سلام
میشه لطف کنید فیلم بازیهای جهانیش رو بذارین واسه دانلود ؟
لینک مستقیم هم باشه عالی میشه![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام
میشه لطف کنید فیلم بازیهای جهانیش رو بذارین واسه دانلود ؟
لینک مستقیم هم باشه عالی میشه![]()
دوست عزیز میشه برای Condition Zero مرحله های جدید بگذارید
همون قسمت که باید ماموریت انجام بدیم تا تمام بشه
من توی سایتهای مختلف دیدم ولی نتوانستم نصبش کنم
ممنون
2 تا سایت میزارم میتونی مپ های zero رو از اونجا دنلود کنی :
دنلودش راحته کافیه رو اسم مپ کلیک کنید و کدی که نشون میده رو وارد کنید
نوع مپ ها رو هم نوشته ایمه یا اواپ و ....
مپ های دنلود شده رو تو پوشه مپ بریز جایی که کانتر نصب شده تو بازی که بری خودش نصب میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کانتر 1.6 میدونید واسه چند سال پیشه . با با ول کنید این بازی رو . برید نسخه های جدیدشو بگیرید. یا برید سراغ یه بازی fps دیگه بگردید. بازی مثل war rosk . black shot اینارو برد بازی کنید.
دوستان میتونید لینک جدید ترین نسخه کانتر استریک 1.6 رو از سایت زیر دریافت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عزیز یه سر برو گیم نت سر کوچتون ببین بازی اولش چیه؟؟؟؟؟؟
کاردرست این بازی قدیمی شدنی نیست. هنوز هم محبوب ترین بازی تحت شبکه تو ایران همین بازی هستش.![]()
عزیز اگه منظورت دمو هستش به چشم.
یعنی سیو سوم شخص بازی که توسط خود کانتر باز می شه. میذارم ولی تعدادش خیلی زیاده. محدود می شه گذاشت.
البته باید مپ بازی و تیم ها رو مشخص کنید. البته اگه تیم رو مشخص نکردین عیب نداره. از بهترین تیم ها می ذارم.
برای شروع دموی دو تیم fnatic و SK رو میذارم. توی مپ DUST2 بازی برگذار شده و هر دو تیم از یک کشور که فکر می کنم سوئد باشه هستند. این بازی جزو محبوب ترین ها توی DUST2 هستش و توی مسابقات NGL-One Season 4 انجام شده که توی این سری مسابقات fnatic سوم و SK شد.
قابل توجه دوستان باشه که SK یه زمانی با برد جلوی aAa که برترین تیم جهان بود تونست مقام اولی جهان رو کسب کنه و چند سال هم این مقام رو یدک کشید. توی این بازی SK با نتیجه 16 - 9 بازی رو می بازه.
برای اجرای دمو هم بعد از خارج کردن فایل از فشردگی اول فایل دمو رو به پوشه بازی منتقل کنید و سپس با استفاده از دستور "playdemo demoname" دمو رو باز کنید.
برای دانلود می تونید از لینک زیر استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
کانترش تغییرلت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به احتمال زیاد چنج داشته باشه؟ نه؟
عزیز منظورت از اینکه باید ماموریت انجام بدی تا بازی تموم بشه چیه؟
منظورت نجات گروگان ها یا همون Hostage ها هستش؟
فکر می کنم منظورت همین مدل باشه که اگه اینجوره چند تا مپ از این مدل میذارم. البته اگه نوع دیگه ای خواستی بهم بگو تا برات بذارم. اگه بتونی مپ مشابهش رو هم بنویسی که خیلی بهتر می شه.
مپ اول cs_winterassault_cz نام داره که توی زمستانه. برای دانلود از لینک اول استفاده کن. این هم عکسش:
لینک دانلود :
برای نصب مپ بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده تمام محتویات اون پوشه رو به پوشه اصلی بازی انتقال بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مپ دوم هم مپ cs_1338_assault هستش که عکسش رو زیر گذاشتم. اون رو هم لینک زیر دانلود کن.
لینک دانلود:
باز هم اگه چیزی خواستید من در خدمتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خیلی ممنون ولی فکر کنم من منظورم رو درست نمیرسونم
منظور من مپ نیست
1 - منظورم از ماموریت همون قسمته که خودمون افراد تیممون رو انتخاب میکنیم و ماموریت ها رو انجام می دهیم (مثلا باید یک نفر رو با چاقو بکشی)
من میخوام اون قسمت رو کلا عوضش کنم
امیدوارم این بار منظورم رو رسونده باشم
2 - نمیشه برای Counter Source هم این کار رو کرد که یک قسمت ماموریتی داشته باشه؟
چون مپ ها و کیفیت بیشتری نسبت به Condition Zero داره
با این اینترنت ذغالی هم که نمیشه آنلاین بازی کرد
عزیز شرمنده. من بد گرفتم.
فکر نمی کنم بتونی ماموریت اضافه کنی. یعنی من که تا حالا جایی ندیدم. البته باز هم برات می گردم ببینم چی پیدا می شه.
در مورد دومی هم این حالت رو نمی شه به بازی اضافه کرد. باید خودش اینطوری ساخته بشه که سورس اینجوری نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)