سلام ایرانسلی ها
از ایرانسل من برید توی پیشنهادات ویژه و 100 گیگ رو فعال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ایرانسلی ها
از ایرانسل من برید توی پیشنهادات ویژه و 100 گیگ رو فعال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 09-03-2020 at 12:24.
کد فعال سازی اینترنت خطوط ثابت ایرانیل با خط ایرانسلی که به اسم خودتون هست:
ستاره 98 مربع
دوستان
بعد فعال شدن این بسته سرعت ـتون کاهش نداشته؟برای من از 9 مگا"بایت" رسیده به یه چیزی حدود 500 کیلوبایت!
![]()
سرعت بنده هم از سرورهای داخلی حدود 400 تا 500 هست
مخابرات هم دارم که اونم شانسی سایتهای حتی داخلی را هم باز میکنه
عملا اینترنت تا 1 فروردین تمام شدست
عجب اشتباهی کردم این بسته 100 گیگ رو گرفتم سرعتم با سرور ایران به 2مگ هم نمیرسه![]()
سلام
دقیقآ به همین صورت که دوستان اشاره کردند کاهش سرعت داشتم یعنی از 5 تا 7 مگابایت به 500 تا 600 کیلو بایت
البته از ابتدای امروز قبل از فعال کردن بسته کاهش سرعت شروع شد که مربوط به همین حجم رایگانه.
تو تاپیک همسایه سوال کردم، این جا هم میپرسم حالا. راه حلی برای غیر فعال کردن این بسته هست؟ یا کلا محدودیت سرعت بلا استثنا برای اونایی هم که این بسته رو فعال نکردن، اعمال شده؟!
الان ما چه گناهی کردیم سرعت از 9-10 مگابایت رسیده به 500 کیلوبایت!! وزیر جوان تو روحت با این کار انجام دادنت...![]()
Last edited by mobile-1199; 09-03-2020 at 19:15.
سلام
بله محدودیت سرعت گذاشتن آقایون بعد از اعطای بسته رایگان
چیز پی ان بزنید یه مقدار بهتر میشه...
سلام
من که دو روز پیش فعال کردم ، اون چند ساعت اول سرعت خوب بود (حدود 10 مگ) ولی امروز دیدم شده 500 کیلوبایت ؛ حتی با سرور داخل.
البته ظاهرا محتوای داخلی و خارجی رو تفکیک هم نمی کنه و همش رو بین الملل حساب می کنه. یعنی تو نرم افزار ایرانسل که اینطور نشون میده.
سلام
بله سرعت همونطور که شما گفتید در بهترین شرایط(لینک داخلی) شده 500 کبلو بایت
چیز پی ان یه کم وضع رو بهتر میکنه بشرط قوی بودن سرویس مورد استفاده البته مثلا ن ورد کرکی...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)