سرعت دانلود صبانت خیلی بالاست.پارس انلاین هم خوبه.اینترنت پرسرعت مخابرات که اصلا تعریفی نداره
سرعت دانلود صبانت خیلی بالاست.پارس انلاین هم خوبه.اینترنت پرسرعت مخابرات که اصلا تعریفی نداره
با سلام
خوب شرکت ها اینترنت با سرعت بالاتر میدن در عوض حجم محدود به شما میدن
اما مخابرات برعکس عمل میکنه
موفق باشید.
سلام ، من همیشه از ساعت 13 به بعد لگ دارم یعنی سرعت اینترنتم میکاهه ممکنه از کجا باشه ؟! آیا ممکنه ویروسی تو کامپیوترم باشه که اطلاعتمو میدزده ؟
دوستان،من چند سالي هست كه كاربر adsl هستم و بيشتر از 5 تا شركت هم عوض كردم تا حالا ولي اين آخري همه چيش خوبه بجر يه نكته كه من رو ميترسونه
من اينترنت 1 مگ از شركت داتك دارم و مودم هم tp-link 8811 و از حالت Bridging استفاده ميكنم
زماني كه وصل نيستم به اينترنت و هيچ كانكشني وجود نداره،چراغ ACT (active به سرعت چشمك زن ميشه و همچنين چراغ lan.دقيقا مثل حالتي كه شما در حال دانلود كردن يه فايل از اينترنت هستيد
البته اين قضيه هميشگي نيست و وقتي مودم و كامپيوتر روشن هست و براي يه مدتي استفاده اي ازش نميشه چراغ چشمك زن ميشه
به نظرتون شركت داتك فوضولي نمي كنه در كامپيوتر من؟
با سلام
در کامپیوتر شما که خیر
شاید اون چشمک زدن ماله خطوط تلفنتون هست
موفق باشید.
خدا رو شکر پس فردا قراردادم با شاتل تموم میشه
اصلا و ابدا دنبال دانلود نیستم. واسه بازی آنلاین میخوام . سرعتش 512 یا بالاتر
چه شرکتی پیشنهاد میکنید ؟؟؟ (تهران - مخابرات فرد اسدی )
راستی یه مودم غیر وایرلس توپم پیشنهاد بدید بدون لگ . راستی اگه آموزششم بذارید خیلی ممنون میشم![]()
اساتید عزیز میخوام ای دی اس ال بکیرم
میخوام ارزون باشه و شبانه هم داشته باشه
از مخابرات بگیرم یا از این شرکتها
با ماهی 10 هزار از کجا میتونم یه سرویس مناسب با شبانه رایگان بگیرم لطفا راهنمایی کنید
ضمنا تهران هستم شرق مرکز الغدیر
منم دقیقا با سیستم جدید adsl که گرفتم همین مشکل را دارم و این یعنی شرکت مورد نظر یک ای پی را به چندین نفر برای اتصال به اینترنت میده
سلام
من از مخابرات adsl گرفتم ..و مودم tp-link 8811 هم خودم خریدم
الان یه سیم LAN هست که یکیش وصل میشه به پشت مودم ولی پشت کیس من اصلا قسمتی واسه LAN نداره و فقط یه قسمت PHONE و LINE هست که یکیش واسه دایل آپ وصل کرده بودم حالا من چیکار کنم ؟؟؟ آیا تبدیلی برای LAN وجود داره ...کمک کنید
دیروز اینترنتم یک مشکلی پیدا کرد
صبح که بیدار شدم دیدم اینترنت قطع شده هر کاری هم که کردم درست نشد no network occess
زنگ زدم به شرکت تلفن گویا میگفت اینترنت سراسری برای مدتی قطع میباشد لطفا 30 دقیقه دیگر تماس بگیرید (یعنی حتی منشی هم جواب نمیداد و تلفن قطع میشد) خلاصه بعد از چند ساعت تلفن رو جواب دادن و گفتن درست شده رفتم دیدم درست نشده اینترنتم دوباره زنگ زدم میگه از این طرف مشکلی نیست و اینترنت شما وصله ولی خرابه
بعد از کلی تلاش (من نا وارد :-)) ) فهمیدم که اینترنتنم از طریق broadband connecction (internet occess تونستم به اینترنت وصل بشم ولی از طریق local area نمیتونم وصل بشم
تو کنسول مودم هم نمیتونم برم نمیدونم چرا اینجوری شده
مودمم am604 هستش ادرس ip و ..... هم تا جایی که سر در میارم درسته (اونقدر سر در میارم که همه چیزو از اول خودم نصب کردم کلا اونقدر ها هم ناوارد نیستم)
نظرتون چیه؟ چیکار کنم؟
چون تلفن شرکتی که اینترنت گرفتم صبح میگفت اینترت سراسری قطع شده من مشکوک به اونا هستم و فکر نمیکنم مشکل از طرف من باشه با تعویض ویندوز هم درست نشد
نمیدونم چیکار کنم
کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)