تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 753 از 1291 اولاول ... 2536537037437497507517527537547557567577638038531253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,521 به 7,530 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

من سرويس 1 مگ دارم و از يكي از برنامه‌هاي مخصوص تلوزيون و راديوي آنلاين، برنامه‌هاي تلوزيوني و راديويي رو كه روي اينترنت پخش ميشن (داخلي يا خارجي) ميگيرم. اكثر اوقات بدون مشكل هست و خوبه. اما گاهي اوقات (يعني مثل الان كه حدودا 3 ساعتي هست) خيلي به سختي شبكه‌ها رو پخش ميكنه. يعني مثلا حتي يك شبكه راديويي با 128 kb/second رو هم با قطع و وصل شدن‌هاي طولاني پخش ميكنه. مطمئن هستم اين ايراد از وايمكسمه، چون تمام شبكه‌ها رو همين طور ميگيره. جالب اينجاست كه وقتي مشخصات كانكشنم رو چه از مودم (به لحاظ آنتن‌دهي و غيره) يا از طريق سايت speedtest (به لحاظ پينگ و سرعت) چك ميكنم، همه چيز عادي هست و مشكلي نداره. ميخواستم از شما دوستان بپرسم آيا كسي اطلاعي در اين مورد داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

عرضه نیم‌بهای مودم‌های وایمکس ایرانسل به مناسبت روز مادر

ایرانسل از عرضه نیم‌بهای مودم‌های وایمکس خود به مناسبت فرارسیدن خجسته زادروز حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، تخفیف ۵۰ درصدی مودم‌های وایمکس ایرانسل، مشمول آن دسته از مشترکینی می‌شود که در روزهای 23 و 24 اردیبهشت 91 نسبت به ثبت‌نام سرویس وایمکس با مودم‌های Wi-Fi و USB اقدام و از زمان ثبت نام، مراحل مربوط به آن و عملیات پرداخت خود را حداکثر ظرف مدت ۳ روز انجام دهند.

در این بازه زمانی، مودم‌های Wi-Fi و USB به همراه سامانه تقویت کننده وایمکس ایرانسل با ۵۰ درصد تخفیف به قیمت 499 هزار و 500 ریال عرضه خواهند شد. در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر فرد تنها می تواند یک حساب وایمکس ثبت نام کند و در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی می‌گردند.

ثبت نام وایمکس ایرانسل از طریق وب‌سایت رسمی این شرکت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل که اسامی آن‌ها در وب‌سایت ایرانسل آمده، مراکز خدمات ایرانسل و یا تماس با مرکز تماس شبانه روزی وایمکس ایرانسل به شماره ۷۰۷ برای تماس از خطوط ایرانسل و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ برای تماس از سایر خطوط ممکن است.

پرداخت هزینه اشتراک وایمکس ایرانسل از طریق پرداخت اینترنتی به وسیله سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care)، خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی، خرید کارت شارژ و بارگذاری از طریق سیم کارت ایرانسل از طریق شماره گیری کد دستوری و مراجعه حضوری به شعب بانک های عامل امکان پذیر است.

بنا بر اعلام، درحال حاضر خدمات اینترنت پرسرعت بی‌سیم از طریق وایمکس ایرانسل، با پهنای باند بین ۱۲۸ کیلوبیت تا دو مگابیت بر ثانیه و براساس تقاضا، در 29 شهر تهران، شهر قدس، شهریار، قرچک، اندیشه، اسلامشهر، ورامین، شورآباد، شهرری، کرج، فردیس، مشهد، شهرک صنعتی طوس، تبریز، شهرک صنعتی چرمشهر، شهرک صنعتی اطلس، سردرود، اصفهان، خمینی شهر، خوراسگان، دانشگاه نجف آباد، شاهین شهر، محمود آباد، کاشان، اهواز، دزفول، اندیمشک، شیراز و گلستان ارائه می‌شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت وایمکس چطوره الان
    1mb و 2mb?

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

سلام. بنده یک سالی هست که دیگه از وایمکس ایرانسل استفاده نمی کنم. ولی روزی دو تا پیامک می آد که یالا 60 تومان بریز به حساب تا حسابت فعال شه!
    من فعلا قصد ندارم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم. امیدوارم دیگه هم روزی نرسه که بخوام استفاده کنم. حالا چیکار کنم از دست این پیامک های آزاردهنده هر روزش هم راحت بشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام. بنده یک سالی هست که دیگه از وایمکس ایرانسل استفاده نمی کنم. ولی روزی دو تا پیامک می آد که یالا 60 تومان بریز به حساب تا حسابت فعال شه!
    من فعلا قصد ندارم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم. امیدوارم دیگه هم روزی نرسه که بخوام استفاده کنم. حالا چیکار کنم از دست این پیامک های آزاردهنده هر روزش هم راحت بشم؟
    زنگ بزن پشتیبانی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان از دیشب سرعت اکانت 2 مگ من برای دانلود از 250 رسیده به 120 ...برای دوستان دیگه هم همین طور شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    چطور میتونم موقع تست گرفتن از سایت speedtest.com سرور رو از تهران به یک جای دیگه تغییر بدم.البته سرورهای زیادی هست ولی نمیتونم سرورهای معتبری که دوستان از اون تست میگیرن رو پیدا کنم.لطفا راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

تحمل پیامکها راحت تره!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تحمل پیامکها راحت تره!
    ميتوني از قسمت e-care و از قسمت تغيير پرونده شماره تلفن رو عوض كني تا ديگه براتون SMS نياد (بهترين روش براي مزاحم تلفني)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •