تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 753 از 942 اولاول ... 253653703743749750751752753754755756757763803853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,521 به 7,530 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه camel_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

يه چيزي چرا اس ام اس به ويترين ايرانسل كه تازه اومده نميره؟

راستي mms ايرانسل فعال شد؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نميدونم والا
    اگه شما يه جواب رسيدي به ما هم بگو . اون اوايل يادمه تو كاتالوگ هاي تبليغاتي ايرانسل مينوشتن حتي تو خونتون هم انتن ميده ولي حالا ....

روز به روز هر روز تعداد مشتركين ميره بالا و ديگه اين BTS ها جواب گو نيست . از 7 روز هفته 2 يا 3 روزش از ساعت 6 بعد از ظهر تا 1 شب اصلا رسما ميره تعطيلات . دلمون خوشه سيم كارت داريم . همش CALL FAILED ميده اصلا نه ميشه جايي رو گرفت ( چه تاليا چه همراه اول چه حتي تلفن ثابت ) از اون ورم هرچي زنگ ميزني OPERATOR ميگه تمامي خطوط به مقصد مورد نظر اشغال است يا ميگه در دسترس نيست حالا جالبه كه انتن پره پره . حتي وقتي گوشي رو خاموش هم ميكني همين وضعه

اين از تماس اونم از SMS . كه همش مينويسه UNABLE TO SEND . يا ميره و DELIVERY مياد ولي به اون طرف نميرسه يا كلي SMS بهت ميدن ولي بهت نميرسه

تو SMS مخصوصا مخصوصا مخصوصا با تاليا بد جوري مشكل داره اين ايرانسل .
    من دايمي دارم تير ماه خريدم 150 تومان از اون روز فقط حرص مي خورم و تا چند وقت ديگه يه دايمي همراه اول ميگيرم فكر كنم اون مخابرات با تمام بدبهاش و گروني هاش از اين بهتر باشه چون قبلا داشتم

ايرانسل تو روز هاي 5 شنبه و جمعه مثله اينه كه اينگار گوشيت بدوت سيم كارت روشنه هيچ كاري نميشه كرد
    حلال من موندم با اين MTN تو تماس و SMS اين همه مشكل داره بعد بعضي ها دم از استفاده راحت و سريع از GPRS اون ميكنن . من خودم از طرفدارهاي سر سخت ايرانسل بودم ولي با اين او ضاع كه روز به روز بدتر ميشه كاملا نا اميدم كرد ..............
    اين وضعي كه گفتم همچنان ادامه داره
    هرور بدتر ار روزه قبل
    هر ساعت تعداد مشتركين بيشتر از قبل
    خيلي دلم ميخواد بدونم اصلا قرلره ايرانسل فكري بكنه يا نه ؟

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

يه چيزي چرا اس ام اس به ويترين ايرانسل كه تازه اومده نميره؟

راستي mms ايرانسل فعال شد؟
    برای من فقط فال حافظ جواب میده، زود هم فرستاده میشه و زود هم میاد. اما بقیه چیزاش نمیره. بعضی هاش هم که باید mms وصل بشه. کلا چیزه جالبیه.

mms هم هنوز وصل نشده، اما توی روزنامه خوندم به زودی دوباره فعال میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salman24h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

به نظر من بجای Mms وضعیت آنتن دهی رو تقویت کنن خیلی بهتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

با سلام...
    الان سه روزه که میخوام طرح قرمز رو فعال کنم ولی هر چی کد رو میزنم میگه ( شبکه موقتا با اشکال مواجه شده و... این چرت و پرتا ) از نمایندگی پرسیدم میگه استقبال کننده زیاد بوده. خوبی ایرانسل به همین طرحاش بود اینم که گندش در اومد.من نمیدونم شماها دلتونو به چیه ایرانسل خوش کردین؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز برای فعال کردن طرح قرمز نمی خواد کد بزنی
    ابتدا شماره 140 را بگیر و طبق دستورالعمل، ابتدا 7 و سپس 2 و بعد 5 و در آخر براي تائيد 1 را وارد کن

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام...
    الان سه روزه که میخوام طرح قرمز رو فعال کنم ولی هر چی کد رو میزنم میگه ( شبکه موقتا با اشکال مواجه شده و... این چرت و پرتا ) از نمایندگی پرسیدم میگه استقبال کننده زیاد بوده. خوبی ایرانسل به همین طرحاش بود اینم که گندش در اومد.من نمیدونم شماها دلتونو به چیه ایرانسل خوش کردین؟؟؟

فعلا از تو سيستم طرح قرمز را برداشتند و هيچ كس نميتونه
    طرح قزمز را فعال كنه و احتمالا بايد طرح آبي رو بزنه
    شايد به خاطر اينكه يك سري از تابستون تو باگ هستند
    دارند رفع اشكال ميكنند و شايد هم به خاطر اينكه كمتر كسي
    طرح آبي رو فعال ميكنه مي خواهند سود بيشتري بكنند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

فعلا از تو سيستم طرح قرمز را برداشتند و هيچ كس نميتونه
    طرح قزمز را فعال كنه و احتمالا بايد طرح آبي رو بزنه
    شايد به خاطر اينكه يك سري از تابستون تو باگ هستند
    دارند رفع اشكال ميكنند و شايد هم به خاطر اينكه كمتر كسي
    طرح آبي رو فعال ميكنه مي خواهند سود بيشتري بكنند
    راستش من یه سیم کارت دائمی مخابرات داشتم که حدودا 3 ماه پیش به دلیل بدهی زیاد قطع شد (حدودا 150000 تومان بدهی ) این بود که ناچارا به سمت سیم کارت ایرانسل(اعتباری) اومدم و خوشحال بودم از اینکه از این به بعد هزینه هام میان پایین ولی با اینکه طرح قرمزم فعال بود و مخاطبام اکثرا ایرانسل داشتن ولی حدودا 4 روز یک بار یه کارت شارژ 5000 تومانی میخریدم.الان که حساب میکنم اگه همه اون پولارو جمع کرده بودم الان بدهی قبض سیم کارت قبلیمو صاف کرده بودم.اینم بگم که این چرت و پرتایی که تبلیغ میکنن همش کشکه. مثلا نیم ساعت سه دقیقه... هر دفعه واسه من همون دقیقه ای 40 تومان محاسبه میشه.اینترنتم که به طور کل اصلا غیر فعاله ( اینم بگم ثبت نامم رو کامل کردم و کد #6*3*140* رو هم وارد کردم ).فقط تنها مزیتش واسه من همون اس ام اس مجانیش بود که اونم بی خیال شدم چون هر دفعه یه اس ام اس رو باید حد اقل 6 یا 7 بار میفرستادم که Sent میشد.مکالمشم که دیگه خودتون بهتر خبر دارین فقط صبحا اونم بین ساعت 8 تا 9 میشد باهاش به جایی زنگ زد.
    حالا چند تا سوال؟؟؟
    آیا میشه بدهی قبض قبلیمو قسطی کرد؟اگه میشه بهم بگین باید چی کار کنم تا این جوری از شر ایرانسلم راحت بشم.
    دوم اینکه پشت قبضای مخابرات نوشته :(چنانچه ظرف مدت دو ماه از تاریخ قطع ، بدهی های معوقه پرداخت نشود ضمن سلب امتیاز تلفن همراه نسبت به وصول مطالبات اقدام قانونی به عمل خواهد آمد.) این یعنی چی؟؟؟ یعنی تا حالا منم سلب امتیاز کردن؟البته همین الانشم اپراتور IR-MCI و آنتن روی گوشیم فعاله ولی مکالمه و اس ام اس غیر فعاله.
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

راستش من یه سیم کارت دائمی مخابرات داشتم که حدودا 3 ماه پیش به دلیل بدهی زیاد قطع شد (حدودا 150000 تومان بدهی ) این بود که ناچارا به سمت سیم کارت ایرانسل(اعتباری) اومدم و خوشحال بودم از اینکه از این به بعد هزینه هام میان پایین ولی با اینکه طرح قرمزم فعال بود و مخاطبام اکثرا ایرانسل داشتن ولی حدودا 4 روز یک بار یه کارت شارژ 5000 تومانی میخریدم.الان که حساب میکنم اگه همه اون پولارو جمع کرده بودم الان بدهی قبض سیم کارت قبلیمو صاف کرده بودم.اینم بگم که این چرت و پرتایی که تبلیغ میکنن همش کشکه. مثلا نیم ساعت سه دقیقه... هر دفعه واسه من همون دقیقه ای 40 تومان محاسبه میشه.اینترنتم که به طور کل اصلا غیر فعاله ( اینم بگم ثبت نامم رو کامل کردم و کد #6*3*140* رو هم وارد کردم ).فقط تنها مزیتش واسه من همون اس ام اس مجانیش بود که اونم بی خیال شدم چون هر دفعه یه اس ام اس رو باید حد اقل 6 یا 7 بار میفرستادم که Sent میشد.مکالمشم که دیگه خودتون بهتر خبر دارین فقط صبحا اونم بین ساعت 8 تا 9 میشد باهاش به جایی زنگ زد.
    حالا چند تا سوال؟؟؟
    آیا میشه بدهی قبض قبلیمو قسطی کرد؟اگه میشه بهم بگین باید چی کار کنم تا این جوری از شر ایرانسلم راحت بشم.
    دوم اینکه پشت قبضای مخابرات نوشته :(چنانچه ظرف مدت دو ماه از تاریخ قطع ، بدهی های معوقه پرداخت نشود ضمن سلب امتیاز تلفن همراه نسبت به وصول مطالبات اقدام قانونی به عمل خواهد آمد.) این یعنی چی؟؟؟ یعنی تا حالا منم سلب امتیاز کردن؟البته همین الانشم اپراتور IR-MCI و آنتن روی گوشیم فعاله ولی مکالمه و اس ام اس غیر فعاله.
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید...
    دوست عزیز من خودم هم همراه اول داشتم هم الان ایرانسل از وقتی هم که ایرانسل گرفتم از همراه اول 14 سال بدون اسم و ارم هیچ استفاده ای نمیکنم
    من که از ایرانسل راضیم
    تبلیغاتش هم کشک نیست و همش درسته در مورد سیم کارت همراه اول هم جای سوالت اینجا نیست اگه دقت کرده باشی اینجا بحث های مربوط به ایرانسله
    البته اگه دقت کرده باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

دوست عزیز من خودم هم همراه اول داشتم هم الان ایرانسل از وقتی هم که ایرانسل گرفتم از همراه اول 14 سال بدون اسم و ارم هیچ استفاده ای نمیکنم
    من که از ایرانسل راضیم
    تبلیغاتش هم کشک نیست و همش درسته در مورد سیم کارت همراه اول هم جای سوالت اینجا نیست اگه دقت کرده باشی اینجا بحث های مربوط به ایرانسله
    البته اگه دقت کرده باشی
    واقعا خسته نباشی از این همه راهی که جلوی پام گذاشتی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •