خوشبختانه ماکس شبا کاهش سرعت نداره .![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوشبختانه ماکس شبا کاهش سرعت نداره .![]()
اینم سرعت دانلود من تو دیشب
با گیم انلاین همزمان و یاهو مسنجر باز و اسکایپ همزمان(با گلمحمدی جان)
اینم بگم که تو گیم انلاین با اسماعیل داشتیم پز پینگ رو میدادیم(موقع دانلود)
Last edited by fanoostalaei; 22-06-2011 at 03:15.
بچه ها برای شکایت از isp ها باید به کجا زنگ بزنیم ؟ اگه شبکه ی آموزش نگاه می کنین اومده بودن فکر کنم یک هفته ی پیش گفتن یه پایگاه اینترنتی هم هست که با اولین گزارش شکایت بررسی می شه . شما می دونین کدوم سایته . نمی دونم می گفتن یه تفاهم نامه امضا شده و از این جور حرفا . اونا گفتن پایگاهی هست که باید اونجا شکایت خودمون رو مطرح کنیم . می خوام از مکس نت به خاطر کم فروشی شکایت کنم .
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
یه سایتی هم بود که تست سرعت اون برای شکایت تو ایران کاملا مستند بود و به عنوان یه مدرک بود به اسم مثنا . کسی آدرسش رو می دونه ؟
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
ببینین این سایته یا این سایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته یه مشکلم هم اینه که اگه بگم سرویسم 2 مگ است می گن برای خانگی چرا بالاتر از 128 دادن . اونوقت چی بگم ؟ لطفا راهنماییم کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دلت خوش هست ها ؟
تو ایران به شکایتهای مردمی کمتر رسیدگی میشه
و خیلی زمان میبره
تازه حضوریش را میگم
خیالت تخت باشه که رسیدگی نمیشه
نه . اونجوری که می گفتن با اولین تماس می افته رو جریان . نمی دونم راسته یا نه ولی گفتن که سریعا پیگیری می شه . فعلا یه ایمیل به ماکس میزنم ببینم چی میشه .
از چی میخایی شکایت کنی؟کم بودن سرعت؟؟
همونطور که گفتی بنا به قانون ارائه سرعت بالای ۱۲۸ برای خونه ها ممنوعه.علت این هم که شرکت ها بیشتر از ۱۲۸ میدن اینه که سرویسشون محدوده.
بهمین دلیل نمیتونی شکایت کنی . اگه حق هم داشتی نمیدونستی شکایت کنی . تو این مملکت مگه حق مردم کم خورده شده ؟ شکایت فقط وقت تلف کردنه . به مکس نت هم ایمل نزن که جواب نمیدن . خودم تست کردم . به پشتیبانی هم زنگ نزن که یه مشت نفهمن ! من که دارم صبر پیشه میکنم !البته یه مشکلم هم اینه که اگه بگم سرویسم 2 مگ است می گن برای خانگی چرا بالاتر از 128 دادن . اونوقت چی بگم ؟ لطفا راهنماییم کنین .
زنگ زدم بخش فروش چون پشتیبانی می گه سرعتت خوبه و زیاد کم نیست یه خانوم فارس برداشته . می گم داون استریم vip رو چند می بندین می گه چی بازم تکرار می کنم می گه آره دانشجویی هم داریم .خدا . حالا شانس آوردم 6 ماهه بستن . فکر کنم بهترین سرویس ماکس از نظر اقتصادی توربو باشه .
![]()
بهترین هاش filetube و فک کنم mwarez باشه که دومی رو ادرس دقیق مطمئن نیستم سرچ کن.
نه
سرعت بالای 128 که نامحدود باشه خلاف هست
که معمولالا محدودها تا 2 مگ خونگی هم میدند
تست اسپید :
![]()
Last edited by golmohammadi; 22-06-2011 at 15:41.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)