جبارى: مربيان استقلال اگر عادل بودند، مرا مى فرستادند روى سكوها!
«مجتبى جبارى» بدون شك جنجالى ترين بازيكن استقلال در هفته قبل بود چرا كه ناچار شد مبلغ ۱۰۰ ميليون چكى كه از على فتح الله زاده گرفته بود را به او پس دهد و در تاريخ ۳۰ مهر كه بايد اين پول را از باشگاه مى گرفت، نه چك داشت و نه پول نقد. پس از ۲ جلسه غيبت در تمرينات و حضور در تمرين آپادانا، جبارى اواخر هفته گذشته به جمع آبى پوشان پيوست و مقابل راه آهن هم به عنوان بازيكن جايگزين وارد زمين شد. با جبارى گفت و گويى انجام داديم كه در ادامه مى خوانيد:
• ابتدا در خصوص ديدار مقابل راه آهن صحبت كن.
- راه آهن حريف واقعاً سرسختى بود و حسابى ما را اذيت كرد. درست است كه بازى را برديم اما اين دليل نمى شود كه شايستگى هاى تيم حريف را در نظر نگيريد. آنها در خيلى از دقايق توپ و ميدان را در اختيار داشتند اما در مجموع استقلال بهتر بازى كرد و خوشحالم كه توانستيم قبل از دربى ۳ امتياز حساس را به دست بياوريم.
• چرا به عنوان بازيكن ذخيره براى استقلال بازى كردى؟
- فكر مى كردم در اين بازى به زمين بروم اما اصلاً انتظار نداشتم در تركيب اصلى نباشم و به عنوان بازيكن تعويضى بازى كنم. اگر مى خواستند عدالت را رعايت كنند، اصلاً نبايد مرا بازى مى دادند و از ليست ۱۸ نفره خط مى زدند تا سكونشين شوم، نه اينكه بگويند روى نيمكت بنشين و وسط بازى بگويند برو داخل زمين.
• مى خواهيم جريان حضور نيافتن در تمرينات استقلال را از زبان خودت بشنويم.
- متأسفانه مسئولان باشگاه تحمل شنيدن حرف حق را ندارند. ما از ۳ سال قبل پاداش قهرمانى ليگ و قهرمانى جام حذفى فصل پيش را نگرفته ايم و صدايمان هم درنيامد. يك بار تا به حال شنيده ايد كه من به خاطر نگرفتن پول هايم از ۳ سال قبل حرفى بزنم؟ اين همه سكوت كردم اما يك بار كه حرف حق را مى زنم تنش درست مى كنند و مرا رودرروى هواداران قرار مى دهند. بحث نگرفتن پول يك طرف اما ناراحتى اصلى من اين است كه حتى يك نفر از باشگاه زنگ نزد تا بپرسد مشكل من چيست. متأسفانه شخصى با من تماس گرفت و مشكلم را حل كرد كه اصلاً هيچ مسئوليتى در باشگاه ندارد و مسأله من ربطى به او نداشت اما حداقل يك تماس گرفت و پرسيد چه مشكلى پيش آمده است.
• تو بازيكن محبوبى هستى. فكر نمى كنى چنين كارهايى باعث دلسردى هواداران مى شود؟
- محبوبيت را وسيله اى كرده اند كه مرا جلوى هواداران قرار دهند. نمى شود كه چون محبوب هستم هر طور خواستند با من رفتار كنند. متأسفانه يك نفر از آقايان زنگ نزد تا بپرسد من چرا به تمرين نرفته ام. يك ميانجيگرى كوچك از طرف همان فردى كه گفتم در باشگاه مسئوليتى ندارد باعث شد با مديرعامل جديد در ايتاليا صحبت كنم و مشكلم را بگويم كه ايشان هم گفت چند روز وقت بده تا من برگردم و مشكلت را حل كنم.
• فكر نمى كنى خيلى تند رفتى زيرا چك بقيه بازيكنان هم برگشت خورده.
- نه، اصلاً اين حرف را نزنيد. من بايد حق و حقوقم را از استقلال بگيرم يا نه؟ متأسفانه شرايط به گونه اى است كه هر چقدر سكوت كنى و صدايت درنيايد بدتر مى شود. من در قراردادى كه با باشگاه امضا كرده ام، نوشته ام كه اگر يك روز در پرداخت مطالباتم تأخير شود، مى توانم سر تمرين نروم اما من خيلى وقت است كه با اين مسائل ساخته ام و صدايم درنيامده. در اين مدت هيچ حرفى نزدم و در مورد پاداش هاى قهرمانى ۲ سال قبل هم چيزى نگفتم اما ببينيد چقدر به من فشار آمده كه مجبور شدم چنين تصميمى بگيرم.
• مثل اينكه از رفتار مسئولان باشگاه خيلى ناراحتى؟
- من هميشه با اين مسائل ساخته ام و صدايم هم درنيامده. كلاً آدم آرامى هستم و زمانى كه ۵۰ ميليون قرارداد مى بستم و ۵ ميليون مى گرفتم هم حرفى نمى زدم اما چه كسى بايد جوابگوى اين رفتارها و از آن بدتر بى محلى ها باشد. جدا از مسأله پول بايد براى بازيكنشان شخصيت قائل شوند نه اينكه هر وقت دلشان خواست مرا رودرروى هواداران قرار دهند و طرفداران را عليه من تحريك كنند. اينگونه حرف ها اشتباه است و نبايد زده شود. من قبل از بازى نيز اين حرف ها را جلوى دوربين يكى از شبكه هاى تلويزيونى گفتم و اين طور نيست كه حالا چنين حرف هايى بزنم. حرف من، حرف حقيقت و حق است. آقايان بايد هميشه عدالت را رعايت كنند، نه هر وقت دلشان خواست. عدالت اين است كه در مسابقه با راه آهن مى رفتم روى سكوها زيرا تعدادى از سكونشين ها در طول هفته با تيم به طور كامل تمرين كرده بودند.
• از كارى كه كردى پشيمان نيستى؟
- پشيمان؟ اصلاً و ابداً. من فقط به خاطر اينكه يكى از نزديكان باشگاه تماس گرفت و مديرعامل هم فرصت خواست برگشتم زيرا بقيه نه زنگى زدند و نه سراغى گرفتند.