يه چيزي چرا اس ام اس به ويترين ايرانسل كه تازه اومده نميره؟
راستي mms ايرانسل فعال شد؟
يه چيزي چرا اس ام اس به ويترين ايرانسل كه تازه اومده نميره؟
راستي mms ايرانسل فعال شد؟
اين وضعي كه گفتم همچنان ادامه داره
هرور بدتر ار روزه قبل
هر ساعت تعداد مشتركين بيشتر از قبل
خيلي دلم ميخواد بدونم اصلا قرلره ايرانسل فكري بكنه يا نه ؟
برای من فقط فال حافظ جواب میده، زود هم فرستاده میشه و زود هم میاد. اما بقیه چیزاش نمیره. بعضی هاش هم که باید mms وصل بشه. کلا چیزه جالبیه.
mms هم هنوز وصل نشده، اما توی روزنامه خوندم به زودی دوباره فعال میشه.
به نظر من بجای Mms وضعیت آنتن دهی رو تقویت کنن خیلی بهتره
با سلام...
الان سه روزه که میخوام طرح قرمز رو فعال کنم ولی هر چی کد رو میزنم میگه ( شبکه موقتا با اشکال مواجه شده و... این چرت و پرتا ) از نمایندگی پرسیدم میگه استقبال کننده زیاد بوده. خوبی ایرانسل به همین طرحاش بود اینم که گندش در اومد.من نمیدونم شماها دلتونو به چیه ایرانسل خوش کردین؟؟؟
دوست عزیز برای فعال کردن طرح قرمز نمی خواد کد بزنی
ابتدا شماره 140 را بگیر و طبق دستورالعمل، ابتدا 7 و سپس 2 و بعد 5 و در آخر براي تائيد 1 را وارد کن
فعلا از تو سيستم طرح قرمز را برداشتند و هيچ كس نميتونه
طرح قزمز را فعال كنه و احتمالا بايد طرح آبي رو بزنه
شايد به خاطر اينكه يك سري از تابستون تو باگ هستند
دارند رفع اشكال ميكنند و شايد هم به خاطر اينكه كمتر كسي
طرح آبي رو فعال ميكنه مي خواهند سود بيشتري بكنند
راستش من یه سیم کارت دائمی مخابرات داشتم که حدودا 3 ماه پیش به دلیل بدهی زیاد قطع شد (حدودا 150000 تومان بدهی ) این بود که ناچارا به سمت سیم کارت ایرانسل(اعتباری) اومدم و خوشحال بودم از اینکه از این به بعد هزینه هام میان پایین ولی با اینکه طرح قرمزم فعال بود و مخاطبام اکثرا ایرانسل داشتن ولی حدودا 4 روز یک بار یه کارت شارژ 5000 تومانی میخریدم.الان که حساب میکنم اگه همه اون پولارو جمع کرده بودم الان بدهی قبض سیم کارت قبلیمو صاف کرده بودم.اینم بگم که این چرت و پرتایی که تبلیغ میکنن همش کشکه. مثلا نیم ساعت سه دقیقه... هر دفعه واسه من همون دقیقه ای 40 تومان محاسبه میشه.اینترنتم که به طور کل اصلا غیر فعاله ( اینم بگم ثبت نامم رو کامل کردم و کد #6*3*140* رو هم وارد کردم ).فقط تنها مزیتش واسه من همون اس ام اس مجانیش بود که اونم بی خیال شدم چون هر دفعه یه اس ام اس رو باید حد اقل 6 یا 7 بار میفرستادم که Sent میشد.مکالمشم که دیگه خودتون بهتر خبر دارین فقط صبحا اونم بین ساعت 8 تا 9 میشد باهاش به جایی زنگ زد.
حالا چند تا سوال؟؟؟
آیا میشه بدهی قبض قبلیمو قسطی کرد؟اگه میشه بهم بگین باید چی کار کنم تا این جوری از شر ایرانسلم راحت بشم.
دوم اینکه پشت قبضای مخابرات نوشته :(چنانچه ظرف مدت دو ماه از تاریخ قطع ، بدهی های معوقه پرداخت نشود ضمن سلب امتیاز تلفن همراه نسبت به وصول مطالبات اقدام قانونی به عمل خواهد آمد.) این یعنی چی؟؟؟ یعنی تا حالا منم سلب امتیاز کردن؟البته همین الانشم اپراتور IR-MCI و آنتن روی گوشیم فعاله ولی مکالمه و اس ام اس غیر فعاله.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید...
دوست عزیز من خودم همهمراه اول
داشتم هم الان
ایرانسل
از وقتی هم که
ایرانسل
گرفتم از
همراه اول
14 سال بدون اسم و ارم هیچ استفاده ای نمیکنم
من که ازایرانسل
راضیم
تبلیغاتش هم کشک نیست و همش درسته در مورد سیم کارتهمراه اول
هم جای سوالت اینجا نیست اگه دقت کرده باشی اینجا بحث های مربوط به
ایرانسله
البته اگه دقت کرده باشی![]()
واقعا
خسته
نباشی
از
این
همه
راهی
که
جلوی
پام
گذاشتی.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)