بله کافیه . . .حالا این سیستم برای بازی و دیدن فیلم های اچ دی 1080 مناسبه؟ البته زیاد بازی نمیکنم
کیفیت صفحه نمایش عالیه . . .
بله کافیه . . .حالا این سیستم برای بازی و دیدن فیلم های اچ دی 1080 مناسبه؟ البته زیاد بازی نمیکنم
کیفیت صفحه نمایش عالیه . . .
بچه ها کسی اگر ریوویو از MSI GE620 داره قرار بده ممنون میشم...
به نظر من تو رنچ خودش در حال حاضر شاهکار هست...چون تنها برندی هست که سندی بریدج هاش تا الان مشگلی نداشته!!!
Asus G73JH مشخصاتش خیلی خوفناکه چه قیمته؟بعد مدل های گیمینگ asus از لحاظ گرمایی مشکلی براشون پیش نمیاد مخوصا منی که تو اهوازم گرما هم هست نمیترکن؟!
یه سوال کلی : ایسوز یا سونی بگیرم؟کیفیت صفحه ی کدوم بهتره؟
بچه ها به نظرتون ASUS N53sn بعد از عید میاد تو بازار؟
(البته منظورم سری بدون مشکلشه new revision)
قیمت این مدل بالاست . . .Asus G73JH مشخصاتش خیلی خوفناکه چه قیمته؟بعد مدل های گیمینگ asus از لحاظ گرمایی مشکلی براشون پیش نمیاد مخوصا منی که تو اهوازم گرما هم هست نمیترکن؟!
نه نمیترکه !
کیفیت صفحه نمایش سونی بهتر هست. . .یه سوال کلی : ایسوز یا سونی بگیرم؟کیفیت صفحه ی کدوم بهتره؟
کلی هم نمیشه نظر داد ولی در رنج قیمت 1.500.000 سری F سونی واقعا عالیه
کیفیت صفحه نمایش سونی بهتر هست. . .
کلی هم نمیشه نظر داد ولی در رنج قیمت 1.500.000 سری F سونی واقعا عالیه[/QUOTE]
درود بر شما...
فکر میکنم تو رنج زیر 1.500000 تومان دیگه سری F سونی حرفی واسه گفتن نداشته باشه...
دلایل هم بسیار هست...
الان با 1.400000 تومان میشه هیولای MSI رو خرید...
GE620 MSI از سری گیمر این برند هست که طی بررسی های من ترکونده...
کافی کانفیگشو ببینید تا متوجه بشید...
سلام...دلایل هم بسیار هست...
الان با 1.400000 تومان میشه هیولای MSI رو خرید...
GE620 MSI از سری گیمر این برند هست که طی بررسی های من ترکونده...
کافی کانفیگشو ببینید تا متوجه بشید...
کمی دید رو وسیع کنید و از بازی کردن بیاید بیرون به حرف من میرسید. ..
کیفیت صفحه نمایش من رو راضی نکرد
بنده فرق بسیار وسیعی تو صفحه های نمایش ندیدم ولی قبول دارم که سونی روی صفحه نمایش حرفی برای گفتن داره...
اما شما رم... سی پی یو{مخصوصا سی پی یو های سندی بریدج جدید} و گرافیک رو هم در نظر بگیر...
حالا جدا از بزرگی و سنگین بودن سونی مساءل بالا نیز اگر مقایسه شود مشخص میشه که سونی یکم عقب هست...یا به قولی سونی سیاستش اینه که کلا همیشه عقب تر از بازار حرکت میکنه تا با یکسری چیز های جزءِ همچون نمایشگر فروش بالای خودشو رقم بزنه...
در هر صورت برند ها سلیقه ای هست...!
خدایی این همه حال دادی و بهم اطلاعات دادی یه چنتا مدل سونی بهم معرفی کن که تو رنج قیمت 1.400-1.500 باشه.
خیر از جونیت ببینی پسرم![]()
مرسی رنگ بندی ..بنده فرق بسیار وسیعی تو صفحه های نمایش ندیدم ولی قبول دارم که سونی روی صفحه نمایش حرفی برای گفتن داره...
اما شما رم... سی پی یو{مخصوصا سی پی یو های سندی بریدج جدید} و گرافیک رو هم در نظر بگیر...
حالا جدا از بزرگی و سنگین بودن سونی مساءل بالا نیز اگر مقایسه شود مشخص میشه که سونی یکم عقب هست...یا به قولی سونی سیاستش اینه که کلا همیشه عقب تر از بازار حرکت میکنه تا با یکسری چیز های جزءِ همچون نمایشگر فروش بالای خودشو رقم بزنه...
در هر صورت برند ها سلیقه ای هست...!
تا حدودی موافقم . .
پس بمونید مدلهای جدید سونی بیان . .
ولی تو کیفیت صفحه نمایش بستگی به تست انجام شده داره که به خودم واقعا ثابت شده واسه همین میگم .. .
+
برند MSI رو نمیتونم به برندهای دیگه ترجیح بدم چون هنوز به صورت عمده دست افراد نمیبینم و دوستان زیادی نداشتم که باهاش کار کنن..
ولی قبول دارم که کانفیگهای جالبی میده بیرون و این وسوسه انگیز هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)