تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 753 از 2376 اولاول ... 25365370374374975075175275375475575675776380385312531753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,521 به 7,530 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

دليل نيمكت نشينى مجيدى مقابل راه آهن
    فرهاد مجيدى فصل گذشته به راه آهن خيلى خوب گل مى زد اما شنبه شب قلعه نويى ۹۰ دقيقه او را روى نيمكت نشاند. در اين ارتباط شنيديم دليل نيمكت نشينى فرهاد به ماجراى هفته گذشته بازى استقلال و استقلال اهواز و شادى او پس از گل آرش برهانى برمى گردد. بعد از گل چهارم استقلال به همنام اهوازى كه توسط برهانى به ثمر رسيد، فرهاد طورى وانمود كرد كه انگار خودش گل زده اما تصاوير آهسته تلويزيونى نشان مى داد كه گل را آرش زده و پاى فرهاد اصلاً به توپ نخورده است. گفته مى شود قلعه نويى از اين حركت مجيدى ناراحت شده و دليل نيمكت نشينى فرهاد در بازى با راه آهن هم همين بوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تعجب استقلالى ها از بازى تداركاتى
    ديروز تيم استقلال تهران با تيمى متشكل از ذخيره ها و بازيكنان جانشين خود به مصاف تيم جوانان استقلال رفت تا اين بازيكنان هم بتوانند در شرايط مسابقه قرار داشته باشند. ديروز وقتى هواداران استقلال ديدند كه بازيكنان استقلال در آستانه دربى مقابل تيم جوانان قرار گرفته اند از ريسك امير قلعه نويى ابراز تعجب كردند. چرا كه آنها اعتقاد داشتند اگر بازيكن در اين بازى مصدوم شود حتى اگر يك بازيكن ذخيره هم باشد در مقابل پرسپوليس تيم دچار مشكل مى شود وبهتر بود اين بازى بعد از دربى انجام مى شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى: بعد از ۲ هفته گلزنى، به پرسپوليس هم گل مى زنم

آرش برهانى مهاجم استقلال در ديدار اين هفته تيمش مقابل راه آهن باز هم گلزنى كرد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى چطور بود؟
    - بازى فوق العاده سختى بود. تيم راه آهن از جمله تيم هاى قوى ليگ به شمار مى رود. خدا را شكر توانستيم با حمايت هواداران ۳ امتياز كسب كنيم.
    • در مورد گلى كه به ثمر رسانديد صحبت كنيد؟
    - زحمات بچه ها بود. من فقط كار آنها را كامل كردم. اميدوارم بتوانم گلزنى هايم را تداوم ببخشم.
    • اما كارشناسان معتقدند گل شما آفسايد بود؟
    - اصلاً. من بعد از مدافع راه آهن حركت كردم و به هيچ شكلى آفسايد نبود.
    • بازى با پرسپوليس را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - يك بازى خاص است. به نظر من هركس از موقعيت هاى خود بهتر استفاده كند برنده بازى است.
    • پارسال در ۲ ديدار رفت و برگشت موقعيت هاى تك به تك را خراب كرديد؟
    - خب امسال جبران مى كنم. شايد به پرسپوليس گل زدم.
    • شايد نيمكت نشين باشيد؟
    - به هر حال از روى نيمكت براى پيروزى استقلال دعا مى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در واكنش به حرف مديرعامل استقلال در مورد رسانه ها
    منوچهر زندى: واعظى آشتيانى حرمت خودش را حفظ كند خبرنگاران ماندنى هستند اين شمائيد كه مى رويد

منوچهر زندى دبير كل انجمن خبرنگاران و عكاسان ورزشى كشور گفت: هيچ كس در هر جايگاهى كه هست، حق ندارد به هر دليلى كه براى خودش مهم است به يك گروه يا فردى خاص حمله كند. وى افزود: در تمام ارگانها بروز چنين اتفاقاتى ممكن است. چرا كه بروز اشتباه اجتناب ناپذير است اما كسى حق ندارد كه به خاطر يك دستمال قيصريه را به آتش بكشد و همه اعضاى يك مجموعه را خطاب قرار داده و محكوم كند. وى كه از نحوه صحبت كردن سرمربى تيم پرسپوليس و همچنين خط و نشان هاى واعظى آشتيانى براى تمام روزنامه ها كه گفته بود «در روزنامه ها تخته مى شود» به شدت عصبانى بود ادامه داد: امروز متاسفانه شاهد حمله هاى شديدى از سوى برخى بازيكنان، مربيان و مديران ورزشى به جامعه خبرنگاران و رسانه هاى ورزشى هستيم كه اين عين بى عدالتى و قضاوت عجولانه است. آقايان مى خواهند همه را با يك چوب بزنند و نمى دانند كه اين كارشان بيش از هر كسى به ضرر خودشان است. زندى ادامه داد: اين آقايان به خبرنگاران حمله مى كنند؟ اگر خيلى به حرفشان مطمئن هستند از نشرياتى كه با آنها مشكل دارند يا تصور مى كنند كه آن رسانه با آنها مشكل دارد اسم ببرند تا در حق ديگر اصحاب رسانه اجحاف نكرده باشند و يا رسانه مورد اتهام آقايان، از اين طريق در جهت دفاع از حقوق خود، اين افراد را به مباحثه دعوت كند. وى اضافه كرد: البته جهت اطلاع اين افراد بايد گفت ارگان هايى وجود دارد كه مى توانند از رسانه ها شكايت كنند اما به هيچ وجه حق ندارند به صورت دسته جمعى به اين قشر زحمتكش القاب زشت را نسبت داده يا آنها را تهديد به تعطيل كردن كنند. زندى خاطر نشان كرد: هر كسى كه به اين شكل به خبرنگاران حمله مى كند كار خودش عيب دارد. اين مساله فقط در مورد روزنامه نگارى نيست بلكه هر كس در هر حرفه ديگرى هم بخواهد رفتارى اين چنينى داشته باشد راه غلط را انتخاب كرده است. دبير كل انجمن خبرنگاران و عكاسان ورزش كشور گفت: طى روزهاى گذشته آقاى قطبى در تمرينات پرسپوليس در حين عصبانيت حرف هايى را عليه خبرنگاران بر زبان جارى ساخت و البته پس از آن معذرت خواهى كرد اما اى كاش قطبى هيچ گاه عصبانى نمى شد و عليه خبرنگاران موضع نمى گرفت تا پس از آن بخواهد معذرت خواهى كند. زندى در خصوص اظهارات واعظى آشتيانى مدير عامل جديد باشگاه استقلال تهران نيز گفت: من متاسفم براى مديرانى كه امروز فكر مى كنند با فرياد زدن و ديگران را تهديد كردن و مورد اتهام قرار دادن مى توانند مديريت خود را توجيه كنند در حالى كه هر كدام از روزنامه نگارانى كه حداقل ۵ سال سابقه فعاليت مطبوعاتى دارند آنقدر از اين مديران ديده اند كه ۱۰ روز آمده و سپس رفته اند و برخى رفتنشان طورى بوده است كه گويا هيچ وقت در ورزش وجود نداشته اند. اما ما خبرنگاران همچنان در ورزش مانده ايم و فقط مرگ ما را از رسالت مان جدا مى كند . دبير كل انجمن خبرنگاران و عكاسان ورزشى كشور در پايان تاكيد كرد: مديرانى مانند واعظى آشتيانى با يك حكم جابه جا مى شوند. بهتر بگويم كه ما اهالى رسانه به نوعى صاحبخانه هستيم و آنها همچون مهمانى هستند كه چند صباحى وارد دنياى ورزش شده و سپس از آن جدا مى شوند. واعظى آشتيانى نيز مهمان است پس بهتر كه اين مهمان حرمت خود را نگاه دارد و اگر براى خود حرمتى قائل نمى شود حرمت صاحبخانه را حفظ كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منصوريان به ديدار فتح الله زاده رفت

على منصوريان رئيس آكادمى باشگاه استقلال صبح ديروز به ملاقات على فتح الله زاده مديرعامل اسبق آبى پوشان رفت. طى هفته گذشته شايعاتى در مورد تغيير و تحول در تيم هاى پايه اى استقلال شنيده شد به همين منظور منصوريان براى مشخص شدن وضعيت خود به ديدار فتح الله زاده رفت.طبق شنيده هاى ما كاپيتان سابق استقلال در پست خود باقى خواهد ماند مگر آنكه اتفاق ديگرى بيفتد!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هيأت مديره مخالفتى با قرارداد ۳ ساله قلعه نويى ندارد
    اين روزها شنيده مى شود قرارداد يكساله قلعه نويى با استقلال به مدت ۳ سال تمديد مى شود. در اين ارتباط يكى از مسئولان باشگاه استقلال به همكار ما گفت:«هيأت مديره هيچ مخالفتى با تمديد قرارداد قلعه نويى تا سال ۱۳۹۰ ندارد. در ضمن بحث مربى خارجى هم مطرح نيست و حتى اگر استقلال دربى را به پرسپوليس ببازد تغييرى در كادرفنى ايجاد نخواهد شد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قرار بود اكبرپور از ليست ۱۸ نفره استقلال خط بخورد
    سياوش اكبرپور مهاجم استقلال پس از پايان محروميت خود از سوى كميته انضباطى در ديدار مقابل راه آهن بنا به تشخيص امير قلعه نويى سرمربى استقلال نيمكت نشين بود. گفتنى است يكى از مربيان استقلال به ما گفت: قرار بود اكبرپور شب قبل از بازى از فهرست ۱۸ نفره استقلال خط بخورد. ظاهراً قلعه نويى اعتقاد داشته اين مهاجم يكى از نفرات ضعيف در تمرينات طول هفته بوده است كه با وساطت اطرافيان تيم، مربى آبى پوشان از تصميم خود منصرف مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جدايى جويبارى جدى است
    از باشگاه استقلال خبر رسيد جدايى نظرى جويبارى سرپرست تيم استقلال جدى تر شده و شايد او بعد از دربى ۶۵ از جمع آبى پوشان جدا شود. همچنين شنيده مى شود قرار است از تعداد مشاوران و اطرافيان قلعه نويى هم كاسته شود كه البته اين مسأله هم به بعد از دربى موكول مى شود. اينكه علت اين تصميمات چيست را هنوز نمى دانيم.

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

استقلال تهران1-1پيروزي تهران به احتمال زياد مساوي ميشوند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جبارى: مربيان استقلال اگر عادل بودند، مرا مى فرستادند روى سكوها!

«مجتبى جبارى» بدون شك جنجالى ترين بازيكن استقلال در هفته قبل بود چرا كه ناچار شد مبلغ ۱۰۰ ميليون چكى كه از على فتح الله زاده گرفته بود را به او پس دهد و در تاريخ ۳۰ مهر كه بايد اين پول را از باشگاه مى گرفت، نه چك داشت و نه پول نقد. پس از ۲ جلسه غيبت در تمرينات و حضور در تمرين آپادانا، جبارى اواخر هفته گذشته به جمع آبى پوشان پيوست و مقابل راه آهن هم به عنوان بازيكن جايگزين وارد زمين شد. با جبارى گفت و گويى انجام داديم كه در ادامه مى خوانيد:
    • ابتدا در خصوص ديدار مقابل راه آهن صحبت كن.
    - راه آهن حريف واقعاً سرسختى بود و حسابى ما را اذيت كرد. درست است كه بازى را برديم اما اين دليل نمى شود كه شايستگى هاى تيم حريف را در نظر نگيريد. آنها در خيلى از دقايق توپ و ميدان را در اختيار داشتند اما در مجموع استقلال بهتر بازى كرد و خوشحالم كه توانستيم قبل از دربى ۳ امتياز حساس را به دست بياوريم.
    • چرا به عنوان بازيكن ذخيره براى استقلال بازى كردى؟
    - فكر مى كردم در اين بازى به زمين بروم اما اصلاً انتظار نداشتم در تركيب اصلى نباشم و به عنوان بازيكن تعويضى بازى كنم. اگر مى خواستند عدالت را رعايت كنند، اصلاً نبايد مرا بازى مى دادند و از ليست ۱۸ نفره خط مى زدند تا سكونشين شوم، نه اينكه بگويند روى نيمكت بنشين و وسط بازى بگويند برو داخل زمين.
    • مى خواهيم جريان حضور نيافتن در تمرينات استقلال را از زبان خودت بشنويم.
    - متأسفانه مسئولان باشگاه تحمل شنيدن حرف حق را ندارند. ما از ۳ سال قبل پاداش قهرمانى ليگ و قهرمانى جام حذفى فصل پيش را نگرفته ايم و صدايمان هم درنيامد. يك بار تا به حال شنيده ايد كه من به خاطر نگرفتن پول هايم از ۳ سال قبل حرفى بزنم؟ اين همه سكوت كردم اما يك بار كه حرف حق را مى زنم تنش درست مى كنند و مرا رودرروى هواداران قرار مى دهند. بحث نگرفتن پول يك طرف اما ناراحتى اصلى من اين است كه حتى يك نفر از باشگاه زنگ نزد تا بپرسد مشكل من چيست. متأسفانه شخصى با من تماس گرفت و مشكلم را حل كرد كه اصلاً هيچ مسئوليتى در باشگاه ندارد و مسأله من ربطى به او نداشت اما حداقل يك تماس گرفت و پرسيد چه مشكلى پيش آمده است.
    • تو بازيكن محبوبى هستى. فكر نمى كنى چنين كارهايى باعث دلسردى هواداران مى شود؟
    - محبوبيت را وسيله اى كرده اند كه مرا جلوى هواداران قرار دهند. نمى شود كه چون محبوب هستم هر طور خواستند با من رفتار كنند. متأسفانه يك نفر از آقايان زنگ نزد تا بپرسد من چرا به تمرين نرفته ام. يك ميانجيگرى كوچك از طرف همان فردى كه گفتم در باشگاه مسئوليتى ندارد باعث شد با مديرعامل جديد در ايتاليا صحبت كنم و مشكلم را بگويم كه ايشان هم گفت چند روز وقت بده تا من برگردم و مشكلت را حل كنم.
    • فكر نمى كنى خيلى تند رفتى زيرا چك بقيه بازيكنان هم برگشت خورده.
    - نه، اصلاً اين حرف را نزنيد. من بايد حق و حقوقم را از استقلال بگيرم يا نه؟ متأسفانه شرايط به گونه اى است كه هر چقدر سكوت كنى و صدايت درنيايد بدتر مى شود. من در قراردادى كه با باشگاه امضا كرده ام، نوشته ام كه اگر يك روز در پرداخت مطالباتم تأخير شود، مى توانم سر تمرين نروم اما من خيلى وقت است كه با اين مسائل ساخته ام و صدايم درنيامده. در اين مدت هيچ حرفى نزدم و در مورد پاداش هاى قهرمانى ۲ سال قبل هم چيزى نگفتم اما ببينيد چقدر به من فشار آمده كه مجبور شدم چنين تصميمى بگيرم.
    • مثل اينكه از رفتار مسئولان باشگاه خيلى ناراحتى؟
    - من هميشه با اين مسائل ساخته ام و صدايم هم درنيامده. كلاً آدم آرامى هستم و زمانى كه ۵۰ ميليون قرارداد مى بستم و ۵ ميليون مى گرفتم هم حرفى نمى زدم اما چه كسى بايد جوابگوى اين رفتارها و از آن بدتر بى محلى ها باشد. جدا از مسأله پول بايد براى بازيكنشان شخصيت قائل شوند نه اينكه هر وقت دلشان خواست مرا رودرروى هواداران قرار دهند و طرفداران را عليه من تحريك كنند. اينگونه حرف ها اشتباه است و نبايد زده شود. من قبل از بازى نيز اين حرف ها را جلوى دوربين يكى از شبكه هاى تلويزيونى گفتم و اين طور نيست كه حالا چنين حرف هايى بزنم. حرف من، حرف حقيقت و حق است. آقايان بايد هميشه عدالت را رعايت كنند، نه هر وقت دلشان خواست. عدالت اين است كه در مسابقه با راه آهن مى رفتم روى سكوها زيرا تعدادى از سكونشين ها در طول هفته با تيم به طور كامل تمرين كرده بودند.
    • از كارى كه كردى پشيمان نيستى؟
    - پشيمان؟ اصلاً و ابداً. من فقط به خاطر اينكه يكى از نزديكان باشگاه تماس گرفت و مديرعامل هم فرصت خواست برگشتم زيرا بقيه نه زنگى زدند و نه سراغى گرفتند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •