یه خوب شدن گذرا بود که رفع شد ! به همون وضعیت افتضاح سابق برگشته !
یه خوب شدن گذرا بود که رفع شد ! به همون وضعیت افتضاح سابق برگشته !
منم وقتی سرویسم تموم شد یا میرم ضحی یا پارس انلاین اما به دانلود شبانه پارس انلاین شک دارم های وب میگن سرعت شبانه رو کم نمیکنه ولی ساعت شبانش خوب نیست
سرطان بهتر از این اینترنته!
بابا انقد اعصاب خودتو خورد نکن ، فرض کن اینترنت قطعه تا زمانی که از یه جای دیگه بگیری!![]()
خوب دوستان من بعد از یه وقفه کوتاه، بازم اومدم، دلیل غیبت هم فروش سیستمم بود، الان با لپتاپ داداشم اومدمخوب حالا بگم دیشب چی شد
ما تصمیم گرفتیم خط دوم رو جمع کنیم و به جاش خط خودمو، سر یه مگ شارژ کنیم، ولی خوب قبلا پهنای باند رو کم کرده بودن که SNR بره بالا. 1024/254 بود...
خلاصه، دیشب زنگ زدم، به پشتیبانی گفتم: میخوام سرویس 1 مگ بگیرم، اگر سخت افزاری محدود بشه سرعتم، پینگ میره بالا... اگر میشه خطم رو روی 2048/512 ببندیدپشتیبانی فکر کرد که بش میگم سرعت دانلودمو ببر اونقدر کن، 5 دقیقه بحث و دعوا شد تا بش گفتم منظورم پهنای بانده
نه سرویس... خلاصه، بش گفتم ببین آقا، خط منو آپلودشو سر 256 بستید و وقتی این سرعت به حداکثرش برسه، پینگ من داغون میشه، گفت: مهم دانلوده... گفتم: برای من که میخوام بازی هم بکنم آپلود هم مهمه... بعدش 2 دقیقه اومده توضیح میده که متقارن نمیشه
(قیافه ی من در اون لجظه
) بعدش 5 دقیقه مفهوم ADSL رو براش توضیح دادم، ضایع شد
... بش گفتم لطف کن میخوام سرویس 1 مگ ببندم، بشون بگو خط رو روی 2048/512 ببندن، که من پینگم مشکلی نداشته باشه... بعدش به خودش گفتم، یه شماره کارت داد، سرویس 1 مگ شارژ کردم
حالا امروز رفتن بعد از 7 دقیقه بحت سر متقارن نبودن ADSL، خطم رو روی 2048/2048 بستنیعنی خودکشی
ولی خدا رو شکر سرعت آپلود رو هم بردن برام بالا:
این وضعیت سرویسمه، 1 مگ نامحدود اکسین
![]()
بازم بهتر از ماناماده
مرسی عزیزم
ناراحتیم از پشتیبانیشه اینا اصلا بویی از انسانیت نبردن پشتیبانیش 1 نفر بیشتر نداره هر وقت بهش زنگ میزنم snrو downstream و upstream و attainable رو نقض میکنه میگه این عددا اشتباهن فکر کرده هالو گیر اورده وقتی هم باهاش بحث میکنم میگه همینه که هست ادم زورش میاد.نزدیکای 10بار زنگ زدم تا دان استریمو از1024 گذاشته 2047 اما تو اکانتینگ محدودش کرده بود رو 1مگ 4بار دیگه هم زنگ زدم تا تو اکانتینگ گذاشت رو 1.7 مگ اینقدر هم upstream رو بالا برده که snr شده 4الان حد اکثر سرعتم 220 کیلوبایته اما خیلی نوسانش زیاد شده و از بس که upstream رو برده بالا نویزم خیلی بالاست
رفتم تو تاپیک پارس انلاین زده 2مگ شبانه 350 تا 450 کیلوبایت سرعت میده![]()
اینم وضع امشب-2مگ-شبانه-ماناماد
![]()
پینگ همین الان....
شرکت ماناماد همراه با پشتیبانی فنی مضخرف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)