هاهاها بلاخره گوشی رو آپدیت و H | A | C | K کردم![]()
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان :X
سایتی سراغ دارین که official theme های این گوشی رو بزارن ؟
هاهاها بلاخره گوشی رو آپدیت و H | A | C | K کردم![]()
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان :X
سایتی سراغ دارین که official theme های این گوشی رو بزارن ؟
نه اینکه خاموش بشه منظورم اینه ک اگر فلش کردم و درست شد و سالم بعد خاستم برگرده به همین حالت الانش و نوکیا ساپورتش کنه ج باید کرد؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
آره میدونم مشه گرفت اما نمیگیرن هیچ کدومشون از اس ام اس هام بک آپ نمیگیرن نرم دیگه ای هم هست؟؟
مثله دیگه چه گوشی هایو میشه پورت کرد فریمورشونو رو 5800؟؟؟؟
آره سلیقه ای رو ک میدونم فقط میترسم فلش کنم و گند زده بشه تو گوشی و یا اس ام اس هام بر نگرده یا 1 کاریش بشه همین شانس ک نداریم
مورد اول به احتمال 100 در صد دانگرید محسوب میشه که فکر کنم خطرناکه
یک برنامه بود زمانی که 5800 داشتم به اسم save sms که روی گوشی نصب میکردی و بعد از اس ام اس هات توی فایل تکست سیو میکرد ولی اگر بک اپ میخواهی با همین برنامه هایی که H.VIKE معرفی کرد میتونی بک اپ بگیری احتمالا وقتی گوشیت رو وصل به کامپیوتر میکنی حالت درست رو انتخاب نمیکنی واسه همین بک اپ نمیگره(الان نوکیا دم دستم نیست که چک کنم ولی فکر کنم حالت پی سی سوییت رو باید انتخاب کنی)
سلام این گوشی رم ۳۲ و یا ۱۶ رو ساپورت میکنه از نوع سرعت بالا و قیمت رم های ۳۲ و ۱۶ رو اگر میدونید بگید
آره میدونم ازون نرم افزار بهترم هست که html هم سیو میکنه اما من میخام برگرده سر جاش
مبتدی نیستم 2ساله این گوشیو دارم رو حالت پی سی سویتم میذارم اما بازم فقط به سیو اس ام اس گیر میده و همچنین اس ام اس هارو تو بخش اس ام اس pc suit نشون نمیده
16رو بله ساپورت میکنه من انداختم روش اما 32رو تست نکدم اگر تست کدیو جواب داد ب منم خبر بده
16شو توشیبا گرفتم کلاس 4 حدودا 2-3ماه قبل عید 50تومن الانشو نمیدونم اما توشیبا بگیر فقط خیلی عالیه من که 2تا گرفتم هم مطمءنه هم سرعتش عالیه
دانگرید حساب میشه ولی بعد از فلش فقط میتونی به ورژن جدید آپدیت کنی که هیچ فرقی با ورژن های قبلی نداره و کاملتـر شــده و نوکیا هم ساپورتش میکنـــه .
+
نرم افزار زیادی هست ولی کارش خوب باشه و برگردونــه کم هســت !
یه نرم افزار دیگه ای هم بود مدیریـت اس ام اس فکر کنم اسمش Free-iSMS باشــه یه تستی کنیـد .
عکس از محیط برنامــه :
موفق باشید!
از کجا گرفتی کلاس رم رو از کجا بفهمم که اونی هست که می خام و کلاس 2 چه طوری Transcend 16G کلا کلاس چیه؟
با سلام
من یه گوشی 5800 دارم ولی زمانی که می خواهم زنگ آلارمش رو عوض کنم آهنگای روی مموری کارت رو نمی آره نمی دونم چرا؟ البته شاید زیاد بودن تعداد آهنگا باشه ولی واقعا هیچ راهی نیست؟
روش نوشته عدد4 رو و دورش یک دایره داره بعدم کلا سرعت انتقالش بالاس
دقیقن نمیدونم چیه اما فک کنم مثه ماشین ها ک کلاس بندی میشن بر حسب قدرت موتورشون و توان و بازده شون رم هارم بر اساس سرعت انتقالشون دسته بندی کردن
ترنسدو ازش اطلاعی ندارم اما خب توشیبا گرون تر از بقیشونه اگر ببینیش خودت متوجه میشی ک میرزه به 1 کم گرونتر بودنش
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
به نظر من 1 بار هرچی رو رمت داری خالی کن و فرمتش کن بعد دوباره بریز اگر رم فابریکشه معمولا ازین جور مشکلا پیش میاد
البته وقتی آهنگو از تو فایل منیجرباز کنی با زدن آپشن و یوز تو میتونی اون آهنگو واسه مورد دلخواهت تنظیم کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)