سلام دوستان اعزام من افتاده 1 اردیبهشت ولی جمعه اس ایا اعزام میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟موهامو بزنم؟؟؟؟قزوینم تهران بیافتم همون روز برمیگردم؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان اعزام من افتاده 1 اردیبهشت ولی جمعه اس ایا اعزام میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟موهامو بزنم؟؟؟؟قزوینم تهران بیافتم همون روز برمیگردم؟؟؟؟؟؟![]()
عزیز اگه تو برگه نگاه کنی میبین توضیح داده که درصورتی که تاریخ اعزام به یکی از روزهای تعطیلات رسمی کشور بخوره شما باید در اولین روز بعد از اون تعطیلی خودتون رو معرفی کنید
با این حساب شما فرداش برو معرفی کن خودتو
------------------
شاید همون 2 م اعزامت نکنن...شاید هم همون لحظه اعزامت کنن...پس بهتره که هم وسایلت رو با خودت ببری هم اینکه موهات رو بزنی....
دوستان با 11 ماه جبهه پدر چندماه کسر میشه؟
سلام
هفته پیش که مرخصی اومدم وقت نشد بیام نت. این هفته به خاطر انتخابات یه روز بیشتر مرخصی دادن
پادگان جوادنیا قزوین اعزامی 1/12/90
کلا وزارت دفاع اخر هفته پنج شنبه و جمعه تعطیله و یک هفته در میون 4 شنبه هم تعطیله البته این دوره که دروه طلایی و تعطیلی زیاده شاید 4 شنبه رو دیگه ندن. کلا همه چی قابل قبوله هفته اولشم که میگفتن سخته به خاطر نظام جمع و رژه دیگه تموم شد
فقط هوا خیلی سرده که الان داره بهتر میشه. هفته اول صبح ها که پا میشدیم برا نماز اب از شیر یخ میزد تا پایین.
من گروهان 13 افتادم. که فرماندش کادری هست (سرکار استوار امیر پایمرد) که اول بچه هارو خیلی ترسونده بود کلا چیزایی که تعریف کرده بود یچیز تو مایه های جهنم بود! الان هرچی میره جلوتر بهتر میشه. این پایمرد خودش همش جاهای بد بوده (06...) تازه اومده اینجا میگه شما اینجا خدمت دارین نمیکنین
مربی اموزشی هم سرکار استوار نوری که خیلی مرده. دیگه داره تموم میکنه و یک سری چیزایی رو که اول دوره نباید بگه به ما میگه
یک سوال دارم امسال خیلیا دارن تموم میکنن احتمالا از بچه های این دوره زیاد بر میدارن میترسم همونجا بیفتم. در مورد تقسیم از خود وزارت تقسیم میشیم یا دست خودشونه؟ نمره های کلاس تاثیری داره یا همه پارتی بازیه؟ این دوره هم ماشالاه همه ی شرایطی دارن(تک پسری. تک فرزندی. پدر نظامی. امریه. کسری. بسیج...) که من هیچی ندارم
یچیز دیگه یادم اومد مارو همون روز اول نگه داشتن و تا دو روز دیگه از جاهای مختلف داشتن میومدن. ما هم علاف بودیم فقط هی تخت درست میکردیم کمد جابه جا میکردیم کلا بیگاری کشیدن. موهای منم همونجا زدن و تو اون هوای سرد مجبور شدم سرمو بشورم. پس بترسید و موهاتونو قبل رفتن بزنین!
Last edited by LIMITED2; 01-03-2012 at 16:03.
بله گویا این قانون اصلاح شده و مدت ارسال مدارک از 6 ماه به 1 سال افزایش پیدا کرده.
این قانون برای من که خیلی بدرد میخوره.
![]()
کسی راهنمایی نداره بکنه !!!؟
......................................
بخدا ننوشته بود مرسی از راهنماییت![]()
من دوستم مثل شما تک فرزند و تک پسر بود، سن پدرش هم 59 سال نبود، پدر و مادرش یه طلاق صوری گرفتن و کفالت مادرش رو گرفت و بعد از این که معاف شد دوباره پدر و مادرش طلاقشون رو پس گرفتن، من که باورم نمی شد ولی با همین کار از یک و نیم سال خدمت راحت شد!![]()
Last edited by mahdimb; 02-03-2012 at 00:27.
سلام
من متولد 72 هستم
تا سوم دبيرستان درس خوندم آيا مي تونم دوباره ادامه تحصيل بدم و از معافيت تحصيلي استفاده كنم
می خواستم بدونم درجه ها در ارتش کم شده یا مثل قبله، مثلا لیسانس هنوز ستوان 2 هست. فوق لیسانس چی؟![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)