سلام این بازی pes 2009 گزارش فردوسی پور که سایت
خودمون اورده چجوری آیا ارزش خرید داره
خیلی ازش تعریف میکنن . آیا کسی خریده ؟؟؟؟؟
میگن عالی فارسی شده و گزارش فردوسی پور خوب از آب در اومده .
سلام این بازی pes 2009 گزارش فردوسی پور که سایت
خودمون اورده چجوری آیا ارزش خرید داره
خیلی ازش تعریف میکنن . آیا کسی خریده ؟؟؟؟؟
میگن عالی فارسی شده و گزارش فردوسی پور خوب از آب در اومده .
من که فکر نکنم کد نویسی کرده باشنچیزی ایراد پیدا نمیکنه، بلکه یه خورده کد نویسی می کنن بر روی فایل اصلی!!!
الکی که نمیشه به بازی کد اضافه کرد...
ملیت من ایران هست
سلام
من چند تا فیس داور می خواستم ، همیشه تو همه ی بازی ها یک داوره می یاد
راستی کلاً تو این بازی چند تا داور هست
کجا باید تو کیت سرور بریزم
ببخشيد ميشه يه كم راجع به مستر ليگ توضيح بديد.وقتي وارد ميشم سه تا گزينه وجود داره كدوم يكي بهتره.
شرمنده تازه كارم
سلام خدمت تمام عزیزان می خواستم اونهایی که بازی pes 2009 اورجینال دارن یعنی نصبش اورجینال باشه و بشه پچ های کونامی 1.20 و 1.30 روش نصب بشه یه آدرس به ما بدن که از کجا بخریم. ممنون
من این پچ PES2009_patch_130 رو نصب کردم ولی درست نشد اسامی تیم کلاسیک خیلی واسم مهمه اگه پچ دیگه ای هست و اطمینان دارید که درست میشه (چون من Dial-up کانکت میشم) لینکشو واسم بزارید مرسی.
اگه میخوای با بازیکنان اصلی تیم بازی رو شروع کنی گزینه وسطی رو انتخاب کنببخشيد ميشه يه كم راجع به مستر ليگ توضيح بديد.وقتي وارد ميشم سه تا گزينه وجود داره كدوم يكي بهتره.
شرمنده تازه كارم
فکر کنم exhibition mode بود
با سلام خدمت Krauser عزیز می خواستم بدونم بازی با نصب اورجینال رو از کجا گرفتی به ما بگو یا اگه یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنی که نصب اورجینال بازی را داشته باشه ممنونت میشم ، بعدش مشخصات روی جلد بازی نصب اورجینال که داری رو هم بگو ، ما ببینیم تو شهرمون هر جا داشت بگیریم
سلام دوست عزیز
اولا شما یکم صبور باشید سوالی که می پرسید مطمئن باشید که به جوابتون میرسید .....
دوما نیازی به خرید مجدد نیست یه راه بهتر .... شما این فایل ها رو دان کنید تا مشکلتون حل بشه .
شما ابتدا به این ادرس سر بزنید و فایل ها رو دان کنید تا بازی شما به اورجینال تبدیل بشه (البته با تشکر از krauser جان به خاطر این مطالب ):
بعد هم این فایل رو دان کنید تا بتونین پچ ها رو نصب کنین (البته باید هر موقع که بازی رو از نوع نصب میکنین این فایل ها رو نیز باهاش نصب کنید تا مشکلی از نظر بازی و پچ نداشته باشین اما حتما برای نصب پچ ها باید این فایلی رو که ادرسش هم این پایین هست رو نصب کنین ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربانتان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)