تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 753 از 946 اولاول ... 253653703743749750751752753754755756757763803853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,521 به 7,530 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    خوب شد حداقل امروز شنیدید چون هوش مصنوعی ارتباط بسیار نزدیکی بادیتا بیس داره!!! در ضمن وقتی یه فایل رو اسکن میکنیم هوش مصنوعی هم در اسکن دخیله اون چیزی رو که شما میفرمایید رفتار شناسی هست که تا فایل اجرا نشه نمیتونه تشخیص بده که فایل مخربه یا خیر...
    سلام محمد جان یا بگم محمد مهدی صالحی : دی

یه رفیق داشتیم ما که مثل شما بود : که یوزرش این بود wordship البته این فرد جز اددلیست یوزر قبلیم karkas20 بود.

1. اهل شیراز

2. اهل گیم

3. عاشق ویروس

4.عاشق کرک و کسپر و مخالف نود

5.یکم هم عصبی و حرف حرف خود : دی

6. عاشق مرتضی اوینی

7. فامیلش هم مثل شما صالحی بود

8.در بخش انتی ویروس و گیم فعال بود

9. همیشه در میان جمع و ناشناس بود

10. عاشق تست ویروس و ویروس گذاشتن . البته عاشق بکدورهااااااااا

11.عاشق امضاهای کم ولی پر محتوا
    12. و یهویی بدون مقدمه وارد این تایپیک و این انجمن می شد و پست میزد و چند وقت اکتیو بود وو دوباره میرفت دنبال کارش.

13 و الان هم باید سرباز باشه ، چون 22 سالشه و بعد فوق دیپلم داره خدمت میکنه فکر کنم.

14.عاشق بحث های کرک و اینترنت هم بود .

15. در عین خوشرویی ، یهو جدی و طرف مقابل را با یک پست می کوبید ، حالا هرکسی که میخواد باشه.

16. و مهم تر از اون عکس اوینی که در امضای شما هست ، همیشه در اواتار ایشون بود و چند وقتی هم اواتار فیس بوک ایشون بود .
    فقط با این مشخصات نمیدونم خودتی مهدی یا کس دیگه !
    Last edited by Hidden-Hunter; 23-11-2012 at 21:20.

2. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 5 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نود 32 اون شماره 11 رو هم شناخت وپاک کرد

6. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسپر 2013

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از 100 نمونه ، فقط کسپر 2 تا را با KSN شناخت.

8. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم این نسخه بتا فرقش ما نسخه RC چیه مرسی

لطفا جواب بدید

جواب رو پیدا کردم مرسی
    Last edited by pedram_01; 23-11-2012 at 22:03.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام

نمیدونم به این همه نرم افزار امنیتی که روی سیستم شما هست تبریک و تحسین بکنم یا بخندم و بگذرم.
    قصد ایجاد تمسخر یا چیز خاصی ندارم ولی فکر کنم شما در مورد الوده شدن یکم وسواس دارید؟؟
    اول اینکه نه شما لازمه منو مسخره کنید.نه لازمه بخندید.و نه لازمه سطح اطلاعات خودتون رو از کسی بالاتر بدونید!
    اگه میبینید در مورد سوئیت های مختلف زیاد میپرسم فقط واسه علاقه ای که به نرم افزار های امنیته و بس!
    اگه میبینید سوئیت های زیادی روی سیستم من نصبه!!باید بدونید این یکی از چند سیستم بلااستفاده ی بیمارستان خصوصیمه که برای تفریح روش سوئیت های مختلف رو تست میکنم در اوقات بیکاری و سوال و جواب هام هم برای همینه از اساتید محترم این انجمن!!
    آیا درسته شخصی شخصی در مورد بیماری های مختلف و راه های پیشگیری و درمان از من زیاد سوال بپرسه بهش بخندم و بگذرم یا تحسینش کنم؟(تنها کاری که میتونم بکنم اینه که اگر میل داشتم به سوالاش جواب میدم و بهش کمک میکنم برای بیشتر شدن سطح اطلاعاتش در زمینه ای که علافه داشته ولی به دلایلی فرصت تحقیقات وسیع و یادگیری آکادمیک یا تجربی این رشته نداشته؛و یا اینکه در صورت اینکه تمایل نداشتم جوابش رو نمیدم!!!غیر این 2 دو به دور از شخصیته از نظر من-البته قصد توهین یا بی احترامی بهتون رو ندارم)
    این فرد نه قراره به تمام این بیماری ها مبتلا بشه!و نه قراره درمانشون کنه!!فقط دوست داره بدونه!همین و بس!!! و نه وسواس داره!پس نحوه ی برخوردمون باید متفاوت تر ازافسوس خوردن و تحسین کردن باشه!!

ماها فکر می کنیم سوییت زیاد داشته باشیم یعنی اخر سکیوریتی و اخر صفا و احساس امنیت کردن ولی باید بگم این ها فقط یک طرف قضیه هستند و الان مد شده که هرکس زیاد سوییت داشته باشه پیش خودش فکر میکنه که ایول الان همه من را به عنوان یک کسی که به دنبال امنیت هست می بینند. ولی نه البته شما را نگفتم.
    در بالا به ای مورد هم جواب دادم!
    روی لپ تاپ اصلیه و کاملا شخصیم من فایروال COMODO نصبه به همراه آنتی ویروس پاندا
    روی سیستم شخصیم در دفتر کارم اینترنت سکوریتی بیتدیفندر نصبه
    و روی کامپیوترهای بیمارستان و داروخانه ( که همگی به هم شبکه هستند) Kaspersky Work Space Security نصبه!!
    اما هستند سیستم هایی که استفاده ی زیادی ازشون نمیکنم و باهاش دارم در اوقات فراغت به یکی از مباحث های مورد علاقه در زمینه ی کامپیوتر یعنی آنتی ویروس ها و فایروال ها و بد افزار ها میپردازم!(هرچند از نظر خودمم عجیبه)! ولی دوست دارم اینکارو هر چه که باشه!
    کلا...به نظرتون...یه آدم عاقل...کلی نرم افزار نصب میکنه که دقیقا یک کارو قراره انجام بدن؟؟؟
    به نظر من...
    تمامی انتی ویروس ها و فایروال ها و کلا سودئیت های امنیتی مطرح جهان(حداقلش 15-10 تای برتر لیست) قابلیت اینو دارن که از سیستم خونگی و شخصی هر فردی به طور کامل محافظت کنند با کمی اطلاعات از نحوه ی کارکرد صحیح نرم افزار و بروزرسانی های منظم!!یعنی عقیده ی من اینه که اگه از روز تفریح و سرگرمی و عشق نباشه؛حتی نرم افزار امنیتی مکمل در کنار هیچ کدوم از سوئیت ها نیاز نیست!!1
    یادمه کاربرانی بودند که تا یکی ازشون میپرسید چه سوئیتی نصب کنم سریعا اسم چندتا نرم افزار قدرتمند رو میگفتند که خودشون به تنهایی میتونن کاملا امنیت رو بر قرار کنن؛ولی 3-4 تا نرم افزار دیگه واسه اسکن زوانه و اسک هفتگی و اسکن ماهانه و اسکن سالانه معرفی میکردن!! که خود من همیشه از اشخاصی بودم که میگفتم برای یک کاربر خانگی(هر چقدر هم که حرفه ای باشه) یه سوئیت خوب و مناسب با سلیقه و سطح سواد طرف میتونه امنیت حتی 100 درصد ایجاد کنه!(البته کاملا بحث در مورد شرکت ها و اداره ها و... فرق میکنه)
    پس شخصا مخالف حتی نرم افزار های مکمل هستم به جز از روی کنجکاوی و امتحان کردن نرم افزار های مختلف(تازه اونم نه روی سیستم های اصلیم : شخصی و کاری)

این بلدزر اگر سوییت شما تمیز کانفیگ شده باشه هیچ تخریبی نداره.
    ااااا؟چه جالب...
    پس حسابی ممنون

من نمیدونم این خط سوالی هست یا خبری یا جمله ساده یا تعجبی !
    در ابتدا مقدمه و توضیحی مختصری در مورد یک سوال بود...
    ولی ظاهرا برای شما شده جمله ی ساده ی تعجبی....!!....نه.....!! شده جمله ی پیچیده ی تعجبی!!!!

خب وقتی الوده میشه یعنی اجرا شدند دیگه و البته اگر این نوع برنامه ها ران بشن باید به فکر ویندوز جدید بود.
    مطئنید جمله و سوال های منو به خوبی متوجه شدی دوست عزیزم؟؟؟
    من که چیز دیگه گفتم و شما چیزی گفتید بس عجیب و پیچیده!!
    چون نمیدونستم اگه اجاره بشن سیستم ممکنه آلوده بشه!!
    پس ویروس که میگن اینه دیگه...نه؟؟

در کل...
    سوال من این بود... (البته از اساتید محترم اینجا)
    اگه یه روزی ... بر فرض مثال...در سیستم یه بنده خدایی...همچین ویروس هایی بره که خودشون اوتوماتیک اجرا نمیکنن خودشون رو(اتوران نیستند) ؛ پس چطور ممکنه اون سیستم آلوده بشه با همچین بدافزار هایی؟؟؟ منتظر میمونن تا یکی بیاد روشون دابل کلیک کنه یه روزی؟؟؟(سوال من این بود)

بله تا وقتی ران نشه ، هیچ مشکل و خطری نداره. خب سوییت روی کامپیوترت را عوض کن تا مخرب های دور افتاده در سیستمو بفهمی کجان و دارن چیکار میکنن.
    ممون از پیشنهاد سخاوتمندانتون!! دارم بهش فکر میکنم!!

اگر شناخت خوبه ولی اگر نشناخت که باید برید دنبال عوض کردن ویندوز : دی مخرب ها کاره خودشون را می کنند و مخرب های جدید طوری نوشته می شوند که به عنوان مهمانی عمل می کنند که برای صاحب خانه هیچ مزاحمتی ایجاد نمی کنند .
    ولی دوست عزیز و با سوادم جناب BATMAN چیزی دیگه عرض کردن؛وقتی که پرسیدم چطور بدون خطر این بدافزار هایی که دوستان در این تاپیک معرفی میکنند رو تست کنم با انتی ویروسم!!!!!!!!!!!

به نقل از دوست عزیزم جناب BATMAN :

شما فایل مخرب رو ابتدا از حالت فشرده خارج کنید و بعد در سندباکس اجرا کنید.
    لازم نیست خود Winrar رو داخل سند باکس اجرا کنید.

(یعنی تا اجرا نشن با دابل کلیک بی خطرن دیگه!! غیر این میتونه باشه مضمون این جمله؟)

و حتی مخربی بود که یه فایل svchost.exe ایجاد می کرد که کسپر وارد لیست سفید کرده ولی چون برای وصل شدن برنامه سیف کسپر از من سوال میپرسه این svchost.exe فیک نتوانستند دیتا به سرور ببره.
    چه جالب...!!
    حالا اگه هر سری نخوای به این سوال جواب بدی چی میشه؟؟

باری ، اگر میدونستید مخربهای امروزی دنبال چه هدفی بودند اینقدر دنبال اسکنر نبودید
    ممنونم بابت این جمله ی بسیار گران بها که کلی تکونم داد!!!!!
    ولی میخوام بدونم یه کاربر ساده ی خانگی؛به چه درد یه هکر حرفه ای میخوره که نیاز به این همه شلوغ کاری دارن بعضی ها!!!(بلانسبت این جمع البته؛چون خود منم عرض کردم اهل تجملات امنیتی هستم اما به دلایل دیگه و میدونم تمام بچه هایی که تو این تاپیک هستن یا هدفشون مثل منه؛یا اینکه برای افزایش تجربه و سطح سواد در این رابطه هست!!اما یه سری از افراد هستند واقعا این قضیه رو شدیدا جدی میگیرن!!) آخه مگه به جز اینه که خودمونم میدونم که امکانش 1 در 1000 هست که اگه یک سوپر سوئیت رو سیستم نداشته باشیم هم قرار نیس به خاک سیاه بشینیم!!؟؟؟؟

آخه یه هکر بیکاره بیاد بشینه پسورد فروم؛یا ایمل یه کاربر خونگی رو -- کنه با هزار زحمت!!! کی چی عایدش بشه؟؟به کی و به چی آسیب برسونه!! کسی که اونقدر حرفه باشه که بتونه از 15 تا سوئیت برتر حال حاضر عبور کنه به فکر منافع مالی و سازمان های بزرگ و اداره جات دولتیه!!نه یه یوزر بدبخت بیچاره ی خانگی!!

. بلکه دنبال یک سوییت بودید که با کمک از یک مکمل ، کاره همه اسکنرها را بکنه .
    یعنی این مکمل ها چی میتونن باشن جز اینکه در اصل خودشونم یه نوع اسکنر هستن؟؟؟هوم؟؟؟

یا حق .
    با تشکر از وقتی که گذاشتید و تا آخر متن تحمل کردید و مطالعه کردید
    Last edited by S0R3N4; 24-11-2012 at 02:44.

11. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در بالا به ای مورد هم جواب دادم!
    روی لپ تاپ اصلیه و کاملا شخصیم من فایروال COMODO نصبه به همراه آنتی ویروس پاندا
    روی سیستم شخصیم در دفتر کارم اینترنت سکوریتی بیتدیفندر نصبه
    و روی کامپیوترهای بیمارستان و داروخانه ( که همگی به هم شبکه هستند) Kaspersky Work Space Security نصبه!!
    سلام

اهوم.

کلا...به نظرتون...یه آدم عاقل...کلی نرم افزار نصب میکنه که دقیقا یک کارو قراره انجام بدن؟؟؟
    اگر رک بگم و بی طرفانه ، ادم های عاقلی هستند که برای تست سوییت اینکار را می کنند و ادم های معمولی هم برای اسکن و از این کارا

تمامی انتی ویروس ها و فایروال ها و کلا سودئیت های امنیتی مطرح جهان(حداقلش 15-10 تای برتر لیست) قابلیت اینو دارن که از سیستم خونگی و شخصی هر فردی به طور کامل محافظت کنند با کمی اطلاعات از نحوه ی کارکرد صحیح نرم افزار و بروزرسانی های منظم!!یعنی عقیده ی من اینه که اگه از روز تفریح و سرگرمی و عشق نباشه؛حتی نرم افزار امنیتی مکمل در کنار هیچ کدوم از سوئیت ها نیاز نیست!!
    1

تست های اخیر که چیز دیگری نشان دادند.

پس شخصا مخالف حتی نرم افزار های مکمل هستم به جز از روی کنجکاوی و امتحان کردن نرم افزار های مختلف(تازه اونم نه روی سیستم های اصلیم : شخصی و کاری)
    همه این نرم افزار MBAM / Hitman pro قبول دارند و در تست هایی که در سایت های دانلود فیلم هست اشخاص از این دو نرم افزار برای تست پاکسازی استفاده می کنند.

ااااا؟چه جالب...
    پس حسابی ممنون
    باز هم میگم اگر کانفیگ بشه ، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه دوست من !

این هم تست با همین بلدزره :
    من بدون مدرک حرفمو تایید نمی کنم. فیلم ماله کلی وقت پیشه.
    من که چیز دیگه گفتم و شما چیزی گفتید بس عجیب و پیچیده!!
    چون نمیدونستم اگه اجاره بشن سیستم ممکنه آلوده بشه!!
    پس ویروس که میگن اینه دیگه...نه؟؟
    من فکر کردم نظر شما همین F0هست که گفتم اگر اجرا بشه به درایو ویندوز و چند درایو دیگر اسیب میزنه و پوشه هاشو دیلیت میکنه . واسه همین گفتم یک ویندوز لازمه

در کل...
    سوال من این بود... (البته از اساتید محترم اینجا)
    اگه یه روزی ... بر فرض مثال...در سیستم یه بنده خدایی...همچین ویروس هایی بره که خودشون اوتوماتیک اجرا نمیکنن خودشون رو(اتوران نیستند) ؛ پس چطور ممکنه اون سیستم آلوده بشه با همچین بدافزار هایی؟؟؟ منتظر میمونن تا یکی بیاد روشون دابل کلیک کنه یه روزی؟؟؟(سوال من این بود)
    اگر همچین مخرب هایی بودند ، اره باید دابل کلیک شود تا اجرا شوند . همین و بس

ممون از پیشنهاد سخاوتمندانتون!! دارم بهش فکر میکنم!!
    الان متوجه شدم منظور شما چی بود ، که پاسخ داده شد.

ولی دوست عزیز و با سوادم جناب BATMAN چیزی دیگه عرض کردن؛وقتی که پرسیدم چطور بدون خطر این بدافزار هایی که دوستان در این تاپیک معرفی میکنند رو تست کنم با انتی ویروسم!!!!!!!!!!!

به نقل از دوست عزیزم جناب BATMAN :

شما فایل مخرب رو ابتدا از حالت فشرده خارج کنید و بعد در سندباکس اجرا کنید.
    لازم نیست خود Winrar رو داخل سند باکس اجرا کنید.

(یعنی تا اجرا نشن با دابل کلیک بی خطرن دیگه!! غیر این میتونه باشه مضمون این جمله؟)
    من میگم در سیستم اصلی ، شما حرف از سیستم سندباکس و مجازی میزنید !!! اره در سیستم مجازی اجرا شوند ، هیچ مشکلی نداره.

در کل پستی که شما دادید و من نقل قول کردم این چیزا در متن نبود و الان دارید ذکر میکنید و منم عارف و جادوگر نستم که فکر شما را خوانده باشم و بعد جواب درست بدم.

چه جالب...!!
    حالا اگه هر سری نخوای به این سوال جواب بدی چی میشه؟؟
    می توانی برای SVCHOST اصلی و مادر قوانین بسازی و هر SVCHOST که از این قوانین دور بود و خواست به نت وصل شود را بلاک کنی !

مثل این :

و وقتی هم svchost خواست به نت وصل بشه طبق قوانین که براش ایجاد شده ، به نت وصل میشه و هیچ مشکلی هم برای ویندوز من پیش نیمده است.

ممنونم بابت این جمله ی بسیار گران بها که کلی تکونم داد!!!!!
    ولی میخوام بدونم یه کاربر ساده ی خانگی؛به چه درد یه هکر حرفه ای میخوره که نیاز به این همه شلوغ کاری دارن بعضی ها!!!(بلانسبت این جمع البته؛چون خود منم عرض کردم اهل تجملات امنیتی هستم اما به دلایل دیگه و میدونم تمام بچه هایی که تو این تاپیک هستن یا هدفشون مثل منه؛یا اینکه برای افزایش تجربه و سطح سواد در این رابطه هست!!اما یه سری از افراد هستند واقعا این قضیه رو شدیدا جدی میگیرن!!) آخه مگه به جز اینه که خودمونم میدونم که امکانش 1 در 1000 هست که اگه یک سوپر سوئیت رو سیستم نداشته باشیم هم قرار نیس به خاک سیاه بشینیم!!؟؟؟؟
    آخه یه هکر بیکاره بیاد بشینه پسورد فروم؛یا ایمل یه کاربر خونگی رو -- کنه با هزار زحمت!!! کی چی عایدش بشه؟؟به کی و به چی آسیب برسونه!! کسی که اونقدر حرفه باشه که بتونه از 15 تا سوئیت برتر حال حاضر عبور کنه به فکر منافع مالی و سازمان های بزرگ و اداره جات دولتیه!!نه یه یوزر بدبخت بیچاره ی خانگی!!
    عجب . ما تو ذهنمون هکر یعنی کسی که فرسنگ ها با من فاصله داره و نه عزیز رفیق تو هم در یاهو میتونه هکر باشه !!
    هکرها دنبال چیزی هستند که شما ان ها را به تمسخر می گیرید.
    فکر کنم یکی از دوستان ادد لیستم یک مخرب نوشته بود که با برنامه های کریپتور ، کریپت کرده بود و بهم داد و گفت یه تست بزن و منم زدم و دیدم حتی در ویروس توتال هیچ سوییتی نمیشناسه و زمانی که مخرب درخواست وصل شدن به نت را داده بود و اگر من می دادم ، یوزر و پسورد هام از دست میرفت ، حالا هر یوزر و پسوردی.

یا یک نمونه دیگه که فایل exe را با ترفند ها تبدیل به عکس کرده بود و بهم داد و منم چون بهش اطمینان داشتم اجرا کردم ولی بعد دیدم چرا میخواد به نت وصل بشه . اره ههمین سهل انگاری ها هست که بعدا چوبش را میخوریم... شما خواستی گوش کن ، نخواستی هم هر طور راحتی ، من که نمی توانم به شما به زور چیزی را تحمیل کنم.
    ولی بدان رفقا اددلیست یاهو دنبال پسورد ایمیل برای باجگیری یا کاری که هکر میکنه یا دزدیدن اطلاعات شخصی و سوئ استفاده از ان و یا ثبت کلیدهای کیبورد و دزدیدن اطلاعات درگاره بانکی شما. که روز به روز هم داره بیشتر میشه.
    اگر سوییت شما خوب از نظر فایروال کانفیگ نشه ، جناب هکر هم کم کم پیداش میشه و فعلا قرار نیست بیاد از چندین تونل امنیتی عبور بکنه بلکه با ترفند های خیلی راحت میشه -- کرد ..

یعنی این مکمل ها چی میتونن باشن جز اینکه در اصل خودشونم یه نوع اسکنر هستن؟؟؟هوم؟؟؟
    بله ، اسکنر هستند ولی اسکنر داریم تا اسکنر. کاربر 20 تا اسکنر نصب بکنه ولی می توانه با یک اسکنر هم کاره مابقی را بکنه.
    باز هم میگم MBAM/ Hitman pro فعلا بهترین مکمل در کنار سوییت اصلی به حساب می ایند + سایت virustotal.com برای اسکن یک فایل با 40 انتی ویروس مختلف.

اول اینکه نه شما لازمه منو مسخره کنید.نه لازمه بخندید.و نه لازمه سطح اطلاعات خودتون رو از کسی بالاتر بدونید!
    امدید از خرده گیری من ، شکایت کنید ، نگو خودتون هم مثل من شدید :
    اگه میبینید سوئیت های زیادی روی سیستم من نصبه!!باید بدونید این یکی از چند سیستم بلااستفاده ی بیمارستان خصوصیمه که برای تفریح روش سوئیت های مختلف رو تست میکنم در اوقات بیکاری و سوال و جواب هام هم برای همینه از اساتید محترم این انجمن!!
    در ضمن برای کسی مهم نیست کسی چه کار میکنه یا نمیکنه .

در ضمن اگر من اطلاعات بیشتر از دیگران بود ، اینجا نمی امدم که از دانش دیگران بهره مند شوم و اگر چیزی بلد بودم به دیگران عرضه کنم واگر روزی نتوانستن انجمن بیام بخاطر مشکلات شخصی تا جایی که بشه ، و چون علاقه دارم دنبال اضافه کردن اطلاعات عمومی خودم در زمینه ای که دوست دارم هستم.

مرسی عزیز.

برات بهترین ها را آرزو دارم.

(( راستی اگر در این فیلم دیدی من سوپر انتی اسپای ور نصب کردم ، بخاطر پشنهاد یکی از دوستان بود که این مخرب را شناسایی میکنه ولی بعد که باهاش کار کردم دیدم که MBAM ارجح تر هست. و در مورد باقی موندن تراک و کوکی ها بجا اینکه با سوپار انتی اسپای ور ریمو کنم میام با Ccleaner پاکسازی میکنم.))
    Last edited by Hidden-Hunter; 24-11-2012 at 08:33.

13. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام این فایل رو من لازم دارم و انتی ویروسم بهش گیر میده میخواستم بدونم واقعا ویروس هست یا نه مرسی

رمز 123

ویروس توتال
    Last edited by pedram_01; 24-11-2012 at 15:07.

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

می توانی برای SVCHOST اصلی و مادر قوانین بسازی و هر SVCHOST که از این قوانین دور بود و خواست به نت وصل شود را بلاک کنی !
    و وقتی هم svchost خواست به نت وصل بشه طبق قوانین که براش ایجاد شده ، به نت وصل میشه و هیچ مشکلی هم برای ویندوز من پیش نیمده است.
    سلام امیر جان:
    از کجا بفهمم که این هاست پروسس اصلی و مادر هست که به نت وصل میشه و از کجا بفهمم کدومها اصلی نیستن و بلاک یا سوالی کنم رولم رو؟وقتی که من به نت وصل هستم اما هیچ فعالیتی ندارم و دارم مثلا تو سیستم کاری انجام میدم و کل سرویسهای نتم غیر فعال هستن این هاست پروسس چرا به نت وصل میشه و ترافیک میخوره؟این پروسه فقط مال ارتباط نت هست یا کار دیگه ای هم میکنه؟؟
    ممنون

16. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام این فایل رو من لازم دارم و انتی ویروسم بهش گیر میده میخواستم بدونم واقعا ویروس هست یا نه مرسی

رمز 123

ویروس توتال
    سلام

سالم هست

یک Adware ساده که خطر خاصی نداره

not-a-virus:HEUR:AdWare.Win32.iBryte.heur

18. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •