ما هم متفق القول اینجا اعلام میکنیم که غلط میکنن با هفت جد آبادشون.....
با با خوش به حالت...دست ما رو هم بگیر ببر هلند......
آقا من میگم یه کمپین راه بندازیم برا ترکوندن بیست نت....
نا مردای دزد.........
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
ما هم متفق القول اینجا اعلام میکنیم که غلط میکنن با هفت جد آبادشون.....
با با خوش به حالت...دست ما رو هم بگیر ببر هلند......
آقا من میگم یه کمپین راه بندازیم برا ترکوندن بیست نت....
نا مردای دزد.........
داداش یه سر برو نمایندگی همیارنت کازرون...بگو از همونجا به چندتا مشترک زنگ بزنن و از همونجا باهاشون صحبت کن...اگه از محدوده خودتون باشه که چه بهتر....
راستی برا وایرلس همیار نت هم زنگ زدم گفت با دکل و رادیو و کابل حدودا 400 هزاری میشه
اتفاقا" 5 شنبه رفتم نمایندگیش . گفت ما اینجا پینگ نمیگیریم نامرد . شماره مشترکهاش هم بهم نداد . یکی رو میشناختم که همیارنت داشت ولی 3-4 ماه پیش دعوامون شد وگرنه زنگ میزدم ازش میپرسیدم .
نه دوست عزیز آسیاتک هستم......سرعت هم به اندازه ای کم نشده که مثلا بگیم محدودش کردن.....سرعت من یک دهم شده....تا دیروز 3.5 مگ بود امروز 0.3 مگ....این صد درصد یه مشکل هست خواستم ببینم سراسری هست با نیست..راستی من مرکز فیاض بخش هستم...دوستانی که گفتن سرعت اونا کم شده کدم مرکزن؟؟؟
آرش جان این مشکل 2 حالت داره.... مشکل اول pcm هست که بیشتر در مناطقی از شیراز که آپارتمان سازی زیادی وجود داره هست....(به دلیل کمبوده زیرساخت) مثل معالی آباد و فرهنگشهر و.... در این مناطق چون اکثر منازل خطشون از دستگاه پی سی ام عبور میکنه هیچکس نمیتونه بهتون ای دی اس ال بده حتی خوده مخابرات....شما میتونین درخواست بدین که خطتتون رو از پی سی ام در بیارن....البته فکر می کنم جدیدا سخت تر شده باشه و فکر کنم با پارتی بازی فقط برا خودشون (بیست نت) از پی سی ام در بیارن و برا بقیه شرکتا در نیارن!!!!! البته یه آشنا تو مرکزتون داشته باشی حله!!!چرتو پرته یا راست میگه ؟؟؟؟
در مورد مشکل دوم که فیبر نوری هست فقط که مخبرات نیست که میتونه رو فیبر نت بده!!!!! آسیاتک هم میتونه....و چندتا شرکت دیگه پس این زیاد مشکل بزرگی نیست!!!
البته یه مژده هم بهت بدم به خاطر زیرساخت بسیار قوی مسی در مرکز فیاض بخش این مرکز تا 20 سال دیگه هم احتیاج به استفاده از پی سی ام نداره....
کدوم مرکزی دوست عزیز؟؟؟اسیاتک امروز بدجور قاطی داره
Last edited by iranzaminn; 19-01-2013 at 23:26.
میخواستم با اسپید تست یه نست از بیست نت بزارم هرچی رفرش کردم اصلا" صفحه لود نشد که نشد![]()
سرعت بیست نتیا داغون شده ؟!
واسه من که از صبح تا حالا مشکلی نداشته (512 نا محدود )
این اینترنت محدود مخابرات هم خیلی عجیب شده اگه دانلود شبانه داشت دیگه چیکار میکردن باهاش ؟ شب کلا قطع حتما !
من خودم مرکز فیاض بخش هستم... از نیم ساعت پیش اینترنت به شدت کند شده و حتی سایت گوگل شیلتر شده....
![]()
سرعت دانلود شما چقدره ؟ چون من میخوام احتمالا" فردا که دوره دو ماهم تمام میشه 1 مگ نامحدود بگیرم . کلا" در روز چند گیگ میشه گرفت با 512 که شما دارید ؟
سرعت واقعی همیشگی 60-70 متغییر
البته سرعت 94 نیست یه دفعه توی تست رفت اینجوری بالا ! همون 60-70 هست
دوستان من اول از مخابرات داشتم دیدم نمی صرف حجم دانلودم زیاد بود رفتم شاتل 512 گرفتم بخاطر شبانش ولی سرعتم بیشتر از 64 نمی ره
می خوام بیام بیرون برم یه شرکت که سرعت شبانش بالا باشه.. شبی 8 گیگ بشه بزنی
پیش شمارمم 635 هست معالی اباد هستم
از یکی فهمیدم صبانت 512 شبانش روی 300 کیلوبات بود یکی هم می گفت اسیاتک رو بگیر روی 400 هست شبانش
روزانه برام مهم نیست فقط شبانه می خوام
راهنمایی کنید کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)