لطفاً یه وب سایت رسمی برای جستجوی پخش اتومبیل پایونیر معرفی کنید.
لطفاً یه وب سایت رسمی برای جستجوی پخش اتومبیل پایونیر معرفی کنید.
سلام
فکر نمیکنم 8450 پنل برقی داشته باشه.شما مطمئن هستید؟
البته در کل سوالم این بود که محصولات جدید پایونیر کیفیت قبلی ها را دارند؟با در نظر گرفتن این نکته که خیلی هاشون هم چینی شده اند.
ممنون
2 جفت کامپوننت 165 هرتز .یه امپ he4 هرتز دارم حالا میخوام یه ساب و امپ مونو بگیرم .برای راه اندازی نیاز به خازن هم دارم؟ البته دنبال ساب خفن نیستم ساب خوب برای تکمیل فرکانس
تو مشخصاتش زده Flap face. فکر کنم معنیش پنل برقی باشه.
از قیافشم معلومه پنل برقی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من پایونیر ها دیگه مثل اول نیستن بخصوص این مدلهایی که صفحشون OEL هست مثل 8450 فوق العاده افتضاحن.
چون اصلاً نوشته هاش معلوم نیست بخصوص تو آفتاب.
الآن ضبط ماشینم از همین OEL های پایونیره. خیلی اذیتم میکنه.
اگه یه بار دیگه بخوام بخرم یه چیزی که صفحش ساده تره می گیرم. شایدم برم سراغ SONY و JVC
سلام
عذر خواهی میکنم چند روزیه کمی گرفتارم و فرصت امدن به سایت رو ندارم.از همگی معذرت میخوام.
کاملا از نظر صدائی نسبت به اینفی و ... سر تره.هم از نظر BASS و هم تریبل و...
قیمتش 275000 هست.محصوال آلمان هست.
بالا عرض کردم.
در مورد کیک پنل اگه تهران تشریف دارید یه شماره بدم خدمتتون یکی از دوستان هست برای تمامی خودروهای کیک پنل طراحی و با بالاترین کیفیت میسازه.میتونید برید از نزدیک هم کار رو که رو ماشین خودشون هست ببینید. پرایده ولی سری قدیم.
دوست من برای لرزوندن زمین و زمان اول باید برق قوی داشته باشی. دوم کابل و اکسسوری مناسب با توان خروجی .بعدا هم ساب ووفر قوی و امپلیفایر قویتر از اون.
با بودجه 350 میتونم ML75.4 آدیو سیستم رو پیشنهاد کنم که 380 تومن هست. 4تا 75 وات روی 4 اهم،4 تا 110وات روی 2 اهم و دئتا 220وات هم در حالت بریج 4 اهم میتونه خروجی بده.طراحی آمپ در کشور آلمان انجام شده و تولید و ساخت اون در کره صورت میپذیره.
تو قسمت آمپلیفایرها سری M Line رو ملاحظه نمائید.
به نظر من که اصلا کیفیت قدیم رو ندان.مالزیها خیلی بهرت از این چینیها بودن.
اگر موزیک رپ گوش میدید خیر نیاز ندارید. البته بهتره کابلهای برقتون حد اقل 4گیج و درصورت توان 0 گیج باشن.
لطفاً یکی از دوستان محبت کنه بگه بلوتوث پخش ماشین کاربردش فقط واسه تماس های موبایل هست یا آهنگ هم از رو موبایل پخش میکنه؟
سلام
ممنون از پاسختون.البته سری قبل از اینها تایلندی بودند حالا قبل از تایلند کجایی بوده نمیدونم.
ممنون
دستتون درد نکنه شمارشو لطف کنید یه تماس بگیرم ببینم هزینش چه جوریا میشه
منو راهنمایی کنید من حدود 700 هزار تومان دارم می خواهم با این پول یه جفت باند ویه آمپ بخرم چی پیشنهاد می کنید ویه سال دیگه یه آمپ ویه ساب هم می خرم برای سمند می خواهم کیفیت وبیس برام مهمه؟
دوستان یک سوال علمی!
پخشی که سه تا خروجی RCA داره... یعنی خروجی ساب داره؟؟؟ یا خروجی ساب بحثش جداست؟
و یک سوال اصلی اینکه: پخشی که خروجی ساب داره... یعنی بدون اتصال آمپلی فایر میشه بش ساب درایو کرد؟!
اگه همچین چیزی ممکنه... چه سابی مناسبه... کنوود 3012 یا 3013 و یا پایونیر 309 مناسبن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)