حالا اون سوال ما رو که جواب ندادین نظرتون در مورد
تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن مدل X.VISION LE-40IMP9E
چیه ؟
حالا اون سوال ما رو که جواب ندادین نظرتون در مورد
تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن مدل X.VISION LE-40IMP9E
چیه ؟
والا من تاحالا محصولاتش رو از نزدیک ندیدم
اما به نظرم زیاد خریدش قابل توجیه نیست چون اونقدر جنس های خوب با قیمت های مناسب از برنهای معروف تو بازار هست که آدم نباید این ریسک رو بکنه
سلام خدمت دوستان. من هم درخواست راهنمایی دارم
بودجه: بین ۱.۳۰۰.۰۰۰ تا ۱.۸۰۰.۰۰۰ تومان
سایز صفحه: بین ۴۰ تا ۴۷ اینچ
کیفیت تصویر خیلی واسم مهمه و اولویت اول داشتن تصاوی بسیار شفاف و با کیفیت دوبعدی هست. فکر میکنم LED تصاویر بهتری داره.
ترجیحا سه بعدی باشه (این تکنولوژی جدید Passive ظاهرا خیلی جالبه اما نمیدونم کدوم TVها این قابلیت رو دارن.)
ترجیحا اسمارت TV باشه.
پورتهای مختلف رو ساپورت کنه و ورودیهاش ترجیحا زیاد باشه. USB و ...
قابلیت پخش فرمتهای مختلف رو هم داشته باشه بهتره ولی اینم اولویت نیست.
تعصبی روی برند ندارم اما این برندها رو ببرای تلوزیون یشتر قبول دارم: Samsung - LG - Sony - Sharp . پاناسونیک رو شناختی ندارم.
گارانتی بودن یا نبودن هم واسم مهم نیست. اگه هزینه گارانتی خیلی زیاد هست ترجیح میدم پولش رو بدم یه تلوزیون با کیفیت تر بدون گارانتی بردارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
راجع به پسیو فقط ال جی این قابلیت رو داره
اما به نظرم زیاد سه بعدی رو ملاک انتخاب قرار نده
سلام دوست عزيز:
اگه نوع پسيو برات مهمه LW65100 ال جي هم از نطر قيمت و هم كيفيت كزينه مناسبي است
اما برا ي بودجه اختصاصي شما LW57000 بقيمت 1760000 تومن براي سايز 42 اينچ ميتونه
مناسب باشه. اولي 200 و دومي 100 هرتزه. به اينترنت وصل ميشن و كنترلش مثل موس
عمل ميكنه كلآ كار كردن باش راحته. در ضمن گيرنده ديجيتال هم داره.
موفق باشيد.
Last edited by mdk96; 20-02-2012 at 00:37.
من موندم اين جشنواره راه انداختن سوني ديگه چيه! شرايط همون شرايطه قبله فقط 200 تومن گرون كردن!![]()
اصلاح ميكنم قيمت lw57000 فعلا 1650000 هستش كه اگه يه بلوري هم بردارين 200000 تومان كارت هديه داره (اتفاقا يه بلوري داره كه قيمتش 219000 تومن هستش يعني تلويزيون و بلوري رو بردارين براتون در مياد 1670000 تقريبا
منم شرايطم مشابه شما بود ميخواستم سامسونگ d6940 بگيرم كه از ديروز سامسونگم گرون كرد الان بدون بلوري در مياد 1850 كه نمي ارزه به نظر من ميشه 100 تومان گذاشت روش st30 گرفت فعلا تنها برندي كه گرون نكرده LG هستش
ممنون. میشه ایرادات این دو مدل LG رو بگین یعنی lw6500 و lw5700. سامسونگی که گفتین چه مزیتی نسبت به این داره؟اگه بخوام بیخیال 3d بودنش بشم آیا چیز خیلی بهتری با همین قیمت ها وجود خواهد داشت که ارزش داشته باشه بیخیال سه بعدی بشم؟
این تکنولوژی Passive که خوندم خیلی ازش تعریف شده بود و فکر کنم 3D های غیر پسیو انتخاب مناسبی نباشه.
با سلام
دوستان لطفا من رو راهنمائی کنید ، میخوام یه تلویزیون 40 اینچ بگیرم ( ال ای دی ویا پلاسما) فرقی نمیکنه ، فقط کیفیت تصویر SD و مخصوصا شبکه های داخلی در اون خوب باشه و حداقل کیفیتش به مانند Crt های قدیمی باشه . با تشکر
شما همون الجی بخری بهتره
ولی اگه خونه بزرگه سایز 42 کوچیکه
من الان خودم 42 دارم ولی کاشکی 50 میخریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)