تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 753 از 4105 اولاول ... 25365370374374975075175275375475575675776380385312531753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,521 به 7,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    رستاخیز

پيش فرض

سلام دوستان اعزام من افتاده 1 اردیبهشت ولی جمعه اس ایا اعزام میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟موهامو بزنم؟؟؟؟قزوینم تهران بیافتم همون روز برمیگردم؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان اعزام من افتاده 1 اردیبهشت ولی جمعه اس ایا اعزام میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟موهامو بزنم؟؟؟؟قزوینم تهران بیافتم همون روز برمیگردم؟؟؟؟؟؟
    عزیز اگه تو برگه نگاه کنی میبین توضیح داده که درصورتی که تاریخ اعزام به یکی از روزهای تعطیلات رسمی کشور بخوره شما باید در اولین روز بعد از اون تعطیلی خودتون رو معرفی کنید
    با این حساب شما فرداش برو معرفی کن خودتو
    ------------------
    شاید همون 2 م اعزامت نکنن...شاید هم همون لحظه اعزامت کنن...پس بهتره که هم وسایلت رو با خودت ببری هم اینکه موهات رو بزنی....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان با 11 ماه جبهه پدر چندماه کسر میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    هفته پیش که مرخصی اومدم وقت نشد بیام نت. این هفته به خاطر انتخابات یه روز بیشتر مرخصی دادن
    پادگان جوادنیا قزوین اعزامی 1/12/90
    کلا وزارت دفاع اخر هفته پنج شنبه و جمعه تعطیله و یک هفته در میون 4 شنبه هم تعطیله البته این دوره که دروه طلایی و تعطیلی زیاده شاید 4 شنبه رو دیگه ندن. کلا همه چی قابل قبوله هفته اولشم که میگفتن سخته به خاطر نظام جمع و رژه دیگه تموم شد
    فقط هوا خیلی سرده که الان داره بهتر میشه. هفته اول صبح ها که پا میشدیم برا نماز اب از شیر یخ میزد تا پایین.
    من گروهان 13 افتادم. که فرماندش کادری هست (سرکار استوار امیر پایمرد) که اول بچه هارو خیلی ترسونده بود کلا چیزایی که تعریف کرده بود یچیز تو مایه های جهنم بود! الان هرچی میره جلوتر بهتر میشه. این پایمرد خودش همش جاهای بد بوده (06...) تازه اومده اینجا میگه شما اینجا خدمت دارین نمیکنین
    مربی اموزشی هم سرکار استوار نوری که خیلی مرده. دیگه داره تموم میکنه و یک سری چیزایی رو که اول دوره نباید بگه به ما میگه
    یک سوال دارم امسال خیلیا دارن تموم میکنن احتمالا از بچه های این دوره زیاد بر میدارن میترسم همونجا بیفتم. در مورد تقسیم از خود وزارت تقسیم میشیم یا دست خودشونه؟ نمره های کلاس تاثیری داره یا همه پارتی بازیه؟ این دوره هم ماشالاه همه ی شرایطی دارن(تک پسری. تک فرزندی. پدر نظامی. امریه. کسری. بسیج...) که من هیچی ندارم
    یچیز دیگه یادم اومد مارو همون روز اول نگه داشتن و تا دو روز دیگه از جاهای مختلف داشتن میومدن. ما هم علاف بودیم فقط هی تخت درست میکردیم کمد جابه جا میکردیم کلا بیگاری کشیدن. موهای منم همونجا زدن و تو اون هوای سرد مجبور شدم سرمو بشورم. پس بترسید و موهاتونو قبل رفتن بزنین!
    Last edited by LIMITED2; 01-03-2012 at 16:03.

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان مثل اینکه مهلت اعزام فارغ التحصیل رو تا یکسال افزایش دادن
    من در تاریخ 27 شهریور 90 از پایان نامه ام دفاع کردم و تاریخ فارغ التحصیلیم 27 شهریور هست
    حالا این قانون شامل من میشه ؟
    اگر کسی میدونه لطفا سریعتر جواب بده
    توی سایت وظیفه عمومی چک کردم دیدم توی قانون جدید نوشته یکسال
    بله گویا این قانون اصلاح شده و مدت ارسال مدارک از 6 ماه به 1 سال افزایش پیدا کرده.
    این قانون برای من که خیلی بدرد میخوره.

6. این کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه TWILIGHT-ROMANCES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Wonderland

پيش فرض

درباره مرکز آموزشی 05 کرمان نیرو زمینی ارتش کسی اطلاعاتی داره ؟

چه جوریاست آموزشیش ؟

کسی راهنمایی نداره بکنه !!!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    رستاخیز

پيش فرض

عزیز اگه تو برگه نگاه کنی میبین توضیح داده که درصورتی که تاریخ اعزام به یکی از روزهای تعطیلات رسمی کشور بخوره شما باید در اولین روز بعد از اون تعطیلی خودتون رو معرفی کنید
    با این حساب شما فرداش برو معرفی کن خودتو
    ------------------
    شاید همون 2 م اعزامت نکنن...شاید هم همون لحظه اعزامت کنن...پس بهتره که هم وسایلت رو با خودت ببری هم اینکه موهات رو بزنی....
    ......................................
    بخدا ننوشته بود مرسی از راهنماییت

داره خودمونی میشه mahdimb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تک فرزند و تک پسر میتونه معافیت دائم بگیره؟
    من دوستم مثل شما تک فرزند و تک پسر بود، سن پدرش هم 59 سال نبود، پدر و مادرش یه طلاق صوری گرفتن و کفالت مادرش رو گرفت و بعد از این که معاف شد دوباره پدر و مادرش طلاقشون رو پس گرفتن، من که باورم نمی شد ولی با همین کار از یک و نیم سال خدمت راحت شد!
    Last edited by mahdimb; 02-03-2012 at 00:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    من متولد 72 هستم
    تا سوم دبيرستان درس خوندم آيا مي تونم دوباره ادامه تحصيل بدم و از معافيت تحصيلي استفاده كنم

داره خودمونی میشه mahdimb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می خواستم بدونم درجه ها در ارتش کم شده یا مثل قبله، مثلا لیسانس هنوز ستوان 2 هست. فوق لیسانس چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •