدند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)