نور پردازی بدتر شده!!!!!!!!!!!!!! در عجب چطور این حرفو میزنین!!!!!!. نورپردازی شب که عالیه .شما به سایه ها دقت کن مخصوصآ از نمای نزدیک
نور پردازی بدتر شده!!!!!!!!!!!!!! در عجب چطور این حرفو میزنین!!!!!!. نورپردازی شب که عالیه .شما به سایه ها دقت کن مخصوصآ از نمای نزدیک
خواهش میکنم یکی بگه چجوری اسکربرد وارد بازی کنم
فایل هایی که دانلود کردید را باید در پوشه ی dt06.img کپی کنید.
اگر هم خواستید عکس مربیان دیگه را بذارید میتونید به وسیله ی نرم افزار GGS فایل dt06 را باز کنید و عکس هایی با سایز 64*64 از مربی مورد نظرتون را به جای عکس یکی از فایل های unnamed_892 تا unnamed_911 که مربوط به تصاویر اعضای کادر فنی تیمتون در مسترلیگ میشه، قرار بدید.
Last edited by fouladiali; 05-11-2009 at 09:38.
دوستان تو قسمت Im lenget معیار برای افزایش توانایی و رتبه چی هست ؟
چون خیلی کم پاس میدن مخصوصو در حالت تاپ پلیر و پرفشنال !
برای مهاجم گل زدن معیار نیست چون من گل میزنم تو بازی بازی بعد رو نیمکت میشینم
من پروفشنال بازی میکنم . ولی بازم یه توپ نمیتونم بگیرم از تیم مقابل ! خیلی هم میبرما !
ولی با بدبختی باید توپ گرفت ! با دکمه شوت که تکل بدجور میزنه . پاس هم که سالی یه توپ میگیره !
2 - خرید و فروش چرا اینقدر سخت انجام میشه تو مستر ؟ فقط ترانسفری ها رو میشه خرید ؟
3- استپ کردن توپ چجوریه ؟ اگه جز هد زدن کار دیگه ای کنم توپ رو از دست میده !
4- شما چجوری گل میزنین ؟ روش اصلیتون ؟
آقا برید رای بدین من تا حالا 15 بار رای دادم خیلی باحاله سرعت رشد این استقلال پرسپلیس خیلی زیاده![]()
منم از 300 رسوندمشون به 350
خیلی ببخشید یک سوال داشتم من هنگام باز کردن درجه سوپر استار وقتی میرم داخل بازی و آپشن بازی مثلا توپ را عوض کنم از بازی میپره بیرون میخواستم بدونم مال شما هم اینطوری هست؟
بله دوست عزیز، وقتی به SuperStar تغییر داده اید دیگر نباید به آپشن بروید.
بای بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)